Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Λοιπόν παιδάκια μου έχω το κουτάκι αυτό: Το συγκεκριμένο κουτί έχει 8 ανεμιστήρες οι οποίοι όμως είναι σχεδόν αθόρυβοι, και το μοναδικό πράγμα που ακούγετε πολύ είναι αυτό: Αυτό λοιπόν όπως βλέπετε στην εικόνα είναι ένα μικρό fan που έχει η motherboard (Asus p6t Deluxe V2) για το heatsink... Εδώ είναι και πάνω στο δικό μου pc στα αριστερά της ψύκτρας: Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής, πρέπει να το έχω αυτό το πράγμα εκεί ή δεν χρειάζεται να το έχω λόγο αερόψυξης? (δείτε τι λέει πάνω πάνω στην φώτο με το manual) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι καθε πραγμα, το εχει τοποθετισει ο κατασκευαστης εκει για καποιο λογο. Απο οτι φαινεται και στη φωτογραφια, το ανεμιστηρακι αυτο ειναι γεματο σκονη. Στη θεση σου θα προσπαθουσα να το ανοιξω και να το καθαρισω και αν αυτο δεν ηταν δυνατον, θα το αντικαθιστουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 "Install the optional fan only if you are using a passive cooler or a water cooler" Οπότε δεν θα χρειάζεται αφου έχεις αερόψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι καθε πραγμα, το εχει τοποθετισει ο κατασκευαστης εκει για καποιο λογο. Απο οτι φαινεται και στη φωτογραφια, το ανεμιστηρακι αυτο ειναι γεματο σκονη. Στη θεση σου θα προσπαθουσα να το ανοιξω και να το καθαρισω και αν αυτο δεν ηταν δυνατον, θα το αντικαθιστουσα. Το έχω καθαρίσει φίλε μου η φώτο είναι παλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bi171184 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 χωρις να ειμαι ειδικος στο θεμα,θα αρκεστω στην συμβουλη του manual.αφου το λεει καθαρα,εγκατασταση μονο σε παθητικη ψυξη η υδροψυξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αυτό το παθητική ψύξη δεν πιάνω για την ακρίβεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρες. Κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ σε αρκετά άτομα που είχε αρχίσει να κάνει αρκετό θόρυβο το έβγαζα εντελώς και έβλεπα ότι η θερμοκρασίες δεν ήταν μεγάλες. Βάλτο για μένα και τσέκαρε θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγώ σε αρκετά άτομα που είχε αρχίσει να κάνει αρκετό θόρυβο το έβγαζα εντελώς και έβλεπα ότι η θερμοκρασίες δεν ήταν μεγάλες. Βάλτο για μένα και τσέκαρε θερμοκρασίες Θόρυβο κάνει απο την πρώτη στιγμή που έφτιαξα το pc αλλά πλέον το βαρέθηκα, είναι βλακεία να μην ακούγονται τόσα fans και να ακούγεται αυτο το σκατό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ναι το ξέρω ότι είναι θορυβώδες άλλα όσο πάει χειροτερεύει . Δοκίμασε το αυτό που σου είπα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Να το βγάλω και να δώ θερμοκρασίες? (σε τι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στο chipset είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μετά το chipset είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οπότε δεν θα έχεις μεγάλη διάφορα οπότε βγαλτο να ησυχάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για να καταλάβες ακριβώς που είναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα