Προς το περιεχόμενο

domain + web hosting

dimsag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις μιας και ήρθε η ώρα να ανεβάσω ένα site στο internet!

Δεν έχω και μεγάλη ιδέα σχετικά, οπότε μπορεί να είναι και χαζές ερωτήσεις!

Έχω ήδη ανεβάσει το site σε έναν free hoster για να δω πως λειτουργεί και είδα ότι αργούν να ανοίξουν ορισμένα swf αρχεία.

[Το link αφαιρέθηκε κατ' αίτημα του poster]

Θέλω να επιλέξω ένα domain name, αλλά θέλω να κατοχυρώσω και το gr αλλά και το com. θα πρέπει να πληρώσω και τα 2 έτσι;

Δεύτερον, ψάχνω μια καλή εταιρία για φτηνό web hosting. Το site μου είναι μικρό σε μέγεθος αλλά περιέχει μερικά swf που ίσως να αργούν να φορτώσουν. Την σελίδα δεν θα την ανανεώνω σχεδόν ποτέ, και το μέγεθός της αυτή την στιγμή δεν ξεπερνάει τα 5ΜΒ.

Domain name είδα και στο papaki.gr αλλά και στο TopHost.gr και οι τιμές είναι ίδιες. Σε όποια και να τα κατοχυρώσω δεν υπάρχει πρόβλημα να φανταστώ ε; Κυρίως βοήθεια θέλω με το web hosting.... Φτηνό και αξιόπιστο.

Αυτό το είδα και μου φαίνεται καλό.. Ή όχι;; :confused: :X

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ναι πρέπει να κατοχυρώσεις και τα 2 domains. Γενικά οι free hosters δεν είναι και η καλύτερη λύση παρά μόνο για δοκιμές. Προσωπικά (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) χρησιμοποιώ τον συνδυασμό Papaki για τα domains και Cretaforce για το hosting. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι 2 πολύ καλές και αξιόπιστες λύσεις. Στο θέμα του hosting ειδικά, θα βρεις ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις.

Αν μιλάμε για επαγγελματική σελίδα, χρειάζεσαι αξιοπιστία και καλό support, άρα τα βάζεις σε προτεραιότητα σε σχέση με την τιμή

Δημοσ.

Είναι επαγγελματικό, αλλά καμία σχέση με e-shop και άλλα τέτοια! Το δωρεάν Host το έκανα δοκιμαστικά!

Τώρα θέλω κάτι καλύτερο αλλά φτηνό το οποίο να είμαι σίγουρος οτι δεν θα αργεί στο να ανοίξει την σελίδα μου!

Για τις άλλες μου επιλογές; Αυτό για παράδειγμα;; (Για το φθηνότερο πακέτο) ^_^ :-D

Δημοσ.

Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω προσωπική πείρα. Γενικά μπορείς να βρεις και πολλά hosting και στο εξωτερικό, αλλά είναι θέμα προτιμήσεων. Μπορείς να προτιμήσεις πακέτα για 1-2 μήνες ώστε να δεις πως πάνε. Δυστυχώς ή ευτυχώς η αξιοπιστία μιας εταιρείας κρίνεται σε μια δύσκολη κατάσταση και αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν από προσωπική εμπειρία. Μόνο από reviews που θα διαβάσεις και κάποια στατιστικά που μπορείς να δεις π.χ. uptimes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...