Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Windows XP

logitech.pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη που δείχνεις στο Link είναι αυτή που παίρνεις ή μία τυχαία από το google;

Αν παίρνεις την ίδια τσέκαρε το δίσκο σου καταρχήν. Και πες αν έκανες καμιά νέα εγκατάσταση σε κανένα driver

Δημοσ.

τι να κανω τουλαχιστον για να παρω τα αρχεια που εχω μεσα και μετα να κανω format.?

Δοκιμασε αν μπαινει σε ασφαλη λειτουργια.

Η οθόνη που δείχνεις στο Link είναι αυτή που παίρνεις ή μία τυχαία από το google;

Αν παίρνεις την ίδια τσέκαρε το δίσκο σου καταρχήν. Και πες αν έκανες καμιά νέα εγκατάσταση σε κανένα driver

Οσες φορες ειχα δει αυτη την οθονη ποτε δεν ειχα αλλαξει πριν εγω κατι.

Δημοσ.

ναι την πηρα απο google

στον υπολογιστη μου λεει : Technical information

STOP : 0X00000024 ( 0x00190203,0x86F3A280,0XC0000102,0X00000000 )

Δημοσ.

Οσες φορες ειχα δει αυτη την οθονη ποτε δεν ειχα αλλαξει πριν εγω κατι.

Το 0χ000000024 error συνήθως έχει να κάνει ή με κακή εγκατάσταση σε κάποιον driver (ή τεσπα κάτι στράβωσε σε κάποιον driver) ή ο δίσκος θέλει ένα τσεκ. Βέβαια δεν είμαι ο guru Gi0 στις μπλε οθόνες αλλά δεν χάνει κάτι να το δει

Δημοσ.

ναι την πηρα απο google

στον υπολογιστη μου λεει : Technical information

STOP : 0X00000024 ( 0x00190203,0x86F3A280,0XC0000102,0X00000000 )

Ωραία προσπάθησε να μπεις σε safemode. Κλείσε τον και πάτα το F8 μερικές φορές μέχρι να μπει.

Eσυ εισαι ο θυλικος GiO !!!!

Μα ούτε το μικρό του δαχτυλάκι δεν είμαι Γιάννη. RESPECT απλά

Δημοσ.

Τωρα τελευταια φορα πριν μου παρουσιασει αυτο το προβλημα ειχα εγκαταστησει το kaspersky antivirus 2010 τωρα δεν ξερω κατα ποσο φταιει αυτο..

Ωραία προσπάθησε να μπεις σε safemode. Κλείσε τον και πάτα το F8 μερικές φορές μέχρι να μπει.

Το εχω κανει και τιποτα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Α ωραία! Κατέβασε ένα Linux live cd και πάρε τα αρχεία σου απο μέσα.

Δημοσ.

Τωρα τελευταια φορα πριν μου παρουσιασει αυτο το προβλημα ειχα εγκαταστησει το kaspersky antivirus 2010 τωρα δεν ξερω κατα ποσο φταιει αυτο..

Σκουρα τα πραγματα λοιπον...Ξεκινα με το cd σαν να κανεις εγκατασταση και εκει που θα σου πει για repair / επιδιορθωση δοκιμασε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...