evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σωστά. Το 2ο γαμάει. δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σενα...
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Γιατί όσες λαμβάνουν στοματικό έρωτα είναι γυαλί κεικάτω; Εγώ δεν περίμενα ΑΥΤΟ από 'σενα.
Swimmer21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Είχα μια σκέψη.. conditioner (μαλακτικό) για τα μαλλιά, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στα γένια του?
BadBoy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Είχα μια σκέψη.. conditioner (μαλακτικό) για τα μαλλιά, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στα γένια του? Και λίγο υγρό για τα τζάμια αν βάλεις, μια χαρά δουλειά κάνει.
thanocaster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρει να χρησιμοποιεί καλά το μούσι. Μεγάλη αλήθεια.
darklordvader77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Συμβουλή: Άφησε τα όπως είσαι γιατι αυτός είσαι κ προφανώς θα αισθάνεσαι ωραια να σαι ο εαυτός σου. Σε κόβω όμως να θέλει σε κάνει ότι θέλει η κοπέλα σου κ αυτό δεν είναι ποτε καλο.. Επειδή λέει ότι δε της αρέσει δε σημαίνει πως το πιστεύει κ μεσα της Είσαι μικρός σχετικά κ θα καταλάβεις σύντομα τι εννοεί κ τι όχι μια γυναικα κ ελπίζω (για το καλο σου) όταν σπανίως σου λέει κάτι κ να το εννοεί,να το καταλαβαίνεις! Το πιο πιθανό σενάριο που μου ρχετε απ την εμπειρία μου είναι ότι σε ζηλεύει κ δε θέλει να σε πολυκοιτανε άλλες
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Συμβουλή: Άφησε τα όπως είσαι γτ αυτός είσαι κ προφανώς θα αισθάνεσαι ωραια να σαι ο εαυτός σου. Σε κόβω όμως να θέλει σε κάνει ότι θέλει η κοπέλα σου κ αυτό δεν είναι ποτε καλο.. Επειδή λέει ότι δε της αρέσει δε σημαίνει πως το πιστεύει κ μεσα της Το πιο πιθανό σενάριο που μου ρχετε απ την εμπειρία μου είναι ότι σε ζηλεύει κ δε θέλει να σε πολυκοιτανε άλλες πρεπει να ειναι το πιο κουλο συμπερασμα που εχω διαβασει ποτε.
darklordvader77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το αν είναι ή δεν είναι θα το αποδείξει ο χρόνος κ μονο... βρε evabb, μιλάμε για μικρές ηλικίες!! Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη σημερινή γενια.. καμια σχέση! έχουν ξεφύγει σε όλους τους τομείς,ειδικα αυτές του ίδιου φυλλου με σένα..
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μα γιατι να του λεει να ξυριζεται αμα τον ζηλευει; ποιο το νοημα;
darklordvader77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για να χει το κεφαλι της ήσυχο.. μια υπόθεση κάνω,θα δείξει ο καιρός που θα ναι μαζι της. εμείς σίγουρα δε το ξέρουμε! όμως αυτό που ρωτάς είναι μια σειρά από ανεξήγητα ερωτηματα..επειδη κάνει κάτι μια κοπέλα ειδικά μικρής ηλικιας (κ πολλές φορές κ ένας άντρας) δε σημαίνει πως ξέρει γιατί το κάνει ή έχει κάποιο νόημα μεσα της να κάνει κάτι.. απλα το κάνει γιατί..μπορει! θέλει! δε θέλει! ξέρει! δε ξέρει! υ.γ. άσχετο, δε πιστεύω να πειράχτηκες για την ηλικία που σου πα πως έχουν αλλάξει η γενιές μας με τις σημερινές παρα παρα πολύ.
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για να χει το κεφαλι της ήσυχο.. μια υπόθεση κάνω,θα δείξει ο καιρός που θα ναι μαζι της. εμείς σίγουρα δε το ξέρουμε! όμως αυτό που ρωτάς είναι μια σειρά από ανεξήγητα ερωτηματα..επειδη κάνει κάτι μια κοπέλα ειδικά μικρής ηλικιας (κ πολλές φορές κ ένας άντρας) δε σημαίνει πως ξέρει γιατί το κάνει ή έχει κάποιο νόημα μεσα της να κάνει κάτι.. απλα το κάνει γιατί..μπορει! θέλει! δε θέλει! ξέρει! δε ξέρει! υ.γ. άσχετο, δε πιστεύω να πειράχτηκες για την ηλικία που σου πα πως έχουν αλλάξει η γενιές μας με τις σημερινές παρα παρα πολύ. ευτυχως που εχουν αλλαξει, θα ενιωθα ντροπη αν μου ελεγαν οτι κι εγω τετοια εκανα.
tarantules Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό... (σ.σ είπα να πω κι εγώ κάτι εδώ μέσα )
benign Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Καταλαβα,τα μουσια σου θα εχουν γινει καταλληλος τοπος για καλλιεργεια μικροβιων.Παντως απο αποψη επιστημονικη ,αν φυτρωσει κατι μπορεις να το ποσταρεις?(Purely for the sake of science.)
pournaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πως τη λεγαν μωρε την ταινια με το Γεεωργιτση, που τον εβαλε η γκομενα να ξυρισει το μουστακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.