Kamenos2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους ..σημερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο νομιζω οτι εχει χαλασει το βιντεο διοτι πηγα να τραβηξω ενα βιντεακι με εναν φιλο μου και μολις πατησα το 'ΟΚ' πηγε να ανοιξει το βιντεο,μου εβγαλε μια μαυρη οθονη,και υστερα μετα απο 1 δευτερολεπτο με πεταξε στην οθονη εναρξης..η καρτα μνημης ειναι 1 GB ..και η μηχανη ειναι 5 MB και η μαρκα του ειναι Yari και βγηκε το 2009 το αγορασα πριν απο ενα χρονο περιπου και εχω 237 φωτογραφιες στο κινητο μηπως φτεει αυτο τελικα??? οποιος μου ελεγε τι παιζει θα το εκτιμουσα πολυ!!! Ακομα τιποτα???...σας παρακαλω πειτε μου περι τινος προκειτε..
Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 κανε επανεκκινησησ το κινητο να δεις διαφορετικα αν συνεχισει νομιζω πας για αναβαθμιση Ο αριθμος των αρχειων που εχεις δεν παιζει κανενα ρολο ανεξαρτητως φακελου Επισης αφαιρεσε την καρτα μνημης και δες αν τραβαει βιντεο στην μνημη συσκευης!
Kamenos2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ..εκανα επαναεκινηση το κινητο και τωρα δουλευει μια χαρα Υ.Γ:Πως κανω αναβαθμηση?? γιατι απο εκει που πηρα το κινητο κατι τετοιο μου ελεγε!!!
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ρυθμισεις>Γενικες>Αναβαθ. λογισμικου Αλλα πρεπει να εχεις mobile internet γιατι το yari δεν εχει WiFi.. Aλλιως πηγαινε το Γερμανο-Wind η απο οπου το πηρες..
Xristaras12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 για να μην μπλεκεις με γερμανους κλπ οπου κανουν 2-3 εβδομαδες για αναβαθμιση κατεβαζεις απο το πισι το update service απ την ericsson και σου λεει τι ακριβως κανεις για αναβαθμιση ΠΡΟΣΟΧΗ χανεις τα παντα απ το κινητο θα ειναι σαν την πρωτη μερα που το ανοιξες!
Kamenos2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ωχχχ αστο τοτε..γιατι εχω κατι αναμνιστηκες φωτος και φοβαμαι να τις χασω!!!
tolis1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εχει καει η καρτα μνημης.κανε save της φωτο σε πισι και παρε αλλη καρτα μνημης.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εχει καει η καρτα μνημης.κανε save της φωτο σε πισι και παρε αλλη καρτα μνημης. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ εχει καει τιποτα,αν ειχε καει δεν θα δουλευε καν ουτε το κινητο θα την εβλεπε τιποτα φιλε καμενε,μην ανυσηχεις το ειχα παθει κ εγω στο κ850 μου,ωρες ωρες εκανε κατι τετοια κουλα Για την αναβαθμιση που ανεφερα,αν εχεις ολα τα αρχεια σου στην καρτα μνημης δεν χανεις κανενα αρχειο,μονο μηνυματα και επαφες αλλα και αυτα μπορεις να τα σωσεις μεσω του sony ericsson pc suite και μπορεις να κανεις backup επαφες,μηνυματα κλπ ΜΟΝΟ που τα μηνυματα δεν ξαναμεταφερονται στο κινητο!!!επαφες,σημειωσεις,σημειωσεις ημερολογιου και τα υπολοιπα γινονται κανονικα backup Και ξαναμεταφερονται στο κινητο!
Kamenos2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ εχει καει τιποτα,αν ειχε καει δεν θα δουλευε καν ουτε το κινητο θα την εβλεπε τιποτα φιλε καμενε,μην ανυσηχεις το ειχα παθει κ εγω στο κ850 μου,ωρες ωρες εκανε κατι τετοια κουλα Για την αναβαθμιση που ανεφερα,αν εχεις ολα τα αρχεια σου στην καρτα μνημης δεν χανεις κανενα αρχειο,μονο μηνυματα και επαφες αλλα και αυτα μπορεις να τα σωσεις μεσω του sony ericsson pc suite και μπορεις να κανεις backup επαφες,μηνυματα κλπ ΜΟΝΟ που τα μηνυματα δεν ξαναμεταφερονται στο κινητο!!!επαφες,σημειωσεις,σημειωσεις ημερολογιου και τα υπολοιπα γινονται κανονικα backup Και ξαναμεταφερονται στο κινητο! Να σε καλα φιλαρακι Θελω να ρωτησω κατι ακομα..μηπως ξερεις πως γινεται για να ενημερωθω και να βαλω μεσα νεες εφαρμογες??
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 τι εννοεις προγραμματακια κλπ; ιδεα δεν εχω στο aino Που εχω τωρα μπαινω με wifi και βλεπω απ μενου του browser στην επιλογη εφαρμογες τι νεο υπαρχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.