Προς το περιεχόμενο

Υπότιτλοι σε Samsung LE32A457

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτήτην 32" t.v. η οποία, μέσω usb stick, παίζει κανονικά ενσωματωμένους υπότιτλους σε avi αρχεία, δεν παίζει όμως σε mkv.

Και ερωτώ... Υπάρχει κανένας τρόπος, κάποιο ξεκλείδωμα ή καμιά αναβαθμισούλα για να παίξει ή μπαα;

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Μη σκοτώνεστε ρε!!! :-D O.k. το πρόβλημα λύθηκε αν και τελικά δεν ήταν καν πρόβλημα, αφού η t.v. παίζει κανονικά και εξωτερικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο τους να είναι σε UNICODE κωδικοποίηση και όχι σε ANSI όπως βλακωδώς το είχα εγώ και φυσικά να έχει το ίδιο όνομα με το όνομα του αρχείου της ταινίας. Οπότε, το γεγονός ότι δεν παίζει τους ενσωματωμένους σε mkv δε με απασχολεί και πολύ.

Απλά ποστάρω μπας και έχει κι άλλος παρόμοια t.v. κι απλώς δεν του κόβει όπως εμένα (Ώρες-ώρες πάντα :-D )

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε φιλαρακι επειδη κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, μου λες σε παρακαλω πως καταλαβαινουμε τι ειδους ειναι οι υποτιττλοι και πως τους μετατρεπουμε?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Sorry για την καθυστέρηση. Τώρα είδα το post. Λοιπόν, άνοιξε το .txt αρχείο με τους υπότιτλους, πάτα αρχείο -> αποθήκευση ως και τέρμα κάτω, δίπλα απ' το κουμπί "αποθήκευση", γράφει την κωδικοποίηση. Άλλαξέ την από ANSI σε UNICODE και πάτα αποθήκευση.

That's all. Ελπίζω να βοήθησα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...