Προς το περιεχόμενο

Κάτι που συνέβηκε...

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα οι δάιμονες παντού είναι.Δεν είναι ορατοί,γίνονται ορατοί ομώς και μπορούν να εμφανιστούν όταν ανοιχθούν οι λεγόμενοι πνευματικοί οφθαλμοί,π.χ. από υπνική παράλυση,''αστρική προβολή''...Κάπου που έχουν μεγάλη εξουσία,μάγους ή και σε πιστούς ειδικά δυνατούς π.χ.Παίσιος,μοναχούς...Φίλε κάποτε έπαθα ''αστρική προβολή'',έπεφτα κάτω στο πάτωμα και η αδερφή μου στο κρεβάτι,βγήκε η νοερή δύναμη και αιωρήθηκε και πήγε προς την μερία του κρεβατιού,έβλεπα την αδερφή μου να κοιμάται ενώ έπεφτα κάτω στο πάτωμα εγώ,ενώ πρόσεξα και ένα ον,τον λεγόμενο ''σκιερό''.Δεν πιστεύετε έτσι πράματα μπείτε σε κανένα esoterica να δείτε.Εγώ trolls θεωρώ παραπάνω αυτούς που λένε ότι έχουν νοητική καθυστέρηση.

Δημοσ.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι, προς τι το extended intro, απλά και μόνο για να κάνεις (ανακατα)μετάδοση.

Πες τα, βγάλτα απο μέσα σου, έλα να τα συζητήσουμε, αλλα μη μου λες πως τούμπαρε την καρυδιά για να σε κάνει να χεστείς μέσα απο τα παντελόνια κι έξω απο το σώβρακο.

Και μετά, κάνουμε παρέα τη κουβέντα.

Δημοσ.

O ίδιος ο Σαγκάν,που βάλει και μουσική του Βαγγέλη,είπε για την 4η διάσταση.Φοβάται ο καθένας επειδή εκμεταλεύεται ο διάβολος τη κατάσταση ενώ το μόνο που ξέρει ειναι να φοβερίζει.Φυσικά αν είσαι μακριά από την Εκκλησία και αμαρτάνεις,παίρνει δικαιώματα,ώσπου να καθαρίσεις τη φύση σου.Και σε ταράζει,από μικρά σε μεγάλα.Μπορεί να σε βασανίζει τις νύκτες,να σε κουράζει,να σε συγχύζει,να σε οδηγεί μακρία.Έχω εμπειρίες ούτε φαντασίες,ούτε απωθημένων βιωμάτων αλλά πραγματικές γιατί πολλά πράματα που τα έπαθα κυριολεκτικά ''έχεσα'' και πάνω μου(πρώτη ''αστρική προβολή'')και έπεσα με θετική ενέργεια.Άσε το άλλο να πέφτω κάτω και να επεκτείνεται έξω η αντίληψη μου.

Δημοσ.

να ευχεσαι να ηταν δαιμονας και οχι κλεφτες...σε εμενα προχθες πηγαν να μπουν στο σπιτι μου μερα μεσημερι αλλα μολις καταλαβαν οτι ειμαι μεσα(τους πηρα πρεφα και χτυπησα την εξωπορτα για να φοβηθουν...)εγιναν λουης...φωναξα και τους πολισμανους αλλα τελικα δεν βρεθηκαν...

τους δαιμονες(αν υπαρχουν...που δεν παιζει κατι τετοιο κατα εμενα) δεν τους φοβασαι....στα αρχ@ια σου.δες καμια κωμωδια στο internet να χαλαρωσεις...πχ.yes man http://www.imdb.com/title/tt1068680/ με τον jim carey

Δημοσ.

Αυτά λέει ο Παίσιος.Δεν λέω δεν φοβάμαι τα τελωνία,κολαστήρια αλλά μερικές φορές παίρνουν μορφές για να φοβερίσουν ενώ αυτοί διασκεδάζουν με το να σε βλέπουν να φοβάσαι.Το λέω,θα πεις,έτσι παιδιαρίστικα αλλά κάπως έτσι είναι.Δεν έπεσα,περιμένω να ξημερώσει και θα πάω σοτ μοναστηράκι του Άγιου Ερμογένη.Πράματα που μου συνέβηκαν,θα ''χέζατε''που λένε.Ειδικά μια μέρα την ίδια ακριβώς ώρα που πάθενε κάτι και ο πατέρας μου στον ύπνο.Ένα πλάσμα με την ίδια μορφή που τον είδα και τρία χρόνια πιο πριν και μια φορά όρθιος.Να μου λεέι πράματα για τον πατέρα μου.Για κάτι που πήγε να κάνει και ξέχασα.Απόπειρα.

Έχω και άλλα φοβερά αλλά αυτά μόνο σε πνευματικό.

Κάτι άλλο φοβερό.Μια μέρα σκέφτομουν πως μου αρέσουν τα πράματα μου να μένουν καινούργια,άθικτα.Εκείνη την ώρα βαστούσα μια μπουκάλα μεγάλη και ήθελα να κόψω το από κάτω μέρος για να το βάλω στα σκυλιά.Έμπηξα το μαχαίρι,πέρασε μέσα-κάτω και έγδαρε λίγο τον γρανιτη.Σκεφτόμουν πως λυπήθηκα που γδάρθηκε έστω και αν δεν φάινοταν τίποτε με γυμνό μάτι άμα το άγγιζες θα το ένιωθες το γδάρσιμο και ακούστηκε κι ολάς ο θόρυβος.Anyway πήγα να κόψω την μπουκάλα από κάτω από το σημείο πριν και βλεπω η μπυκάλα να είναι άθικτη καινούργια.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα οι δάιμονες παντού είναι.Δεν είναι ορατοί,γίνονται ορατοί ομώς και μπορούν να εμφανιστούν όταν ανοιχθούν οι λεγόμενοι πνευματικοί οφθαλμοί,π.χ. από υπνική παράλυση,''αστρική προβολή''...Κάπου που έχουν μεγάλη εξουσία,μάγους ή και σε πιστούς ειδικά δυνατούς π.χ.Παίσιος,μοναχούς...Φίλε κάποτε έπαθα ''αστρική προβολή'',έπεφτα κάτω στο πάτωμα και η αδερφή μου στο κρεβάτι,βγήκε η νοερή δύναμη και αιωρήθηκε και πήγε προς την μερία του κρεβατιού,έβλεπα την αδερφή μου να κοιμάται ενώ έπεφτα κάτω στο πάτωμα εγώ,ενώ πρόσεξα και ένα ον,τον λεγόμενο ''σκιερό''.Δεν πιστεύετε έτσι πράματα μπείτε σε κανένα esoterica να δείτε.Εγώ trolls θεωρώ παραπάνω αυτούς που λένε ότι έχουν νοητική καθυστέρηση.

Μπας και άνοιξες κανά spoiler, πριν γίνει η ζημιά;

Δημοσ.

προσπαθώ εδώ και ώρα να σκεφτώ κάτι έξυπνο να πω αλλά δε κατεβαίνει τίποτα...

έφυγα πρωί πρωί στον πάτερ αμαρτιο ( ειναι ο spiritual μου ) για εξομολόγηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...