Kapazo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Λοιπον εχω το εξης προβλημα.εχω αρκετα σκληρα γενια και η κοπελα μου παραπονιεται οτι την 'τσιμπαω'. τι μπορω να κανω για να βγαινουν πιο μαλακα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 επισης το ιδιο προβλημα.Πλεον απλα ξυριζομαι καθημερινα.Το πολυ πολυ να τα αφησω 2-3 μερες αξυριστος,μετα ειναι απαλευτα.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που μπορει να βοηθησει ριζικα για την σκληροτητα της τριχας
isim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μονο καθημερινο ξυρισμα φιλε μου, και εγω αυτο κανω!!!Η αλλη λυση ειναι να αλλαξεις κοπελα
Kapazo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 πω ρε παιδια ειστε τρομεροι μεσα σε λιγα λεπτα τοσες απαντησεις!!! καθημερινο ξυρισμα εεεεε;;;θα το δοκιμασω..
Mika Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 επισης το ιδιο προβλημα. ακριβως το ιδιο αποκλειεται :devil:
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ακριβως το ιδιο αποκλειεται :devil: ε καλα,οχι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο,εχει κ ο αλλος γενια
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σε ποιά φάση; να σου δωσω εγω μια λιστα πιθανων απαντησεων;
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 1) τσιμπιμα οταν την φιλαει στο στομα (αντε παει στο διαολο αυτο αντεχεται) 2) τσιμπιμα απο φιλια σε αλλα σημεια οπως λαιμος, στηθος, κοιλια (αντε κι εκει παλευεται) 3) τσιμπιμα κατα την διαρκεια του στοματικου ερωτα που λαμβανει η κορασιδα (ε αυτο δεν παλευεται)
freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 3) τσιμπιμα κατα την διαρκεια του στοματικου ερωτα που λαμβανει η κορασιδα (ε αυτο δεν παλευεται) Γιατί όσες λαμβάνουν στοματικό έρωτα είναι γυαλί κεικάτω;
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Γιατί όσες λαμβάνουν στοματικό έρωτα είναι γυαλί κεικάτω; οχι, αλλα αλλο να νιωθεις τσιμπιμα στα μουτρα (δες το 1) της λιστας) σου κι αλλο στα γεννετικα οργανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.