eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μηπως εχει δει κανεις το side window του 690 ii σε καποιο μαγαζι στην Ελλαδα ?
nikos_studio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αυτο? http://www.skroutz.gr/s/252937/CoolerMaster-CM-690-II.html
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι το κουτι αλλα θελω μονο το πλαϊνο παραθυρο
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μπορείς να το πάρεις από εδω και δωρεάν μεταφορικά από ότι ακούω. Βεβαία αν πιάνουν τα χεριά σου μπορείς να κανείς και mod
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πιστευω οτι θα μπορουσα να το κανω και μονος μου αλλα δεν θελω να καταστρεψω το κουτι σε περιπτωση αποτυχιας Που το ειδες οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα ? http://cmstore.coolermaster-usa.com/shipping_notice.php εδω λεει οτι στελνουν μονο ΗΠΑ και Καναδα
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι το κουτι αλλα θελω μονο το πλαϊνο παραθυρο +1 και γω ψαχνω αυτο ! Στο Coolermaster part store, μπορείς να βρείς σχεδόν τα πάντα που σχετίζονται με τα προϊόντα της CM και συγκεκριμένα: για το RA-692-KWN1-Windowed sidepanel CM690 II, αλλά δε γνωρίζω τι παίζει με τα μεταφορικά... Ενδεχομένως να είναι λίγο καλύτερα από την Αμερική, μιας και βρίσκεται στην Ολλανδία. Αν βρείς κάτι σχετικό με τα μεταφορικά, κάνε τον κόπο και ρίξε μια ενημέρωση
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για να σου βγαλει τα μεταφορικα πρεπει να κανεις register και στην συνεχεια αφου πας να κανεις checkout σου λεει ποσο βγαινουν.. για Αθηνα τα βγαζει γυρω στα 10, οποτε μαζι με το side window ειναι συνολο 25 ευρω
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για να σου βγαλει τα μεταφορικα πρεπει να κανεις register και στην συνεχεια αφου πας να κανεις checkout σου λεει ποσο βγαινουν.. για Αθηνα τα βγαζει γυρω στα 10, οποτε μαζι με το side window ειναι συνολο 25 ευρω Μια χαρά τα βρίσκω, δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και υπερβολικά (από τη στιγμή που υπάρχουν εγχώρια e-shops με ανάλογες χρεώσεις....). Δοκίμασες να προσθέσεις και κάποια άλλα προϊόντα, ώστε σαν πακέτο να δείς πόσο αυξάνονται τα μεταφορικά ? Ρωτώ, μήπως χρειαστεί κάποιος να κάνει καμιά παραγγελία ή μήπως κανονίσουμε κανένα group buy !
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εβαλα δυο προϊοντα και το κοστος μεταφορικων παραμενει το ιδιο. Βλεπω οτι γενικα εχει πολυ καλες τιμες αλλα δυστυχως εχει μικροπραγματα δεν βλεπω να εχει τροφοδοτικα και τετοια Πολυ καλη ιδεαν ειναι το group buy νομιζω
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Λάθος κατάστημα αυτό που σου έδειξε ο Commendatore ήθελα να σου πω και εγώ .Κάποιος από γειτονικό forum νομίζω ότι είχε πάρει κάποια πράγματα με δωρεάν μεταφορικά δεν ξέρω για να σου πω 100% .
eftihios1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Απο ποιο μαγαζι τα ειχε παρει με δωρεαν μεταφορικα ?
eftihios1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τελικα το σωστο καταστημα ποιο ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.