Προς το περιεχόμενο

Συνδεση οθονης και επιλογη κεραιας.

fotis_lyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. πηρα οθονη για τον υπολογιστη μου που ειναι κ τηλεοραση συχρονως και χρειαζομαι την βοηθεια απο καποιους που γνωριζουν.

1ον, θελω να ρωτησω για την συνδεση της με το pc. εχω καλωδιο dvi kai rgb. ποιο απο τα δυο να βαλω για να εχω καλυτερα αποτελεσματα? και ποιες ειναι οι διαφορες? μηπως να αγορασω καλωδιο hdmi θα ειναι καλυτερα? το λεω γιατι με ενδιαφερει να εχει οσο το δυνατον καλυτερη εικονα ( η αναλυση της ειναι 1920 x1080 ) για ταινιες και παιχνιδια. αν ειναι για καλωδιο hdmi εχω δει οτι εχει κ με 5 ευρω αλλα και με 30 και με 50. ποιες οι διαφορες?

2ον, θελω μια κεραια για να πιανει η τηλεοραση της οθονης. να παρω εσωτερικη η εξωτερικη? και αν καποιος εχει καμια προταση για κεραια σε λογικα πλαισια τιμης. (30-40 ευρω). επισης αν καποιος γνωριζει τι παιζει με τις δορυφορικες κεραιες. πως λειτουργουν και αν μπορω να συνδεσω μια τετοια?

Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Dvi και hdmi σου προσφερουν ακριβως την ιδια ποιοτητα.

Ψηφιακο σημα δινουν και τα δυο..

Η διαφορα τους ειναι οτι το dvi δινει μονο εικονα ενω το hdmi δινει και ηχο.

Αν δεν εχεις ηχεια εξωτερικο τοτε παρε hdmi για να ακους απο την οθονη.

Αν εχεις,τοτε παρε dvi.

Vga δινει αναλογικο σημα οποτε δεν το παιρνεις.

Σχετικα με την τηλεοραση και το σημα..

Αν εχεις κεντρικη κεραια και εχεις κοντα καλωδιο που βγαινει απο τον τοιχο, παρε ενα μεγαλο και συνδεσε το απο πισω

να πιανει κανονικα ως τηλεοραση.

Αν δεν εχεις κεντρικη κεραια, τοτε παρε μια εξωτερικη και θα την εχεις εκει διπλα.

Δημοσ.

Dvi και hdmi σου προσφερουν ακριβως την ιδια ποιοτητα.

Ψηφιακο σημα δινουν και τα δυο..

Η διαφορα τους ειναι οτι το dvi δινει μονο εικονα ενω το hdmi δινει και ηχο.

Αν δεν εχεις ηχεια εξωτερικο τοτε παρε hdmi για να ακους απο την οθονη.

Αν εχεις,τοτε παρε dvi.

Vga δινει αναλογικο σημα οποτε δεν το παιρνεις.

Σχετικα με την τηλεοραση και το σημα..

Αν εχεις κεντρικη κεραια και εχεις κοντα καλωδιο που βγαινει απο τον τοιχο, παρε ενα μεγαλο και συνδεσε το απο πισω

να πιανει κανονικα ως τηλεοραση.

Αν δεν εχεις κεντρικη κεραια, τοτε παρε μια εξωτερικη και θα την εχεις εκει διπλα.

ευχαριστω για την βοηθεια.. κ κατι αλλο. σχετικα με τον ηχο που ειπες. εχω ηχεια στον υπολογιστη 5.1. αλλα εχει κ η οθονη. αλλα δεν μπορεσα να τα κανω να παιζουν ολα μαζι με της οθονης. τα αναγνωριζει σαν ακουστικα. αν συνδεσω με hdmi θα παιζουν χωρις καποια αλλη συνδεση με καλωδιο? αν ξερεις βεβαια!

Δημοσ.

Δε θα κερδίσεις και τίποτα βασικά.

Ειδικά αν τα ηχεία σου δεν είναι τελείως της πλάκας, δε συγκρίνεται ο ήχος τους με της οθόνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...