naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Γιατί να μην έπερνες sony?? Δυστηχώς η τηλεόραση θα τοποθετηθεί μέσα σε βιβλιοθήκη και χωράει μόνο μέχρι 37 ίντσες [το πολύ!]
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ειναι χειροτερες απο τις lcd των lg και samsung ως προς την εικονα και προς τις γωνιες θεασεως.
Diskimpex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Φιλε,αστον να λεει.Τι hd ,τι full ,δεν θα δεις καμια διαφορα σε 32 ιντσες.Απο 40 εμφανιζονται οι διαφορες Nα προσθέσω ότι για το Ελληνικό τηλεοπτικό σήμα ή σήματα SD, μια ΗD ready συνήθως αποδίδει καλύτερα μέχρι 37'' γιατί τα περισσότερα panel FHD σε αυτές τις διαστάσεις είναι μέτρια και παρέχονται συνήθως από τους φθηνότερους κατασκευαστές για λόγους κόστους, και τα βάζουν οι εταιρίες μόνο για λόγους marketing. ΑΥτο που λεει ο φιλος[100 και 200 hrz θα τα δεις στο ποδοσφαιρο κτλ,εγω τα εχω βαλει στα ελληνικα καναλια και νοβα,σε ολα τα αλλα το εχω αφησει απενεργοπιημενο],απλα την γωνριζω την τηλεοραση και ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της. Τα 100/200ΗZ είναι ανάλογα πως τα πετυχαίνει η κάθε τηλεόραση.Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά marketing και τίποτε παραπάνω στην πράξη.Πολλές φορές αν μπορεί να βρεί κανείς τηλεόραση με μικρό χρόνο απόκρισης του panel πχ 6ms, δεν έχει πρόβλημα. LCD και Σονυ?Εγω δεν θα επαιρνα. Συμφωνω,η εταιρία έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια σημαντικά την ποιότητα (αλλά και υποστήριξη) των προιόντων της και μόνο τα "κορυφαία" μοντέλα σε κάθε είδος της αξίζουν πλέον ,που ειναι όμως ακριβά για τον ανταγωνισμό.
naruto14 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αχα ενδιαφέρον όλα αυτά... αλλά μπορείτε να μου προτείνετε καμιά τηλεόραση [από γνωστό κατάστημα αν γινεται] που να μπορώ: 1) Να παίζω με καλα γραφικά τα παιχνίδια στο Playstation 3 2) Να βλέπω ταινίες καναλιών σε καλή ποιότητα 3) Να βλέπω ταινίες Blu-ray 4) Να κράτησει όσο το δυνατόν πιο πολλά χρόνια χωρίς να χαλάσει 5) Η τιμή της αν γίνεται να είναι κάτω απο 500€ Για ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρομαι και τόσο. Η μάκρα δεν με πολυ νοιάζει απλά να αξίζει η τηλόραση! Ευχαριστώ προκαταβολικά! [στο μελλον θα αγοράσω και home cinema ]
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/265080/Samsung-UE32C6000-32.html?keyphrase=UE32C6000#specs_container http://www.skroutz.gr/s/271254/Panasonic-TX-L32S20-32.html?keyphrase=TX-L32S20#specs_container http://www.skroutz.gr/s/262643/LG-32LD550-32.html?keyphrase=LG+32LD550 http://www.skroutz.gr/s/264704/Samsung-LE32C650-32%27%27.html#specs_container Υπαρχουν και αλλες ,αλλα κοιτα αυτες και βλεπουμε.Η τελευταια πιστευω ειναι η καλυτερη[φοβερη εικονα,καλο media player,και πολυ καλη τιμη για αυτα που δινει] Επισης αν θες κοιτα και αυτη στα 42 ιντες Panasonic 42U20 Την βγαζουν πολυ σε προσφορα κια ειναι καταπληκτικη τηλεοραση.
naruto14 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Η LG μου φένεται πολύ καλή για την τιμή της. Έχει 70000:1 αντίθεση, full HD, 100HZ, 2.4ms απόκριση, και Game Mode ότι πρέπει για το ps3. Τι λέτε?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Για τα λεφτα της ειναι αξαιρετικη.Εγω θα σου ελεγα την lg ή την samsung στο τεταρτο λινκ
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μπορείς να μου πεις λίγο ποια είναι η διαφορά τους? Γιατί το μόνο που παρατηρώ είναι το Internet που μπαίνει επιπλέον που δεν με απασχολεί...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Θεωρω σαν εικονα την samsung καλυτερη Και η ld550 εχει καλη εικονα αλλα η samsung θεωρω οτι ειναι λιγο καλυτερη σαν εικονα. Παντως σαν value for money η ld550 ειναι μονοδρομος.Καλο θα ειναι να πας και να τις δεις απο κοντα,αφου κατεληξες σε αυτες τις δυο.
Gu.Ru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 οι samsung είναι κορυφή (ειδικά οι LED). αλλά έχουν και διαφορά σε $$. εγώ έχω μια sony 40" και είμαι ευχαριστημένος. παίζω και movies με το ps3 media server απευθείας από το PC και παιχνιδάκια σε πολύ καλή ανάλυση.από θέμα gaming i vote samsung .Ότι πληρώνεις παίρνεις !
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 οι samsung είναι κορυφή (ειδικά οι LED). αλλά έχουν και διαφορά σε $$. εγώ έχω μια sony 40" και είμαι ευχαριστημένος. παίζω και movies με το ps3 media server απευθείας από το PC και παιχνιδάκια σε πολύ καλή ανάλυση.από θέμα gaming i vote samsung .Ότι πληρώνεις παίρνεις ! Τις εχω δει και και τις δυο και πιστευω οτι και οι δυο ειναι εξαιρετικες.Απλα η samsung ειναι εα κλικ καλυτερη[και το λεει ναθρωπος που δεν εχει παρει ποτε samsung].
atonioz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10052511 Πριν μια εβδομάδα τσίμπησα την παραπάνω. Μόνο ευχαριστημένος
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλη tv και αυτη ,αλλα με λιγα παραπανω[ενα 50αρη]επερνες την ld550 με 100hrz και καλυτερη αντιθεση[wireless κτλ]
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Θεωρω σαν εικονα την samsung καλυτερη Και η ld550 εχει καλη εικονα αλλα η samsung θεωρω οτι ειναι λιγο καλυτερη σαν εικονα. Παντως σαν value for money η ld550 ειναι μονοδρομος.Καλο θα ειναι να πας και να τις δεις απο κοντα,αφου κατεληξες σε αυτες τις δυο. Η ld550 δεν πρέπει να υπάρχει στα καταστήματα γιατί απλά λέει μια τιμή και δεν έχει ξεχωριστή τιμή για το κατάστημα και ξεχωριστή για το web.[όπως συνήθως κάνει το πλαίσιο]. Αυτό είναι κυρίως το πρόβλημα που με απασχολεί... οι samsung είναι κορυφή (ειδικά οι LED). αλλά έχουν και διαφορά σε $$. εγώ έχω μια sony 40" και είμαι ευχαριστημένος. παίζω και movies με το ps3 media server απευθείας από το PC και παιχνιδάκια σε πολύ καλή ανάλυση.από θέμα gaming i vote samsung .Ότι πληρώνεις παίρνεις ! Στην LG όμως αναφέρει ότι υπάρχει και Game Mode. Και έχω δει κάπου στην sony που λένε για το ps3 αν η τηλεόραση έχει Gaming mode να το ενεργοποίησουμε γιατί μειώνει τα lags και τις καθυστερήσεις...
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Επιδή τα έχω περάσει σχετικά πρόσφατα με την αγορά νέας τηλεόρασης, είπα να βοηθήσω με αυτά που έμαθα και βρήκα. Αρχικά, να υπολογίζεις πάντα ότι όπου θα βάλεις την τηλεόραση, θέλεις 5 με 10 πόντους απόσταση από κάθε πλευρά (ανάλογα το μοντέλο). Η διαφορά HD ready και Full HD υπάρχει και φαίνεται και στις 32 ίντσες ανάλογα με την απόσταση που θα έχεις. Εγώ πρωσοπικά σου προτείνω να πάρεις την LG LD750 32'δεδομένου ότι θέλεις μία 32 άρα οικονομική που τα κάνει όλα και συμφέρει. Αρχικά παίζει στα 200Hz, Είναι Full HD, Είναι Wireless Ready φυσικά θέλει adaptor για αυτό αλλά τη να το κάνεις αφού έχει και βύσμα δικτύου από πίσω για σύνδεση στο δίκτυό σου ή στο internet, Έχει 80000 αντίθεση, Έχει 4 HDMI, Έχει αισθητήρες ήχου για auto equilization και αισθητήρες εικόνας για αυτόματης ρύθμιση φωτεινότητας, χρωμάτων και αντίθεσης για να είναι αρμονικό το οπτικό αποτέλεσμα που θα έχεις σε σχέσει με τα φώτα του δωματίου σου. Επίσης έχει ενσωματωμένο media player dlna που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει οποιαδήποτε ταινία βάλεις στις usb του ή ακόμα και μέσω δικτύου, συγχρονίζεις υπότιτλους μέσω της τηλεόρασης κ.α. Επίσης έχει Netcast με δυνατότητα να μπαίνεις youtube, facebook, picassa, google maps, bbc, twitter, wheather, my cinema και κάτι παιχνίδια. Εγώ πάντως σε αυτήν κατέληξα, στην 42" βέβαια, αλλά μόνο το μέγεθος αλλάζει, όλα τα άλλα είναι ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.