NEKROMA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σιγά τα παιχνίδια ρε μάστορα στην τελική. Έλεος πια με τα benchoπαίχνιδα. ναι ρε φιλε μην τρελενεσαι το μετρο εκτως απο γραφικα δεν το εχω προχορησει πολυ να δω τι παιζει ,αλλα το gothic4 ηταν παιχνιδαρα φιλε δοκιμασετο και γραφικα αστα να πανε και για αυτο αλλαξα καρτα ,τωρα για το crysis2 ειναι διαφημιση για τα καινουργια games που θα εχουν την engine του
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εχει μεγαλη διαφορα γιατι το metro εχει πολλα +οταν το εχεις dx11+physics . ελεος ρε φιλε 2011 και dx9 αμμα ειναι να πεταξω την GTX480 που εχω και να ξαναβαλω μια 2900ΧΤ που ειχα ... επαιξα το gothic4(arcania) με την 4850 και εχασα τα μισα γραφικα τι να λεμε τωρα, το μετρο με dx11+physics ειναι τουμπανο,κατσε να βγει και το crysis 2 εκει να δεις γραφικα Μεγάλη διαφορά δεν έχει, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Σε DX10 έχεις απλά ένα Motion Blur και σε DX11 λίγα φουσκοματάκια παραπάνω στα παγούρια των στρατιωτών. Πολύ λίγα πράγματα. Μπορείτε να ψάξετε και σε άλλα Reviews. http://www.overclock.net/pc-games/690645-metro-2033-dx9-vs-dx11-without.html Επειδή σου πλασάρουν DX11 κάρτες γραφικών και παιχνίδια DX11 που κάνουν κάρτες γραφικών να σέρνονται χωρίς να υπάρχει λόγος, πρέπει απαραίτητα να τσιμπήσεις? Σε ενδιαφέρει λοιπόν να παίξεις το παιχνίδι και να το ευχαριστηθείς, ή να νιώσεις ότι είσαι στην αιχμή της τεχνολογίας Bench-άροντας με το εκάστοτε καινούριο μαρκετινίστικο κόλπο των εταιριών? Για το Gothic 4, δεν το έχω ψάξει, δεν το έχω παίξει και δεν γνωρίζω. Μπορεί να έχει διαφορά και να αξίζει. Πάντως το Metro 2033 δεν έχει. Είναι ένα από τα παιχνίδια με πολύ ωραία γραφικά και υψηλό Frame Rate (DX9).
NEKROMA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μεγάλη διαφορά δεν έχει, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Σε DX10 έχεις απλά ένα Motion Blur και σε DX11 λίγα φουσκοματάκια παραπάνω στα παγούρια των στρατιωτών. Πολύ λίγα πράγματα. Μπορείτε να ψάξετε και σε άλλα Reviews. http://www.overclock.net/pc-games/690645-metro-2033-dx9-vs-dx11-without.html Επειδή σου πλασάρουν DX11 κάρτες γραφικών και παιχνίδια DX11 που κάνουν κάρτες γραφικών να σέρνονται χωρίς να υπάρχει λόγος, πρέπει απαραίτητα να τσιμπήσεις? Σε ενδιαφέρει λοιπόν να παίξεις το παιχνίδι και να το ευχαριστηθείς, ή να νιώσεις ότι είσαι στην αιχμή της τεχνολογίας Bench-άροντας με το εκάστοτε καινούριο μαρκετινίστικο κόλπο των εταιριών? Για το Gothic 4, δεν το έχω ψάξει, δεν το έχω παίξει και δεν γνωρίζω. Μπορεί να έχει διαφορά και να αξίζει. Πάντως το Metro 2033 δεν έχει. Είναι ένα από τα παιχνίδια με πολύ ωραία γραφικά και υψηλό Frame Rate (DX9). Λες να bench-αρω με το συστημα που εχω?? καρτα αλλαξα και ειδα μεγαλη διαφορα στο gothic4 και ολα τα games οσα παιζω τα παιζω με dx11+ολα τερμα και λιγα γραφικα ακομη παραπανω να εχουν ειναι σημαντικο για μενα μεχρι και η σκονη φενεται στον αερα στο metro frames/benches δεν με ενδιαφερουν αλλωστε δεν νιωθει η καρτα ασχετα αμα εχω παλιο συστημα 1980x1050 παιζω και κανενα κολλημα απο την 480 τι με ενδιαφερει αμα ειναι 40-50-60 η 160fps
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Όταν μου λες ότι βλέπεις διαφορά στο Metro 2033 σε DX11, τότε Bench-άρεις το PC σου με το Game. Όταν λες επίσης όλα τέρμα τι εννοείς? 16ΑΑ, κλπ?
NEKROMA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Όταν μου λες ότι βλέπεις διαφορά στο Metro 2033 σε DX11, τότε Bench-άρεις το PC σου με το Game. Όταν λες επίσης όλα τέρμα τι εννοείς? 16ΑΑ, κλπ? ρε φιλε μαζι σου ουτε εγω γουσταρω που βγαζουν dx9-dx10-dx11 κτλπ αλλα αυτα τα λιγα επιπλεον γραφικα δεν θελω να τα χανω το μετρο δεν το εχω δοκιμασι σε dx9-dx10 οποτε δεν ξερω αλλα γραφηκα εχει τελεια και φενεται σχετικα καλο παιχνιδακι,στο gothic4 που το εχω λιωσει απο dx9 σε dx11+physics ασε ηταν αλλο παιχνιδι αρκετες διαφορες οχι τρομακτηκες αλλα αρκετες και χωρεις πολυ απωλεια στα fps
LouCi4er Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Όταν μου λες ότι βλέπεις διαφορά στο Metro 2033 σε DX11, τότε Bench-άρεις το PC σου με το Game. Όταν λες επίσης όλα τέρμα τι εννοείς? 16ΑΑ, κλπ? Το Metro ολα τερμα +Physx δεν μπορει να το τρεξει ουτε η 580,εννοω οτι το εχει με 15-25 frames.Ενταξει,σαν παιχνιδι εμενα μου αρεσε αρκετα.Τωρα αν γονατιζει ολες τις καρτες τι να κανουμε,και αυτα στο προγραμμα ειναι. Δεν μου λες,εσυ με την 5870 very high,tesselation,και λιγα φιλτρα δεν μπορεις να το τρεξεις?Εγω με την 5850,920/1200 το ετρεχε γυρω 35αρι.Επεφτε λιγο 30-32,ξανα 35.Σε κανα δυο σκηνες μου εκανε καναδυο κολληματακια αλλα γενικα μια χαρα το επαιξα.
NEKROMA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το Metro ολα τερμα +Physx δεν μπορει να το τρεξει ουτε η 580,εννοω οτι το εχει με 15-25 frames.Ενταξει,σαν παιχνιδι εμενα μου αρεσε αρκετα.Τωρα αν γονατιζει ολες τις καρτες τι να κανουμε,και αυτα στο προγραμμα ειναι. Δεν μου λες,εσυ με την 5870 very high,tesselation,και λιγα φιλτρα δεν μπορεις να το τρεξεις?Εγω με την 5850,920/1200 το ετρεχε γυρω 35αρι.Επεφτε λιγο 30-32,ξανα 35.Σε κανα δυο σκηνες μου εκανε καναδυο κολληματακια αλλα γενικα μια χαρα το επαιξα. οχι με αα ειπαμε dx11+psysics παιζει νερο 1920χ1080
koulouri Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια αυτο το physx τι σχεση εχει με την αποδοση της καρτας στα games?Χθες εμαθα οτι καποια δε μου παιζαν επειδη δεν ειχα installed το physx ( κατοχος 5870 ο οποιος περιμενε περισσοτερα απο την καρτα, οπως να παιζω τα παντα με ΑΑ ανοιχτα πραγμα που δεν γινεται σε κανενα σοβαρο game ) Sent from my iPhone using Insomnia
NEKROMA Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 το physics ειναι μερικα γραφικα για καρτες νβιντια,λιγο το physics ειναι μερικα γραφικα για καρτες νβιντια,λιγο καλητερες εκρηξης και καποια εφφε επιπλεον
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε φιλε μαζι σου ουτε εγω γουσταρω που βγαζουν dx9-dx10-dx11 κτλπ αλλα αυτα τα λιγα επιπλεον γραφικα δεν θελω να τα χανω το μετρο δεν το εχω δοκιμασι σε dx9-dx10 οποτε δεν ξερω αλλα γραφηκα εχει τελεια και φενεται σχετικα καλο παιχνιδακι,στο gothic4 που το εχω λιωσει απο dx9 σε dx11+physics ασε ηταν αλλο παιχνιδι αρκετες διαφορες οχι τρομακτηκες αλλα αρκετες και χωρεις πολυ απωλεια στα fps Δεν είπα ότι δεν γουστάρω. Ίσα ίσα που είμαι Tech Freak, αλλά να υπάρχει ουσία. Να βγάζουν ότι βγάζουν, αλλά να έχει αποτέλεσμα. Τώρα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο και το μόνο που κάνει είναι να σέρνονται οι High End κάρτες για να σε βάζουν στο λούκι να σκέφτεσαι πάντα για αναβάθμιση, δεν είμαι μέσα. Δοκίμασε λοιπόν το Metro σε DX9 και αν δεις διαφορές το λες. Άσε τι λένε οι άλλοι. Τα Physics είναι άλλο θέμα τώρα. Το σίγουρο είναι ότι χωρίς αυτά υπάρχει διαφορά και χρειάζονται σε κάποια παιχνίδια. Το Metro ολα τερμα +Physx δεν μπορει να το τρεξει ουτε η 580,εννοω οτι το εχει με 15-25 frames.Ενταξει,σαν παιχνιδι εμενα μου αρεσε αρκετα.Τωρα αν γονατιζει ολες τις καρτες τι να κανουμε,και αυτα στο προγραμμα ειναι. Αγοράζει κάποιος κάρτα 500Ευρώ και σκέφτεται για αναβάθμιση με το που βγαίνει από το μαγαζί. Δεν μου λες,εσυ με την 5870 very high,tesselation,και λιγα φιλτρα δεν μπορεις να το τρεξεις?Εγω με την 5850,920/1200 το ετρεχε γυρω 35αρι.Επεφτε λιγο 30-32,ξανα 35.Σε κανα δυο σκηνες μου εκανε καναδυο κολληματακια αλλα γενικα μια χαρα το επαιξα. Δεν υπάρχει λόγος να παίξεις κούτσα κούτσα. Βάζεις DX9.
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αγοράζει κάποιος κάρτα 500Ευρώ και σκέφτεται για αναβάθμιση με το που βγαίνει από το μαγαζί. Γι' αυτο ποτε δεν παιρνεις το high end,αυτος που εχει την 570 και παιζει Μετρο με 17 πχ frames εχει προβλημα.Και αυτος με την 580 που το παιζει με 23 πχ παλι προβλημα εχει. Δεν υπάρχει λόγος να παίξεις κούτσα κούτσα. Βάζεις DX9. Τι κουτσα-κουτσα.Στο 95% του παιχνιδιου ειχα 32 frames.Ποτε επεφτε 30,ποτε πηγαινε 34-35.Μονο σε 2-3 σημεια ειδα κανα δυο κολληματακια.Σε κονσολες που παιζουν μονιμα με 30 κουτσα κουτσα ειναι?Ενταξει,αν καποιος θελει να βλεπει 80-100 για να νοιωθει οτι το τρεχει νερο ειναι αλλο θεμα.Εγω κοιταω να παιξω ενα παιχνιδι.Τωρα αν τρεχει με 35 ή αν τρεχει 100 δεν μου λεει τπτ.Ασε που αμα βλεπω παιχνιδι να βγαζει 90 και 100 frames βαζω V-Sync.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ ακριβώς με ότι λες. Απλά ξαναλέω δεν χρειάζεται να έχουμε χαμηλό Frame Rate, όταν με ίδιο οπτικό αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε παραπάνω. Ίσα ίσα που μου αρέσει το 30-40FPS σαν σκηνοθετική άποψη στα παιχνίδια. Μου αρέσει όμως και το γρήγορο... Ανάλογα το Game.
NEKROMA Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδια για το crossfire κατε με κολολεει και πολυ μαλιστα ισως πολυ περισσοτερο απο το sli, sli δεν εχω δοκιμασει αλλα σε ολες τις μετρησεις συνηθως ειναι μπροστα το crossfire ,ειχα δυο 4850 και πραγματικα το pc δεν ενιωθε πουθενα αλλα σε x38 με δυο 16χ pcix σχεδον διπλασια fps στα περισσοτερα games ,τωρα με δυο κτηνη 5870 θα αντεξουν πολυ πολυ πολυ καιρο 1600shaders x2 σχεδων και 256bit x2 πες απο τις απολειες του bus ολα αυτα χοντρηκα 3000shaders 480bit ram bus ++++ ομως σε οσα παιχνιδια το υποστηριζουν σωστα ολα αυτα +το mobo να ειναι 2Χ16PCIX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.