Προς το περιεχόμενο

Cooler Master 690 ii advanced

eftihios1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω οτι θα μπορουσα να το κανω και μονος μου αλλα δεν θελω να καταστρεψω το κουτι σε περιπτωση αποτυχιας

Που το ειδες οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα ?

http://cmstore.coolermaster-usa.com/shipping_notice.php

εδω λεει οτι στελνουν μονο ΗΠΑ και Καναδα

Δημοσ.

αυτο ειναι το κουτι αλλα θελω μονο το πλαϊνο παραθυρο

+1 και γω ψαχνω αυτο !

Στο Coolermaster part store, μπορείς να βρείς σχεδόν τα πάντα που σχετίζονται με τα προϊόντα της CM και συγκεκριμένα:

για το RA-692-KWN1-Windowed sidepanel CM690 II, αλλά δε γνωρίζω τι παίζει με τα μεταφορικά...

Ενδεχομένως να είναι λίγο καλύτερα από την Αμερική, μιας και βρίσκεται στην Ολλανδία.

Αν βρείς κάτι σχετικό με τα μεταφορικά, κάνε τον κόπο και ρίξε μια ενημέρωση

Δημοσ.

Για να σου βγαλει τα μεταφορικα πρεπει να κανεις register και στην συνεχεια αφου πας να κανεις checkout σου λεει ποσο βγαινουν..

για Αθηνα τα βγαζει γυρω στα 10, οποτε μαζι με το side window ειναι συνολο 25 ευρω

Δημοσ.

Για να σου βγαλει τα μεταφορικα πρεπει να κανεις register και στην συνεχεια αφου πας να κανεις checkout σου λεει ποσο βγαινουν..

για Αθηνα τα βγαζει γυρω στα 10, οποτε μαζι με το side window ειναι συνολο 25 ευρω

Μια χαρά τα βρίσκω, δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και υπερβολικά (από τη στιγμή που υπάρχουν εγχώρια e-shops με ανάλογες χρεώσεις....).

Δοκίμασες να προσθέσεις και κάποια άλλα προϊόντα, ώστε σαν πακέτο να δείς πόσο αυξάνονται τα μεταφορικά ?

Ρωτώ, μήπως χρειαστεί κάποιος να κάνει καμιά παραγγελία ή μήπως κανονίσουμε κανένα group buy :-) !

Δημοσ.

Εβαλα δυο προϊοντα και το κοστος μεταφορικων παραμενει το ιδιο. Βλεπω οτι γενικα εχει πολυ καλες τιμες αλλα δυστυχως εχει μικροπραγματα

δεν βλεπω να εχει τροφοδοτικα και τετοια

Πολυ καλη ιδεαν ειναι το group buy νομιζω

Δημοσ.

Λάθος κατάστημα αυτό που σου έδειξε ο Commendatore ήθελα να σου πω και εγώ .Κάποιος από γειτονικό forum νομίζω ότι είχε πάρει κάποια πράγματα με δωρεάν μεταφορικά δεν ξέρω για να σου πω 100% .

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...