kenmitsakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 σκευτομαι να αγορασω ενα νει κουτι για τον υπολογιστη μου 8ελω ενα που να κανει καλη εξαεροση και να ειναι ωραιο και να εχει και τσαμακη στο πλάι.εχω δει αυτο που μου αρεσει πολυ τι λετε ξερετε κανενα πιο καλο δεν θελω ακρηβο αλλα θελω να μπορω να παω καπου να το δω απο κοντα. αυτο ή αυτο . τι λετε ;
Antonis3d Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το πρώτο κατά την γνώμη μου είναι πολύ άσχημο μπροστά, το δεύτερο μου αρέσει πολύ και φαίνετε αρκετά αξιόλογο κουτάκι.
kenmitsakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το πρώτο κατά την γνώμη μου είναι πολύ άσχημο μπροστά, το δεύτερο μου αρέσει πολύ και φαίνετε αρκετά αξιόλογο κουτάκι. θα συμφονησω αλλα πρωτα θελω να το δω απο κοντα. ξερεις κανενας κανενα αλλο ;
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πολλες επιλογες εχεις.κανε μια αναζητηση μεσα στο forum.υπηρχαν αρκετα σχετικα θεματα.
kenmitsakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εψαξα απο ειδα πλεον τα πιο πολλα δεν ειναι διαθεσημα πλεον και τα αλλα ειναι της coolmaster απο το site τις. τι λετε καλαα ειναι αυτα τα κουτια που λεω πιο πανω ;
Alkibiadhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στο δευτερο δεν μπορεις να βαλεις ανεμιστηρες πανω και κατω γιατι δεν χωρανε οποτε μενουν θεσεις μονο για μπροστα πισω και στο πλαι
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Στο δευτερο δεν μπορεις να βαλεις ανεμιστηρες πανω και κατω γιατι δεν χωρανε οποτε μενουν θεσεις μονο για μπροστα πισω και στο πλαι γιατι στο πρωτο χωρανε; δεν λεει τιποτα.
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 http://www.e-shop.gr...l?id=PER.651103 το εχω καλο μου φενεται αλλα ποροθηκα με το πρωτο του πλαισιου για κοιτα αυτο εδω και πατα view gallery
eftihios1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για αυτο εδω τι λες? Xigmatek Midgard Case απο τα δυο που λες στην αρχη και εγω θα προτιμουσα το nzxt Δες και δυο reviews Xigmatek Midgard Case CoolerMaster Elite 430 -edit- Δεν ειχα δει οτι θες να εχει πλαϊνο παραθυρο. Ακυρη η προταση
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Για αυτο εδω τι λες? Xigmatek Midgard Case απο τα δυο που λες στην αρχη και εγω θα προτιμουσα το nzxt Δες και δυο reviews Xigmatek Midgard Case CoolerMaster Elite 430 -edit- Δεν ειχα δει οτι θες να εχει πλαϊνο παραθυρο. Ακυρη η προταση δεν πιραζει. μου αρεσε το κουτακη ευχαριστω πολυ και για το video της δικια σου προτασης. κανεις αλλος τιποτε αλλο ;
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τί λές για αυτό? https://hac.gr/view.php?id=104384
kenmitsakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τί λές για αυτό? https://hac.gr/view.php?id=104384 μπα δεν με τρελενει ευχαριστω για την επιλογη σου.
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το θές απλό ή να κάνει εντύπωση? μέχρι πόσα δίνεις?
eftihios1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Παντως οσο περναει ο καιρος νομιζω οτι λιγοστευουν οι επιλογες που εχουν τα μαγαζια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.