Dominic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παιδια εχω χαθει σορρυ για το πρηξιμο αλλα δεν μπορω εχω χασει τη μπαλα για τα καλα πιστευα οτι μπορουσα να το φτιαξω αλλα μαλλον εκανα λαθος ας το παρουμε απο την αρχη αυτο που θελω να κανω ειναι : να παρω το λογοτυπο της μπαντας μου με 3 γραμματα Τ,Σ,Π απο 2 διαστασεων (ζωγραφισμενο σε χαρτι δηλαδη) και να το κανω τρισδιαστατο με σκιες,βαθος,γωνιες κτλ ετσι ωστε να μπορεσω να το κανω σταμπα σε μπλουζα το σχεδιο το εχω και μπορω να το σκαναρω αλλα πιστευα οτι θα μπορουσα να το ξαναφτιαξω στο pc ευκολα...θελει ορισμενες μικροβελτιωσεις αλλα ειναι κομπλε
status Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ε, λογικό να μην μπορείς να το κάνεις,από το μηδέν στα εκατό θέλει και ένα άλφα χρόνο για να πας. Ψάξε κανένα τουτόριαλ στο youtube. http://www.youtube.com/watch?v=sL0KWQI5ZVM
gtroza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 με το χέρι είναι καλύτερο στάμπωσέ το απ' το σκαναρισμένο αρχείο ή βάλ'το εδώ ώς θέμα διαγωνισμού-βοήθειας! .
Dominic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ή βάλ'το εδώ ώς θέμα διαγωνισμού-βοήθειας! . τι εννοεις???
gtroza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 τι εννοεις??? ότι, ίσως κάποιος γραφίστας απ' τα παιδιά εδώ, να σε βοηθήσει .
Dominic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ότι, ίσως κάποιος γραφίστας απ' τα παιδιά εδώ, να σε βοηθήσει . ναι αυτο καταλαβα και εγω...που μπορω να ποσταρω ενα τετοιο θεμα μπορεις να μου πεις σε παρακαλω??
gtroza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ναι αυτο καταλαβα και εγω...που μπορω να ποσταρω ενα τετοιο θεμα μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?? μάλλον στο μπλα-μπλα εκεί είναι όλα τα μη τεχνολογικά θέματα όλο και κάποιος θα σ' απαντήσει .
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ερωτηση Υπαρχουν tutorials για photoshop τα οποια να ειναι στυλ cd και οχι απλα binteakia[με μενου ,κλικ πανω ανοιγμα παραθυρων κτλ].Εχω βρει ενα αλλα ειναι για το πρωτο cs photoshop και εγω τωρα ψαχνομαι με cs5
themis_81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Πιο ευκολο θα ειναι σε Corel ή σε Illustrator . Θα εχεις πιο αμεσα το text σου σαν shape
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ερωτηση Υπαρχουν tutorials για photoshop τα οποια να ειναι στυλ cd και οχι απλα binteakia[με μενου ,κλικ πανω ανοιγμα παραθυρων κτλ].Εχω βρει ενα αλλα ειναι για το πρωτο cs photoshop και εγω τωρα ψαχνομαι με cs5 http://www.lynda.com/Adobe-training-tutorials/105-0.html
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Όχι,είναι όμως σε στυλ cd, video είναι το λέει και πάνω εσύ για pdf ψάχνεις;;
darthinvader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ερωτηση Υπαρχουν tutorials για photoshop τα οποια να ειναι στυλ cd και οχι απλα binteakia[με μενου ,κλικ πανω ανοιγμα παραθυρων κτλ].Εχω βρει ενα αλλα ειναι για το πρωτο cs photoshop και εγω τωρα ψαχνομαι με cs5 lynda.com εχει ντιβιντι και αν θες τα κατεβάζεις απο torrent (αν δεν θες να πληρώσεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.