heavyaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παιδιά, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρώ για να ενσωματώσω σε μία σελίδα ένα πρόγραμμα chat, αλλά να μην αφήνει τους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους, μόνο με τον admin. κάτι σαν helpdesk. βρήκα αυτό του mozilla, αλλά μου φάνηκε ότι θέλει υπερβολικό σετάρισμα (και λογικό είναι, γιατί έχει πολλες δυνατότητες). Μήπως όμως μπορώ να βρώ κάτι πιο απλό; ευχαριστώ.
geothrin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλημέρα, δοκίμασε το Livezilla. Το έχω δουλέψει, είναι πολύ εξυπηρετικό και γενικά το χρησιμοποιούν πολύ συχνά σε web εφαρμογές
heavyaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε, το έχω βρεί όπως γράφω παραπάνω, αλλά δεν με βολεύει γιατί θέλει ο admin να έχει εγκατεστημένο software σε κάθε υπολογιστή που κάθεται. (άρα κάθε φορά που αλλάζει pc ή κάνει format θα με τρέχει) επίσης δεν χρειάζομαι τόσο προηγμενο σύστημα με μικρόφωνα κλπ, γιατί θα ενσωματώσω ράδιο broadcast. θέλω ένα απλό chat, όπως το 99 chats com, αλλά να μην μιλάν μεταξύ τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.