Προς το περιεχόμενο

Προστασια blogspot με κωδικο

chesty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα blog (blogspot) και θα ηθελα να διασφαλισω καποια απο τα γραφομενα απο περιεργα ματια.

Να βαλω password με το που φορτωνει η σελιδα. Καπως ετσι το σκεφτομαι.

Γνωριζω για τους περιορισμους που εχει στις ρυθμισεις του blogger με προσκληση αναγνωστων και συγγραφεων.

Υπαρχει καποιοα απλη λυση???

Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Δεν ξέρω προσωπικά αλλά επειδή έχω αφήσει καιρό το blogspot μήπως υπάρχει κάποια επιλογή το blog να είναι "κρυφο" και για να το διαβάσουν χρειαστεί να τους προσκαλέσεις προσωπικά;

Δημοσ.

Δεν ξέρω προσωπικά αλλά επειδή έχω αφήσει καιρό το blogspot μήπως υπάρχει κάποια επιλογή το blog να είναι "κρυφο" και για να το διαβάσουν χρειαστεί να τους προσκαλέσεις προσωπικά;

Την εχω δοκιμασει αυτη τη λυση αλλα δε μου αρεσε καθολου.Δοκιμασα να στειλω προσκληση σε μια εναλλακτικη διευθυνση μου , το εκανα private, αλλα ηταν πολυ μπερδεμενη η ολη διαδικασια και οφοτου μπηκα με τον ''αλλο'' λογαριασμο και εκανα log out μετα εμπαινε κανονικα οποτε και να εμπαινα στο blog. Τελος παντων , δε θα με ενδιεφερε καθολου αυτη η λυση. Ευχαριστω για την απαντηση και για το χρονο σου.

Δημοσ.

Την εχω δοκιμασει αυτη τη λυση αλλα δε μου αρεσε καθολου.Δοκιμασα να στειλω προσκληση σε μια εναλλακτικη διευθυνση μου , το εκανα private, αλλα ηταν πολυ μπερδεμενη η ολη διαδικασια και οφοτου μπηκα με τον ''αλλο'' λογαριασμο και εκανα log out μετα εμπαινε κανονικα οποτε και να εμπαινα στο blog. Τελος παντων , δε θα με ενδιεφερε καθολου αυτη η λυση. Ευχαριστω για την απαντηση και για το χρονο σου.

Τίποτα μία ιδέα έριξα, για αυτό που θες δεν ξέρω τι υπάρχει...Τσέκαρες σε κάποιο φόρουμ του blogger ή σε συχνές ερωτήσεις κλπ μήπως έχεις έτοιμη λύση....

Δημοσ.

Τίποτα μία ιδέα έριξα, για αυτό που θες δεν ξέρω τι υπάρχει...Τσέκαρες σε κάποιο φόρουμ του blogger ή σε συχνές ερωτήσεις κλπ μήπως έχεις έτοιμη λύση....

Εκανα ενα ψαξιματακι αλλα ολοι ελεγαν το ιδιο-οχι ομως πολλα πραγματα- σκεφτηκα μηπως εδω ειχε καποιος καποια αναλογη εμπειρια...θα ξανακοιταξω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οκ ψαξ'το και τσέκαρε αν υπάρχει κάποιο plug in που να κάνει αυτό που θες... δεν ξέρω τι να σου προτείνω ιδέες πετάω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...