Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασεις LCD 32"

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιδή τα έχω περάσει σχετικά πρόσφατα με την αγορά νέας τηλεόρασης, είπα να βοηθήσω με αυτά που έμαθα και βρήκα.

Αρχικά, να υπολογίζεις πάντα ότι όπου θα βάλεις την τηλεόραση, θέλεις 5 με 10 πόντους απόσταση από κάθε πλευρά (ανάλογα το μοντέλο).

Η διαφορά HD ready και Full HD υπάρχει και φαίνεται και στις 32 ίντσες ανάλογα με την απόσταση που θα έχεις.

Εγώ πρωσοπικά σου προτείνω να πάρεις την LG LD750 32'δεδομένου ότι θέλεις μία 32 άρα οικονομική που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Αρχικά παίζει στα 200Hz,

Είναι Full HD,

Είναι Wireless Ready φυσικά θέλει adaptor για αυτό αλλά τη να το κάνεις αφού έχει και βύσμα δικτύου από πίσω για σύνδεση στο δίκτυό σου ή στο internet,

Έχει 80000 αντίθεση,

Έχει 4 HDMI,

Έχει αισθητήρες ήχου για auto equilization και αισθητήρες εικόνας για αυτόματης ρύθμιση φωτεινότητας, χρωμάτων και αντίθεσης για να είναι αρμονικό το οπτικό αποτέλεσμα που θα έχεις σε σχέσει με τα φώτα του δωματίου σου.

Επίσης έχει ενσωματωμένο media player dlna που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει οποιαδήποτε ταινία βάλεις στις usb του ή ακόμα και μέσω δικτύου, συγχρονίζεις υπότιτλους μέσω της τηλεόρασης κ.α.

Επίσης έχει Netcast με δυνατότητα να μπαίνεις youtube, facebook, picassa, google maps, bbc, twitter, wheather, my cinema και κάτι παιχνίδια.

Εγώ πάντως σε αυτήν κατέληξα, στην 42" βέβαια, αλλά μόνο το μέγεθος αλλάζει, όλα τα άλλα είναι ίδια.

η 550 με την 750 ειναι ιδιες ,το μονο διαφορετικο ειναι τα 200hrz που δεν θα τα δεις ποτε.

Κοιτα στο skroutz για την 550.Αν δεν μπορεις πηγαινε για την samusng.Αυτα περι game mode ktl μην τα πολυκοιτας,περισσοτερο marketing ειναι

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καμιά καλή άλλη εκτός απο την LG που να μην ξεπερνάει τα 450€ [το πολύ 500] υπάρχει?? Έχει αυτή η τηλεόραση σύνδεση σε PC? γιατί δεν βλεπω πουθενά κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

η 550 με την 750 ειναι ιδιες ,το μονο διαφορετικο ειναι τα 200hrz που δεν θα τα δεις ποτε.

Κοιτα στο skroutz για την 550.Αν δεν μπορεις πηγαινε για την samusng.Αυτα περι game mode ktl μην τα πολυκοιτας,περισσοτερο marketing ειναι

Δεν είναι ίδιες φίλε μου, κάνεις μεγάλο λάθος.

Πέρα από τα Hz η 550 έχει 70.000 αντίθεση ενώ η 750 80.000 αντίθεση,

η 750 παίζει αρχεία mp3 και Jpeg ενώ η 550 δεν τα παίζει,

η 750 έχει 2 usb στο πλάι ενώ η 550 μία,

η 750 έχει 2 HDMI πίσω ενώ η 550 μία,

η 750 έχει 84,2 watt κατανάλωση ενώ η 550 94,

η 750 έχει και ενσύρματο Lan ενώ η 550 δεν έχει.

Δεν είναι και λίγες οι διαφορές.

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ αυτά για να δώσω 100+€ παραπάνω. Οπότε μου φένεται η LG είναι ότι πρέπει! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν ειναι διαφορες που χρειαζετε καποιος να δωσει 100 παραπανω .70 αντι για 80.Επειδη δεν παιζει mp3?επειδη καταναλωνει 10 watt παραπανω.Ελεος ρε παιδια

Ενταξει ρε φιλε,καλα εκανες και την πηρες ,αλλα χρειαζεσαι καλυτερα επιχειρηματα για πεισεις καποιον απο αυτα.Δεν εχει διαφορα ως προς την εικονα αυτες οι δυο τηλεορασεις.

Και η ld550 εχει 4 hdmi ports[αμα ψαξω και για τα αλλα ειμαι σιουρος οτι στα περισσοτερα κανεις λαθος αλλα οκ]

Δεν αξιζει να δωσεις 100 παραπανω για μια τηλεοραση η οποια εχει lan θυρα και 200hrz τα οποια δεν προκειταιν α τα δεις ποτε σου.

Δημοσ.

SocraTIS εσύ έχεις την 550? Πόσα καιρό? Σου έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα?? Πες μου λίγα πράματα γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολυ την LG.

Δημοσ.

Δεν εχω την 550.Εχω την lh9000,απλα οταν εψαχνα για τηλεοραση την ειχα δει αυτη την tv kια την αλλη samsung κια ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της.Η samusng μου φανηκε ομως καλυτερη στην εικονα [ειναι πιο ακριβη].Πηγαινε,τσεκαρε την και διαλεξε,αλλα ειναι πολυ καλη tv.

Δημοσ.

Δεν ειναι διαφορες που χρειαζετε καποιος να δωσει 100 παραπανω .70 αντι για 80.Επειδη δεν παιζει mp3?επειδη καταναλωνει 10 watt παραπανω.Ελεος ρε παιδια

Ενταξει ρε φιλε,καλα εκανες και την πηρες ,αλλα χρειαζεσαι καλυτερα επιχειρηματα για πεισεις καποιον απο αυτα.Δεν εχει διαφορα ως προς την εικονα αυτες οι δυο τηλεορασεις.

Και η ld550 εχει 4 hdmi ports[αμα ψαξω και για τα αλλα ειμαι σιουρος οτι στα περισσοτερα κανεις λαθος αλλα οκ]

Δεν αξιζει να δωσεις 100 παραπανω για μια τηλεοραση η οποια εχει lan θυρα και 200hrz τα οποια δεν προκειταιν α τα δεις ποτε σου.

Μα δεν έχω την 750!!! Την 550 έχω μιας και σε 42 ίντσες που ήθελα εγώ δεν την βρήκα λόγο του οτι η LG την σταμάτησε, αλλά είχε προλάβει και την είχε πάρει ένας φίλος μου, και πραγματικά υπάρχει διαφορά.

Όσο για τις διαφορές που προείπα δες και μόνος σου για να μην αμφισβητείς.

Δημοσ.

Φίλε επειδή έχω την 550, ή μας δουλεύεις ή έχεις άλλη τηλεόραση

3 HDMI έχει

Και mp3 και jpeg παίζει.

Μην γράφεις οτι να'ναι.

Δημοσ.

Φίλε επειδή έχω την 550, ή μας δουλεύεις ή έχεις άλλη τηλεόραση

3 HDMI έχει

Και mp3 και jpeg παίζει.

Μην γράφεις οτι να'ναι.

4 εχει συμφωνα με το manual,καποια σου ξεφυγε :rolleyes:

Δημοσ.

Εμένα η δικιά μου 2 έχει πίσω και μία στο πλάι, δεν σας κοροϊδεύω, διαβάζουμε πριν ποστάρουμε!!! Όσο για το mp3 και τα jpeg, για να μαι ειλικρινής το picasa δείχνει εικόνες μια χαρά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει από στικάκι.... στα specs πάντως στο MP3/JPEG γράφει NO.

Δημοσ.

Ε παιδιά μην πιαστείτε και στα χέρια ηρεμίστε συζήτηση κάνουμε! Ξέρετε μήπως που μπορώ να δω την Samsung και την LG για σύγκριση? Στην θεσσαλονίκη αν γίνεται σε κανα κατάστημα... Αλλά πιστεύω τα ίδια προιόντα έχει κάθε κατάστημα... :rolleyes:

Δημοσ.

4 εχει συμφωνα με το manual,καποια σου ξεφυγε :rolleyes:

3 έχει, άσε τι λένε τα manual (το αγγλικό πχ λέει οτι έχει 2).

Το αν τις έχει στο πλάι ή πίσω ελάχιστα ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης στο πλαίσιο λέει ότι από το USB μπορούμε να αναπαράγουμε μόνο φωτογραφίες και μουσική... αληθεύει?? :confused:

Δημοσ.

οχι,παιζει και mkv αρχεια,βεβαια οπως ολες αν η ταινια σου εχει dts δεν θα σου βγαλει ηχο[το περνας απο προγραμμα και το μετατρεπεις σε στερεο]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...