Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για photoshop

Dominic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω χαθει

σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν μπορω εχω χασει τη μπαλα για τα καλα

πιστευα οτι μπορουσα να το φτιαξω αλλα μαλλον εκανα λαθος

ας το παρουμε απο την αρχη

αυτο που θελω να κανω ειναι : να παρω το λογοτυπο της μπαντας μου με 3 γραμματα Τ,Σ,Π απο 2 διαστασεων (ζωγραφισμενο σε χαρτι δηλαδη) και να το κανω τρισδιαστατο με σκιες,βαθος,γωνιες κτλ ετσι ωστε να μπορεσω να το κανω σταμπα σε μπλουζα

το σχεδιο το εχω και μπορω να το σκαναρω αλλα πιστευα οτι θα μπορουσα να το ξαναφτιαξω στο pc ευκολα...θελει ορισμενες μικροβελτιωσεις αλλα ειναι κομπλε

Δημοσ.

με το χέρι είναι καλύτερο

στάμπωσέ το απ' το σκαναρισμένο αρχείο

ή βάλ'το εδώ ώς θέμα διαγωνισμού-βοήθειας! :mrgreen:

.

Δημοσ.

ότι, ίσως κάποιος γραφίστας απ' τα παιδιά εδώ, να σε βοηθήσει

.

ναι αυτο καταλαβα και εγω...που μπορω να ποσταρω ενα τετοιο θεμα μπορεις να μου πεις σε παρακαλω??

Δημοσ.
ναι αυτο καταλαβα και εγω...που μπορω να ποσταρω ενα τετοιο θεμα μπορεις να μου πεις σε παρακαλω??

μάλλον στο μπλα-μπλα

εκεί είναι όλα τα μη τεχνολογικά θέματα

όλο και κάποιος θα σ' απαντήσει

.

Δημοσ.

Ερωτηση

Υπαρχουν tutorials για photoshop τα οποια να ειναι στυλ cd και οχι απλα binteakia[με μενου ,κλικ πανω ανοιγμα παραθυρων κτλ].Εχω βρει ενα αλλα ειναι για το πρωτο cs photoshop και εγω τωρα ψαχνομαι με cs5

Δημοσ.

Ερωτηση

Υπαρχουν tutorials για photoshop τα οποια να ειναι στυλ cd και οχι απλα binteakia[με μενου ,κλικ πανω ανοιγμα παραθυρων κτλ].Εχω βρει ενα αλλα ειναι για το πρωτο cs photoshop και εγω τωρα ψαχνομαι με cs5

lynda.com εχει ντιβιντι και αν θες τα κατεβάζεις απο torrent (αν δεν θες να πληρώσεις :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...