freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 χωρις πλακα τωρα,διασκεδαζω απολυτα το τσιτωμα που τρως μαζι μου.Μαλακα σε κοβω αν με συναντησεις στην αληθινη ζωη (η καποιον αναλογο με μενα) να τρως μεγαλη ηττα Τοξο versus the pikramenoi insomniaks το κοβω να εξελισσεται. Το βιολί βιολάκι..
Mountainpeak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ειχα γενια-μουσια για αρκετα χρονια, ποτε καμια σχεση μου δεν την πειραξε και δεν την ενοχλουσε. Ο λογος? Αν τα προσεχεις καθημερινα, πλυσιμο μετα απο καθε γευμα, παντα περιποιημενα, χτενισμενα, παντα τα προσεχα. Το θεμα ειναι οτι οταν αρχισα να τα ξυριζω εντελως την 2η μερα την πειραζαν και φυσικο ειναι, με το που βγαινουν οι τριχες ειναι σα ξυραφια, τσιμπανε λογικο ειναι. Για ποσο μακρια γενια μιλαμε εδω βασικα?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το βιολί βιολάκι.. παντως ενα εχω να πω,εχασες που δεν ηρθες να σε παω βολτα με το αμαξι στην Παρνηθα εκεινο το καλοκαιρινο βραδυ περισυ
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ο τριχωτος ομως απο βδομαδα που θα κανει κρυο θα εχει εξτρα επενδυση. μπλιαχ! ειχα δει στην παραλια εναν που ειχε τριχες σε ολη την πλατη του σαν αρκουδιτσα ητανε αχου
Sarandis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μπλιαχ! ειχα δει στην παραλια εναν που ειχε τριχες σε ολη την πλατη του σαν αρκουδιτσα ητανε αχου μπλιαχ ή αχου;
Vintage Jewel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μπλιαχ ή αχου; ε οχι σε ανθρωπο δν μαρεσει σε αρκουδα δειχνει ωραια
status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το παιδί τα μούσια τα έχει αφήσει για να είναι ασορτί έτσι; :Ρ Λοιπόν αι γκόμενε που τον θέλουν άτριχο κουβαλάνε μυαλό 15άχρονης, τέλος.
Kapazo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το πρωι το ανοιξα το thread και εχουν γραφτει κιολας 9 σελιδες.τεσπα τα γενια μου δεν ειναι και παρα πολυ μακρια (εχουν λογικο μηκος) . για αρχη θα ακολουθησω την συμβουλη του καθημερινου ξυρισματος και βλεπουμε (μονο στα γενια, το τονιζω αυτο γιατι εχουν υπωθει διαφορα... )
freedubus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 παντως ενα εχω να πω,εχασες που δεν ηρθες να σε παω βολτα με το αμαξι στην Παρνηθα εκεινο το καλοκαιρινο βραδυ περισυ Γιατί έχασα;
astak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο οσο ειναι αντιαισθητικο για ενα αντρα αυτο αλλο τοσο ειναι αντιαισθητικο για μια γυναικα αυτο εκτος βεβαια αν εισαι ο παρακατω οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα
Sarandis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ε οχι σε ανθρωπο δν μαρεσει σε αρκουδα δειχνει ωραια
Vintage Jewel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αμα εχει τοση τριχα στην πλατη φαντασου τι θα εχει στον κ...λο του καποιος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έκλεισε το τρίο. μονο ενας φρικαρισμενος φρηνταμπας θα μπορουσε να το πει αυτο.Νομιζω μπορω να σε κανω να κλαψεις ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.