Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για photoshop

Dominic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

κατ αρχην συγνωμη που ποσταρω εδω αλλα δεν ηξερα σε ποιο αλλο τομεα να ποσταρω γι αυτο παρακαλω να μεταφερθει αν χρειαστει

ειμαι καινουριος χρηστης photoshop και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

θελω να φτιαξω το λογοτυπο της μπαντας μου που αποτελειται απο 3 γραμματα Τ,Σ,Π

θα ηθελα λοιπον να μου πειτε οποιος ξερει πως μπορω να παραμορφωσω τα γραμματα για να βγουν σε πιο tribal μορφη καθως και πως μπορω να τα κοψω σε κομματια μετατρεποντας πχ το "Τ" σε "Γ" (μετακινοντας δηλαδη την κατω γραμμη πιο αριστερα) ή πως να "φουσκωσω" το ενα "ποδαρακι" του "Π" ετσι ωστε να ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο

συγνωμη αν σας μπερδεψα...αν δεν καταλαβατε κατι μπορω να το ξαναεξηγησω

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

κατ αρχην συγνωμη που ποσταρω εδω αλλα δεν ηξερα σε ποιο αλλο τομεα να ποσταρω γι αυτο παρακαλω να μεταφερθει αν χρειαστει

ειμαι καινουριος χρηστης photoshop και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

θελω να φτιαξω το λογοτυπο της μπαντας μου που αποτελειται απο 3 γραμματα Τ,Σ,Π

θα ηθελα λοιπον να μου πειτε οποιος ξερει πως μπορω να παραμορφωσω τα γραμματα για να βγουν σε πιο tribal μορφη καθως και πως μπορω να τα κοψω σε κομματια μετατρεποντας πχ το "Τ" σε "Γ" (μετακινοντας δηλαδη την κατω γραμμη πιο αριστερα) ή πως να "φουσκωσω" το ενα "ποδαρακι" του "Π" ετσι ωστε να ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο

συγνωμη αν σας μπερδεψα...αν δεν καταλαβατε κατι μπορω να το ξαναεξηγησω

ευχαριστω προκαταβολικα

Προτείνω, πριν αρχίσεις να πελαγώνεις, να googlίσεις "photoshop fonts" και θα βρεις sites με πάρα πολλές γραμματοσειρές που ίσως σε καλύψουν.Αλλιώς υπάρχει και το transform (αν θυμάμαι είναι στο menu image αλλά δεν είμαι σίγουρη, δεν έχω phtshp εδώ)

Δημοσ.

Προτείνω, πριν αρχίσεις να πελαγώνεις, να googlίσεις "photoshop fonts" και θα βρεις sites με πάρα πολλές γραμματοσειρές που ίσως σε καλύψουν.Αλλιώς υπάρχει και το transform (αν θυμάμαι είναι στο menu image αλλά δεν είμαι σίγουρη, δεν έχω phtshp εδώ)

δεν μπορεις να φανταστεις ποσα site εχω δει και ποσα βιντεο στο youtube εχω παρακολουθησει απο χτες...αλλα τπτ δεν ειναι αυτο που ζηταω..

το transform και το free transform ειναι για ολικη μετατροπη του γραμματος αλλα εγω θελω τμηματικη (εκτως αν υπαρχει κατι που δεν εχω ηδη δει)

:-/

Δημοσ.

δεν μπορεις να φανταστεις ποσα site εχω δει και ποσα βιντεο στο youtube εχω παρακολουθησει απο χτες...αλλα τπτ δεν ειναι αυτο που ζηταω..

το transform και το free transform ειναι για ολικη μετατροπη του γραμματος αλλα εγω θελω τμηματικη (εκτως αν υπαρχει κατι που δεν εχω ηδη δει)

:-/

Αν κάνεις select μόνο το τμήμα που σε ενδιαφέρει; Κρίμα γιατί αν είχα εδώ phtshp θα σε βοηθούσα περισσότερο.

Τώρα προσπαθώ απλώς να το τρέξω στο μυαλό μου.

Δημοσ.

Αν κάνεις select μόνο το τμήμα που σε ενδιαφέρει; Κρίμα γιατί αν είχα εδώ phtshp θα σε βοηθούσα περισσότερο.

Τώρα προσπαθώ απλώς να το τρέξω στο μυαλό μου.

σε ευχαριστω παρα πολυ

πως κανω select μονο ενα τμημα ??? σορρυ ειμαι και ασχετος

δεν το βιαζομαι. μπορω να περιμενω αν βρεις καποια στιγμη pc με photoshop κατα τη διαρκεια της ημερας ή οποτε μπορεις :-)

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ

πως κανω select μονο ενα τμημα ??? σορρυ ειμαι και ασχετος

δεν το βιαζομαι. μπορω να περιμενω αν βρεις καποια στιγμη pc με photoshop κατα τη διαρκεια της ημερας ή οποτε μπορεις :-)

καλα μεχρι να σου φτιαξω ενα tutorial για αυτό που αν κατάλαβα καλά θες θα σου ΄χουν απαντήσει κι άλλοι οπότε λύση θα βρεις, το μόνο σίγουρο.

Λοιπόν. Θα σου πω το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ για να πειραματιστείς.

Κατ'αρχάς... μετα layers είσαι εξοικειωμένος καθόλου;

Δημοσ.

καλα μεχρι να σου φτιαξω ενα tutorial για αυτό που αν κατάλαβα καλά θες θα σου ΄χουν απαντήσει κι άλλοι οπότε λύση θα βρεις, το μόνο σίγουρο.

Λοιπόν. Θα σου πω το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ για να πειραματιστείς.

Κατ'αρχάς... μετα layers είσαι εξοικειωμένος καθόλου;

ναι εχω ξαναδουλεψει με layers...μην φανταστεις οτι τα κοιταω και αλλαζουν μονο τους,αλλα να ναι καλα το youtube εχω βρει πολλα καλα βιντεακια...

πες μου εσυ και θα τα βρω εγω...:)

Δημοσ.

ναι εχω ξαναδουλεψει με layers...μην φανταστεις οτι τα κοιταω και αλλαζουν μονο τους,αλλα να ναι καλα το youtube εχω βρει πολλα καλα βιντεακια...

πες μου εσυ και θα τα βρω εγω...:)

Λοιπόοοον

το πρόβλημα στην επεξεργασία κάποιου αντικειμένου που 'χεις πληκτρολογήσει είναι ότι όταν το επιλέγεις/πατάς σε βγάζει στην επεξεργασία του script.

Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι κι αν πετύχει συνεχίζουμε:

Άνοιξε νέο project etc και κατευθείαν δημιούργησε ένα extra layer. Στο νέο layer πληκτρολόγησε κάτι.

Μετά merge τα 2 layers και μετά δες αν σε βγάζει παλι την επεξεργασία του script

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής:

1. Γράψε το κείμενο που θέλεις με το text tool
  2. Εκεί που είναι τα layers στην δεξιά πλευρά, κάνε δεξί κλικ στο layer του κειμένου που δημιουργήθηκε και πάτα Convert to Shape
  3. Με το Direct Selection Tool μπορείς να επεξεργαστείς το σχήμα των γραμμάτων επιλέγοντας και μετακινώντας τα points που το απαρτίζουν

Δημοσ.

Λοιπόοοον

το πρόβλημα στην επεξεργασία κάποιου αντικειμένου που 'χεις πληκτρολογήσει είναι ότι όταν το επιλέγεις/πατάς σε βγάζει στην επεξεργασία του script.

Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι κι αν πετύχει συνεχίζουμε:

Άνοιξε νέο project etc και κατευθείαν δημιούργησε ένα extra layer. Στο νέο layer πληκτρολόγησε κάτι.

Μετά merge τα 2 layers και μετά δες αν σε βγάζει παλι την επεξεργασία του script

τα εκανα merge...τι εννοεις αν με βγαζει στην επεξεργασια του script?? πως το βλεπω???

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής:

1. Γράψε το κείμενο που θέλεις με το text tool
  2. Εκεί που είναι τα layers στην δεξιά πλευρά, κάνε δεξί κλικ στο layer του κειμένου που δημιουργήθηκε και πάτα Convert to Shape
  3. Με το Direct Selection Tool μπορείς να επεξεργαστείς το σχήμα των γραμμάτων επιλέγοντας και μετακινώντας τα points που το απαρτίζουν

Νομίζω ότι ΑΥΤΟ το ποστ θα σε καλύψει απόλυτα! ^_^

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ πανο και ειδικα εσενα γαλατεα

θα το δουλεψω μονος απο εδω και μπρος

αλλη μια τελευταια ερωτηση...γινεται μια εικονα,απο το pc, να την παραμορφωσω με τον ιδιο τροπο??? γινεται να την κανω και τρισδιαστατη?? με σκιες βαθος και τετοια??

Δημοσ.

Πειραματίσου με το menu των layers!Έχει και για σκίαση κτλ ! Γενικά αφού λες ότι δεν βιάζεσαι και δεν έχεις βολευτεί με τα tutorials, κάτσε και πειραματίσου! Ξέρω είναι αχανές το phtshp αλλά δε χάνεις τίποτα να εξοικειωθείς λίγο μαζί του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...