Tenshi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μια αθώα υπενθύμιση της φύσης, στα δίποδα που σήμερα παστώνονται με χημικά ...
freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 καταρα οπως το λες. Κι εσύ τότε να πάς να κάνεις χειρουργική επιμήκυνση ποδιών και ΣΣ για να ψηλώσεις, ΚΟΝΤΗ
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κι εσύ τότε να πάς να κάνεις χειρουργική επιμήκυνση ποδιών και ΣΣ για να ψηλώσεις, ΚΟΝΤΗ το ιδιο ειναι η αποτριχωση με την επιμηκυνση ποδιων; θα με τρελανεις; εγω στην τελικη γτ να κανω αποτριχωση στα ποδια μου ε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κ μια ασχημη επισης,μην ξεχνιομαστε ,που μας πουλαει παραμυθι κ η Ευα να ουμ
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κ μια ασχημη επισης,μην ξεχνιομαστε ,που μας πουλαει παραμυθι κ η Ευα να ουμ οσο και να κοπανιεσαι φωτογραφια απο μενα δεν θα δεις.
freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το ιδιο ειναι η αποτριχωση με την επιμηκυνση ποδιων; θα με τρελανεις; εγω στην τελικη γτ να κανω αποτριχωση στα ποδια μου ε; Σε ανάγκασε κανείς να κάνεις αποτρίχωση στα πόδια σου; Αν γνώριζες τον άτριχο παιδαρά της ζωής σου και σου έλεγε "κοίτα να δείς, σε θέλω με αξύριστα πόδια" τι θα έκανες; Εύα έχεις μπερδέψει άσχημα τα μαζικά πρότυπα ομορφιάς με το προσωπικό γούστο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 οσο και να κοπανιεσαι φωτογραφια απο μενα δεν θα δεις. εγω τον φρηνταμπα θελω να ριξω,μαρη.Εσυ μου εισαι αδιαφορη
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αν γνώριζες τον άτριχο παιδαρά της ζωής σου και σου έλεγε "κοίτα να δείς, σε θέλω με αξύριστα πόδια" τι θα έκανες; χωρίστρα;
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σε ανάγκασε κανείς να κάνεις αποτρίχωση στα πόδια σου; Αν γνώριζες τον άτριχο παιδαρά της ζωής σου και σου έλεγε "κοίτα να δείς, σε θέλω με αξύριστα πόδια" τι θα έκανες; Εύα έχεις μπερδέψει άσχημα τα πρότυπα ομορφιάς με το προσωπικό γούστο. κοιτα μανα μου δεν εχω δει ουτε μια γυναικα να γουσταρει τριχωτη πλατη. δεν ειπα για ποδια χερια κτλ
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 για πες μας για τον πατέρα της, μάνα της freedubus. Ενδιαφέρει τον τοξοβόλο.
freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κοιτα μανα μου δεν εχω δει ουτε μια γυναικα να γουσταρει τριχωτη πλατη. δεν ειπα για ποδια χερια κτλ Μάλιστα. 3,5 δις γυναίκες, η εύα έχει άποψη για όλες. Να ξαναγυρίσουμε πίσω στο νηπιαγωγείο δηλαδή.
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μάλιστα. 3,5 δις γυναίκες, η εύα έχει άποψη για όλες. Να ξαναγυρίσουμε πίσω στο νηπιαγωγείο δηλαδή. i dare you, i double dare you, do the stats
little loulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 σου προτεινω να τα αφησεις να μεγαλωσουν και να τα παιρνεις καθε τοσο με την ξυριστικη μηχανη. ειχα τραβηξει μεγαλο ζορι με γενια...τα οποια δεν ηταν γενια ακριβως,οτι εβγαινε μετα την 3η-4η μερα μετα το ξυρισμα. ειχε κοκκινισει η περιοχη γυρω απο τα χειλη αλλα δεν εδωσα σημασια.Μετα αρχισε να ερεθιζεται περισσοτερο και να πιανει και το πηγουνι,εκανε και κρυο που χειροτερευε την κατασταση...γενικα αμησετα
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 κοπελιά, θα σου μιλήσω σοβαρά τώρα. Πιστεύεις πως όσοι έχουν τριχωτοί πλάτη, δεν έχουν γκόμενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.