Tony_Montana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Νταξει μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Ολα σχετικά είναι και το πιο σημαντικο είναι πόσο γρήγορα λαμβάνουμε και εμείς τις αλλαγές. Πχ αν έιχες μια geforce 4200 ti και επαιΖες σε CRT 800x600 και ξαφνικά πηγαινες σε crysis dx10 με 8800gtx σε 1024x768 θα τα έβλεπες ολα κωλυομενα. Την μια κάρτα την πήρες το 2002 και την άλλη το 2007. Οι κονσόλες με τέτοιο (χρονικα) ρυθμό αλλάζουν και ίσως και γρήγορα που λεω. Παίρνω τα playstation σαν παράδειγμα. Άπο το 1997 που πήρα το πρώτο μέχρι το 2001 που πήρα το Δεύτερο. Και νομίζω είμαι στο μέσω όρο μην πω και νωρίς άλλαξα. Στα pc δεν βλέπουμε τις ίδιες διάφορες γιατί ο μεσος gamer , VGA δεν κρατάει πάνω απο 2 χρόνια. Εγώ πέρσι πήρα την 5770 και έδω και κανά μήνα ψαχνομαι για καινούργια. Είναι λογικό , να μην μας γίνονται τόσο αισθητές οι διάφορες. Μην λέμε ομως οτι να ´ναι . Κατανταμε ματαιοδοξοι , Αν λεμε οτι ολα είναι bullshit. (πως το είπε ο αποπανω) Και ως αντιεπιχειρημα υπάρχουν παιχνιδαρες που τρέχουν απροβληματιστα σε πλατφόρμες των 500€ έτσι;; Το bbc2 που είναι μακραν το καλύτερο fps έδω και κανά χρόνο θέλει κάτι παραπάνω απο μια 6850 των 160€; Αστεία ποσά για κάρτες γραφικών έτσι; (σε σχέση με άλλες εποχές) Sent from my iPhone using Insomnia
grouspen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μας τα 'παν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη ... την engine ... μέχρι να δείξουν βίντεο με πραγματικό gameplay δεν πιστεύω τπτ. στην αναμονή τώρα για crysis 2 (με cry engine 3) λίαν συντόμως και για unreal engine 4 μεσα στο 2012
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για όλους τους λόγους που λέτε παραπάνω αλλά και άλλους τόσους δεν αξίζει (με οικονομικά κριτήρια) να παίζεις παιχνίδια σε Η/Υ. Έχω ένα xbox360 4-5 χρόνια και τα παίζει όλα χωρίς κολήματα ούτε αναβαθμίσεις LOL
BladeRunner Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 η 2η εικόνα (αν εξαιρέσουμε το Καπιτώλιο ) μου θύμισε Blade Runner...damn KAI EMENA!!! damn... Για όλους τους λόγους που λέτε παραπάνω αλλά και άλλους τόσους δεν αξίζει (με οικονομικά κριτήρια) να παίζεις παιχνίδια σε Η/Υ. Έχω ένα xbox360 4-5 χρόνια και τα παίζει όλα χωρίς κολήματα ούτε αναβαθμίσεις LOL συμφωνω απολυτα. μακρια απο το flame εν προκειμενω και απο ατερμονες συζητησεις που κατα βαση ειναι ματαιες αλλα οτανς καποτε avid pc gamer,λυπαμαι αλλα δεν ξαναγυρναω σε υπολογιστη. με δουλευουν κανονικοτατα. λατρευω το xbox μου. if only we had strategy games. αλλα με ξεπληρωνoυν τα rpg.
NickTG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για όλους τους λόγους που λέτε παραπάνω αλλά και άλλους τόσους δεν αξίζει (με οικονομικά κριτήρια) να παίζεις παιχνίδια σε Η/Υ. Έχω ένα xbox360 4-5 χρόνια και τα παίζει όλα χωρίς κολήματα ούτε αναβαθμίσεις LOL Ο υπολογιστής που έχω τώρα πάντως μου έχει βγει πιο φθηνός από το πρώτο 360 που αγόρασα και είναι σίγουρα αρκετά πιο δυνατός.
Voodooman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά, γιατί να βιαζόμαστε; όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Θυμάστε όταν βγήκαν τα πρώτα 3D accelerated παιχνίδια; Και μετά οι GeForce 256 με τους shaders; Και μετά το DX10; Σε 4-5 χρόνια το πολύ γραφικά τέτοιου επιπέδου θα μπορούν να δώσουν και κάρτες των €100, η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Το θέμα για εμένα είναι αλλού. Βλέποντας αυτές τις εικόνες διαπιστώνω ότι όλο και πιο πολύ πλησιάζουμε σε απεικόνιση και εφέ που σήμερα βλέπουμε μόνο σε ταινίες, στις οποίες πια τα εφέ είναι στάσιμα, δεν έχουν πού αλλού να πάνε. Μετά τί θα σκεφτούν για να μας τα παίρνουν; "Μόνο" το 3D θα τους μείνει.
alexandergr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μετά τί θα σκεφτούν για να μας τα παίρνουν; Μην ανησυχείς αδερφέ! Έχε πίστη στον ανθρώπινο νου! Είναι ικανός για το καλύτερο σε αυτό τον τομέα!
Human Soul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κατέβασα το demo από το Crysis 2 myltiplayer κα μπορώ να πω ότι με Nvidia GeForce 8600 GT πλέον δεν μπορώ να το σηκώσω παρά μόνο με 800 x 600 ανάλυση. Για σύγκριση το crysis 1 με την ίδια κάρτα γραφικών το έτρεχα ,με λίγα frames, σε 1280 x 1024 ανάλυση. Ο επεξεργαστής είναι ένας τετραπύρινος ο οποίος ακόμα καλά κρατεί με 2 GB ram μνήμη,οπότε χρειάζεται πάλυ να δώσω λεφτά για μία καλύτερη κάρτα γραφικών.........
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μην ανησυχείς αδερφέ! Έχε πίστη στον ανθρώπινο νου! Είναι ικανός για το καλύτερο σε αυτό τον τομέα! offtopic: η υπογραφή σου όλα τα λεφτά!
Meraklis56 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κατέβασα το demo από το Crysis 2 myltiplayer κα μπορώ να πω ότι με Nvidia GeForce 8600 GT πλέον δεν μπορώ να το σηκώσω παρά μόνο με 800 x 600 ανάλυση. Για σύγκριση το crysis 1 με την ίδια κάρτα γραφικών το έτρεχα ,με λίγα frames, σε 1280 x 1024 ανάλυση. Ο επεξεργαστής είναι ένας τετραπύρινος ο οποίος ακόμα καλά κρατεί με 2 GB ram μνήμη,οπότε χρειάζεται πάλυ να δώσω λεφτά για μία καλύτερη κάρτα γραφικών......... Τι πάλι?το 2007 κυκλοφόρησε η κάρτα,άντε να την πήρες το 2008.Τώρα έχουμε 2011,δηλαδή έχουν περάσει 3 χρόνια.Πόσο θες να κρατήσει δηλαδή?Και μάλιστα για να τρέχει και τα πιο βαριά παιχνίδια;
dancer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 η 8600 κιολας δεν ειναι και καμια ιδιαιτερη καρτα. αυτη τη στιγμη ευκαιρια ειναι να αποκτησεις μια 4870
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το ps4 πότε είπαμε βγαίνει ; ε κάπου στο 2015 οι παραπάνω εικόνες θα γίνουν playable frames
john2gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Χύστε ελεύθερα παιδιά μου (το demonstration έγινε σε PC με GTX580 σε Tri-SLI) http://www.dasreviews.com/das-game-news/unreal-3-engine-cam-video-gdc2011
alexandergr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 offtopic: η υπογραφή σου όλα τα λεφτά! Ευχαριστώ, είναι όντως κορυφή! Το βρήκα σε κάποιο άλλο forum και το καβάτζωσα. Πολύ εντυπωσιακό το video. Αν κάποια παιχνίδια όπως το WoW, το Farmville, και άλλα, με τα γραφικά που έχουν, "έκαψαν" τόσο κόσμο, φοβάμαι λίγο για το μέλλον.
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Χύστε ελεύθερα παιδιά μου (το demonstration έγινε σε PC με GTX580 σε Tri-SLI) http://www.dasreviews.com/das-game-news/unreal-3-engine-cam-video-gdc2011 Ε καλά είπα εγώ για full playable σε 3-4 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα