Προς το περιεχόμενο

ιντερνετ στο λαπτοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες. Θελω ναχω ασυρματο ιντερνετ στο λαπτοπ. Νομιζω η βονταφον κ η κοσμοτε εχουν βγαλει δυο καρτουλες.

Ερωτησεις..

Α)ποσο περιπου κανουν αυτες?

Β)υπαρχουν καρτες με π.χ.100μβ ωστε να μη χρειαζεται να φτιαξω συνδεση κ να πληρωνω παγιο ειτε χρησιμοποιω το ιντερνετ ειτε οχι?

Δημοσ.

γιατί δεν πας στα site των cosmote και vodafone να δεις τις τρέχουσες τιμές (αλλάζουν συχνά); Έχουν και οι δύο αντίστοιχες προσφορές αλλά υπολόγισε επίσης οτι ανάλογα και την περιοχή που βρίσκεσαι μπορεί να διαφοροποιείται η απόδοση, οπότε ρώτα και κάνα γείτονα τι είναι καλύτερο στην περιοχή σου. Φαντάζομαι αν είσαι αθήνα δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Εγώ πάντως κρήτη είχα vodafone (παλιό πρόγραμμα) και αναγκάστηκα να πάω σε cosmote λόγω προβλημάτων της vodafone.

Δημοσ.

γειά σου φίλε εγώ χρησιμοποιώ το στικάκι της κοτέ (zte mf636) με τη κάρτα wind F2G έχω 500mb με 5 ευρά ,ενώ για πρόγραμμα data οι εταιρίες κινητής ζητάνε 25-30 ευρώ το μήνα για τα ίδια mb.

Δημοσ.

Το στικακι αυτο τι ειναι;

ενα στικακι δε χρησιμοπιεις;αυτο της εταιριας (π.χ. κοσμοτε ή βονταφον);

Δηλαδη εκτος απο αυτο

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Internet/Mobile-Connect-Cards/Cosmote-IOTG-Prepaid-E122-Full-Pack-E00-5203866-30-1259.htm

χρειαζομαι και κατι αλλο;

Δημοσ.

ναι αυτού του τύπου είναι αλλά το δικό μου είναι μάρκας ZTE, παιδεύτηκα λίγο να βρω

software για να το δουλέψω γιατί της κοτέ (το software) δεν είναι συμβατό με κάρτα σιμ της wind

και ούτε μπορεί να δουλέψει (το στικάκι της κοτέ) με πρόγραμμα της wind.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην έχεις μόνιμο πάγιο κλπ. Καλύτερα να πας σε κανένα καρτοίντερνετ. (π.χ. δες εδώ της vodafone). Απλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει κάλυψη 3g εκεί που θα είσαι. Πολύς κόσμος την πάτησε το καλοκαίρι που πήρε κάρτες, έκανε data συμβόλαια και μόλις πήγε σε κάνα χωριό έμεινε με .... το usb stick στο χέρι. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...