kideias Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα και Χρηστος Ανεστη Σαν νεοτερος κατοχος του coolermaster 690 II advanced θελω και γω να βαλω παραθυρω σαν αυτο που εχουν ζητησει πιο πανω τα αλλα παιδια,οποτε αν μπορουσαμε ολοι μαζι να κανουμε μια παραγγελια πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα για τα μεταφορικα (ενας φυσικα θα κανει την παραγγελια στο ονομα του), αν συμφωνειται ειμαι μεσα παντως!!
alpo Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σαν κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου κουτιού, θα ήθελα κι εγώ ένα πλαϊνό παράθυρο. Μόνο που αυτό που είναι διαθέσιμο από τη μαμά εταιρία το θεωρώ λίγο άσχημο. Οπότε ψάχνοντας βρήκα τι έφτιαξε αυτός ο τύπος. Project Vanessa - CM690 Advanced II Πιστεύω ότι είναι από τα ποιο όμορφα παράθυρα γι' αυτό το κουτί.
kideias Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 φιλε alpo τρομερο το παραθυρο που βρηκες αλλα νομιζω οτι θα θελει τρελα μεταφορικα για να στειλη εδω, υπαρχει βεβαια και ο γνωστος σε ολους (κοπριτης λεγομενος) για το τρελο modding που κανει αλλα δεν γνωριζω πως θα τον βρω να του ζητησω για να φτιαξει ενα πλαινο,οσο για το πλαινο της μαμας εταιριας τα μεταφορικα για ενα παραθυρο ειναι 14 ευρω!!
alpo Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 φιλε alpo τρομερο το παραθυρο που βρηκες αλλα νομιζω οτι θα θελει τρελα μεταφορικα για να στειλη εδω, υπαρχει βεβαια και ο γνωστος σε ολους (κοπριτης λεγομενος) για το τρελο modding που κανει αλλα δεν γνωριζω πως θα τον βρω να του ζητησω για να φτιαξει ενα πλαινο,οσο για το πλαινο της μαμας εταιριας τα μεταφορικα για ενα παραθυρο ειναι 14 ευρω!! Αυτός που βρήκα δε νομίζω να κάνει τέτοια δουλειά (να φτιάχνει και να πουλάει δηλ.), απλά έφτιαξε το δικό του. Απλά σαν σχέδιο είναι πολύ γαμάτο. Όσο για τον Κοπρίτη νομίζω μπορείς να τον βρεις στο site του: http://www.slackerxl.com/ Η κατασκευή αυτή, δε θα είναι τίποτα γι' αυτόν. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
maik42 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παντως αν θελει καποιος για απ' ευθειας απο coolerrmaster εγω ειμαι μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.