Doc1355 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα!!! Αν και παλιό το θέμα είπα να γράψω κι γω την εμπειρία μου... Έχω κι γω το ίδιο ανεμιστηράκι και μου κάνει αρκετό θόρυβο, λέω να το βγάλω και πιστεύω αυτό θα κάνω μιας και διάβασδα; τις γνώμες σας. Ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι άλλο.. Το καλύβει η εγγύηση της μητρικής;; Δεν είναι και κάτι σπουδαίο, απλά απο περιέργια. Γιατί λές να το πατήσεις κάτω μόλις το βγάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaraki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Γιατί λές να το πατήσεις κάτω μόλις το βγάλεις; Με τα νεύρα που μου δημιουργεί με τον θορυβό του, μάλλον αυτο θα του κάνω!!! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Με τα νεύρα που μου δημιουργεί με τον θορυβό του, μάλλον αυτο θα του κάνω!!! :-P Nαι και εμένα μου είχε πάρει το κεφάλι τότε η αλήθεια είναι μέχρι που το έβγαλα και ησύχασα..αλήθεια γιατί σε νοιάζει αν το καλύπτει η εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα