grazzt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας καλείστε να αξιολογήσετε τα 5 πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα σε ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης κριτηρίων διάφορων τομέων. Δεν χρειάζεται να έχετε αγοράσει κάτι από αυτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο!! Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο σε αυτό το link: http://bit.ly/eC26RY Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
grazzt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Invalid survey URL με πρόλαβε ο προηγούμενος Sorry παίδες, έβαλα το σωστό URL τώρα. Ευχαριστώ.
grazzt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Η τελευταία ερώτηση του ερωτηματολογίου ζητάει (όχι υποχρεωτικά) email για αποστολή των αποτελεσμάτων για αυτούς που τα θέλουν.
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 θα πρέπει να περιμένουμε να "λήξει" η έρευνα για να μας έρθουν τα αποτελέσματα, ή θα πρέπει να μας έρθουν κατευθείαν? εαν ισχύει το δεύτερο, εμένα δεν μου ήρθε τπτ
grazzt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 θα πρέπει να περιμένουμε να "λήξει" η έρευνα για να μας έρθουν τα αποτελέσματα, ή θα πρέπει να μας έρθουν κατευθείαν? εαν ισχύει το δεύτερο, εμένα δεν μου ήρθε τπτ Το πρώτο
JohnXarxas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 πότε περίπου θα έρθει αυτή η μέρα? (δεν καίγομαι κιόλας)
grazzt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 πότε περίπου θα έρθει αυτή η μέρα? (δεν καίγομαι κιόλας) Πρέπει να απαντηθούν τουλάχιστον 100 ερωτηματολόγια. Όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο σύντομα.
greekparot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ok το συμπληρωσα κ εγω το ερωτηματολόγιο. Sent from my iPhone using Insomnia
grazzt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ok το συμπληρωσα κ εγω το ερωτηματολόγιο. Sent from my iPhone using Insomnia Thanx
grazzt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 300+ εμφανίσεις αλλά πολύ μικρή συμμετοχή... Δεν είναι ανάγκη να έχετε αγοράσει κάτι από όλα τα καταστήματα για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και είναι μόλις 27 ερωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.