panos0100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 γεια σας μολις τωρα εκανα λογαριασμο στο hi five αλλα δεν δεχεται αυτον που βαζω τι να κανω πειτε μου κολαει στο σημειο οπου λεει Κωδικός πρόσβασης email τι ενοει τον κωδικο που εβαλα στο εμαιλ μου? ή αυτον που εβαλα για το hi five οποιος εχει καμια ειδεα ας μου την πει ευχαριστω
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στο 1ο βήμα εκεί που λέει "Βρείτε τους φίλους σας" εκεί κολλάς? *Που το θημύθηκες το HI5?
xristoforos89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Hi5;Πωπω..Υπαρχει ακομα αυτο το site; Aν ξεχασες τον κωδικο πατα υπενθυμιση κωδικου.Λογικα θα την εχει την επιλογη αυτην. Θα βαλεις τοτε το mail σου και θα σου ερθει εκει ο νεος σου κωδικος.
panos0100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καλα λετε βρε παιδια που το θυμηθηκα εκει που ολοι φευγουν εγω πηγαινω χαχαχαχα λοιπον ναι κολαω στο σημειο που λεει βρειτε φιλους αναζητηση φιλων κατι τετοιο αν μπωρειτε να με βοηθησεται ευχαριστω
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καλα λετε βρε παιδια που το θυμηθηκα εκει που ολοι φευγουν εγω πηγαινω χαχαχαχα λοιπον ναι κολαω στο σημειο που λεει βρειτε φιλους αναζητηση φιλων κατι τετοιο αν μπωρειτε να με βοηθησεται ευχαριστω Ποιό είναι το email σου? (Αν δεν θές να το πεις πες μονο το κομμάτι μετα το "@" π.χ. @hotmail.com
panos0100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ποιό είναι το email σου? (Αν δεν θές να το πεις πες μονο το κομμάτι μετα το "@" π.χ. @hotmail.com [/quo @hotmail.com
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όταν πατάς το email σου δεν σου ακυρώνει κατευθείαν τον κωδικό? Εάν όχι τότε κλείσε τον browser σου και ξαναμπές στο HI5..
panos0100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 το εκανα αλλα τιποτα καποια αλλη ειδεα δοκιμασα τα παντα και απο αλλον φυλλομετρητη να μπω αλλα δεν εγινε τιποτα
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 το εκανα αλλα τιποτα καποια αλλη ειδεα δοκιμασα τα παντα και απο αλλον φυλλομετρητη να μπω αλλα δεν εγινε τιποτα Συμβουλή 1: Εάν προσθέσεις τουλάχιστον έναν φίλο τότε μπορεί να μην σου ξαναβγάλει υπενθύμιση για το "Βρείτε τους φίλους σας" Συμβουλή 2: Σβήσε το HI5 και φτιάξε λογαριασμό στο facebook..
panos0100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εκανα και απο ολα ευχαριστω παντος παιδια για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.