Προς το περιεχόμενο

πρωβλημμα με κωδικο για hi five

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μολις τωρα εκανα λογαριασμο στο hi five αλλα δεν δεχεται αυτον που βαζω τι να κανω πειτε μου κολαει στο σημειο οπου λεει Κωδικός πρόσβασης email τι ενοει τον κωδικο που εβαλα στο εμαιλ μου? ή αυτον που εβαλα για το hi five οποιος εχει καμια ειδεα ας μου την πει ευχαριστω

Δημοσ.

Hi5;Πωπω..Υπαρχει ακομα αυτο το site;

Aν ξεχασες τον κωδικο πατα υπενθυμιση κωδικου.Λογικα θα την εχει την επιλογη αυτην.

Θα βαλεις τοτε το mail σου και θα σου ερθει εκει ο νεος σου κωδικος.

Δημοσ.

καλα λετε βρε παιδια που το θυμηθηκα εκει που ολοι φευγουν εγω πηγαινω χαχαχαχα :-D

λοιπον ναι κολαω στο σημειο που λεει βρειτε φιλους αναζητηση φιλων κατι τετοιο αν μπωρειτε να με βοηθησεται ευχαριστω

Δημοσ.

καλα λετε βρε παιδια που το θυμηθηκα εκει που ολοι φευγουν εγω πηγαινω χαχαχαχα :-D

λοιπον ναι κολαω στο σημειο που λεει βρειτε φιλους αναζητηση φιλων κατι τετοιο αν μπωρειτε να με βοηθησεται ευχαριστω

Ποιό είναι το email σου? (Αν δεν θές να το πεις πες μονο το κομμάτι μετα το "@" π.χ. @hotmail.com

Δημοσ.

Ποιό είναι το email σου? (Αν δεν θές να το πεις πες μονο το κομμάτι μετα το "@" π.χ. @hotmail.com

[/quo

@hotmail.com

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα καποια αλλη ειδεα δοκιμασα τα παντα και απο αλλον φυλλομετρητη να μπω αλλα δεν εγινε τιποτα

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα καποια αλλη ειδεα δοκιμασα τα παντα και απο αλλον φυλλομετρητη να μπω αλλα δεν εγινε τιποτα

Συμβουλή 1:

Εάν προσθέσεις τουλάχιστον έναν φίλο τότε μπορεί να μην σου ξαναβγάλει υπενθύμιση για το "Βρείτε τους φίλους σας"

Συμβουλή 2:

Σβήσε το HI5 και φτιάξε λογαριασμό στο facebook.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...