Vintage Jewel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πωπω.Αηδια. τι να πει ο φρουντ,ποτισε με αυτα που επινε και σου αναλυω οτι θες Χαχα αμα σε ποτισω δν νομιζω να εχεις ορεξη για ψυχαναλυση :-D
Sarandis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 καλα, θα ξαναμπω γυρω στις 3+ που θα εχει ανοιξει το αυτοματο ποτισμα μου, να κανω αναλυση πανω στην ψυχολογια των μουσιων που επροκειτο να κοπουν
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πωπω.Αηδια. Χαχα αμα σε ποτισω δν νομιζω να εχεις ορεξη για ψυχαναλυση :-D Θα στο ανέλυα εγώ, δεν χρειάζεται degree στην ψυχολογία για το τι θες εσύ, αλλά μας βλέπουν κ ανήλικα.
Vintage Jewel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα βρισκομαι στο 10ο ονειρο τοτε. Θα στο ανέλυα εγώ, δεν χρειάζεται degree στην ψυχολογία για το τι θες εσύ, αλλά μας βλέπουν κ ανήλικα. Βασικα για να μην παρεξηγηθω εννοουσα οτι μετα απο τοσο ποτο (?) δν θα εχει ορεξη για φιλοσοφιες αλλα για υπνο. Οτικαι να θελω δν προκειται να το βρω εδω.
freedubus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Βασικα για να μην παρεξηγηθωεννοουσα οτι μετα απο τοσο ποτο (?) δν θα εχει ορεξη για φιλοσοφιες αλλα για υπνο. Οτικαι να θελω δν προκειται να το βρω εδω.
pournaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ε πλατη, αμα ειναι σαν αρκουδα ο αλλος και βεβαια να την κανει και μασχαλες γτ το καλοκαιρι μυριζει. Αλλο μυριζει, αλλο δε μ' αρεσει. Η τριχα για αυτο το σκοπο βγαινει, για να εξατμισει γρηγορα τον ιδρωτα και να μη μυρισει. Αρα ειναι καθαρα θεμα "ομορφιας" τι θεμα. Οσο λοιπονθες εσυ να μην ειναι αρκουδος καποιος, αλλο τοσο θελω κι εγω να μην εχει "μπουφο" πεθαμενο απο κατω, με την τριχα να φτανει μεχρι τον αφαλο και να θελω μιση ωρα να βρω δρομο
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αλλο μυριζει, αλλο δε μ' αρεσει. Η τριχα για αυτο το σκοπο βγαινει, για να εξατμισει γρηγορα τον ιδρωτα και να μη μυρισει. Αρα ειναι καθαρα θεμα "ομορφιας" τι θεμα. Οσο λοιπονθες εσυ να μην ειναι αρκουδος καποιος, αλλο τοσο θελω κι εγω να μην εχει "μπουφο" πεθαμενο απο κατω, με την τριχα να φτανει μεχρι τον αφαλο και να θελω μιση ωρα να βρω δρομο Ξεδιάντροπε, τόσα χρόνια ανάπτυξης του gps κ εσύ ακόμα με ψίχουλα βρίσκεις τον δρόμο; :Ρ
Sarandis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα βρισκομαι στο 10ο ονειρο τοτε. Βασικα για να μην παρεξηγηθω εννοουσα οτι μετα απο τοσο ποτο (?) δν θα εχει ορεξη για φιλοσοφιες αλλα για υπνο. Οτικαι να θελω δν προκειται να το βρω εδω. προλαβα πριν μπει ο λουσι και το κλεισει για χυμο μιλαω, τι ποτα και πραματα του διαολου... οντως ορεξη για υπνο εχω, απο αυριο οι φιλοσοφιες!
nikoss17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εμένα ακριβώς το αντίθετο μου συνέβη!Χώρισα με την κοπέλα μου επειδή μου ζήτησε να μείνω αξύριστος,αλλά δεν μπορώ,βασικά δεν έχω ξυριστεί ποτέ,επειδή δεν έχω καθόλου γένια,ούτε χνούδι,λόγω ακμής,μόνο μουστάκι έχω,κι αυτό πολύ λεπτό,και λίγο μουσάκι,μια γραμμή,κάτω από το κάτω χείλος.Όλοι οι φίλοι μου ξυρίζονται από τα 13-14 και έχουν κανονικά,σκληρά γένια,και στα μάγουλα και στο λαιμό.Επίσης έχουν τρίχες στο στήθος,στις μασχάλες,και έντονες τρίχες στα χέρια και στα πόδια.Εγώ μόνο στα πόδια έχω,και πολύ ξανθές τρίχες στα χέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.