Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2011

Tilemaxx

Ελληνικός Τελικός  

37 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγούμε στον Τελικό;

2. 2. Θέλετε να συνεχίσει η χώρα μας να εκπροσωπείται στους επόμενους διαγωνισμούς;

3. 3. Ποια χώρα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον διαγωνισμό;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ γιατί ακόμα κανείς δεν έχει ανοίξει topic για τον τρισμέγιστο αυτό μουσικό θεσμό. Για την γιορτή της μουσικής, την αποθέωση της μελωδίας.

Για τις φωνάρες και τις τραγουδάρες που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε οι μουσικόφιλοι κάθε χρόνο.

Φέτος θα στείλουμε το παρακάτω αριστούργημα. Ο μέγας ερμηνευτής ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΟΡΚΑΣ, μαζί με τον Έλληνα Dr. Dre, Stereo Mike μας παρουσίασαν εναν αριστούργημα που αντίστοιχο του δεν υπάρχει.

Τύφλα να έχει το New Jack Swing και ο R. Kelly. Ο μέγιστος αυτός rapper κατάφερε μαζί με τον Λούκα να κάνουν κάτι πρωτόγνωρο στα Ελληνικά χρονικά.

Να συνδυάσουν Rap με Ζειμπέκικο, με πρωτότυπο και βαθυστόχαστο στίχο που σε κάνει να ανατριχιάζεις.

Απολαύστε:

ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ

Δημοσ.

Αν ήταν μόνο ελληνικός ο στίχος άντε να πω οκ τρώγεται.Αλλά τώρα είναι αίσχος.

Της Νίκης ήταν πολύ καλύτερο.Τα άλλα ξέρω γιατί ήμουν γήπεδο και δεν είδα το "διαγωνισμό" :-D

Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να ψήφισε αυτό ο κόσμος.Με το άλλο πιστεύω θα χαμε άνετα την 5αδα για να μην πω 3αδα.

Δημοσ.

Αν ήταν μόνο ελληνικός ο στίχος άντε να πω οκ τρώγεται.Αλλά τώρα είναι αίσχος.

Της Νίκης ήταν πολύ καλύτερο.Τα άλλα ξέρω γιατί ήμουν γήπεδο και δεν είδα το "διαγωνισμό" :-D

Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να ψήφισε αυτό ο κόσμος.Με το άλλο πιστεύω θα χαμε άνετα την 5αδα για να μην πω 3αδα.

Δεν ψηφησε αυτο ο κοσμος.. Ο κοσμος φηφισε Nikki.. Η επιτροπη εβγαλε 3η την Nikki (οπου ψηφοι/επιτροπη 50-50) και περασε ο Λουκας...

Καποιοι δεν θελουν να παμε καλα στην Γιουροβιζιον και ειναι λογικο..

Δημοσ.

Αν ήθελαν να μην πάμε καλά, ας αποχωρούσαν οριστικά όπως έχει κάνει εδώ και χρόνια η Ιταλία. Απορώ τι θέλει η Ελλάδα σε αυτόν τον θεσμό.

Πάντως το φετινό τραγούδι συναγωνίζεται ανετότατα σε cultια το αντίστοιχο του Ρακιτζή.

Δημοσ.

πωπω νομιζω οτι δεν θελω καν να το ακουσω. :fear:

τουλαχιστον με τον ρακιντζη ειχαμε γελασει. τωρα? θα μου ρθει αηδια?

Δημοσ.

Πολύ καλά έκαναν και έστειλαν αυτό. Σαν της Νίκης υπάρχουν άλλα 10 κάθε χρόνο, αυτό έχει κάτι να πει. Είναι τουλάχιστον λίγο διαφορετικό.

Δημοσ.

Η άποψή μου για το διαγωνισμό, αναγκαστικά τον παρακολουθώ γιατί τον κρίνω.

Δε μπορώ κάθε χρόνο να βλέπω αυτή τη ιστορία με την επιλογή, στη συνέχεια όσοι δε βγήκαν αδικήθηκαν κτλ.... Γιατί πρέπει να συμμετέχουμε σ' αυτό το διαγωνισμό δε μπορώ να καταλάβω! Τι κερδίζουμε; Τι κερδίσαμε όταν βγήκε 1η η Παπαρίζου; Απλά έγινε ο διαγωνισμός την επόμενη στην Αθήνα, ήρθε κόσμος, έκαναν κάποιοι το κέφι τους και αυτό ήταν όλο! Δεν κερδίζει έδαφος η ελληνική μουσική έτσι!

Βάζω κι ένα Poll για να δούμε την τάση των μελών του Insomnia.

Δημοσ.

Το τραγούδι είναι ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ !

Ο δε τραγουδιστής είναι η αποθέωση της παραφωνίας και της αταλαντοσύνης. Δε νομίζω οτι θα περάσουμε καν στον τελικό με αυτή την αηδία που στείλανε φετος.

Ανέμπνευστο, βαρετό, χωρίς "προσωπικότητα", καταθλιπτικό και γενικά μια μ.....ια και μισή !

Ψήφισα Ψυχράμη, 11-15 ( αν περάσει τελικό που δεν το βλέπω ) και να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στη Eurovision.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όποιο τραγούδι και να στέλναμε θα υπήρχαν άτομα για να πουν αρνητικά σχόλια.

Όλα είναι θέμα γούστου και αυτιού. Το θέμα είναι να εξάγουμε λιγάκι Ελλάδα. Καλοδεχούμενο όταν έχουμε ελληνικούς στοίχους ακόμα κι αν πιάσουμε πάτο.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι επιλογές έχουμε για να παρακολουθήσουμε δορυφορικά την eurovision?

Η ert sat δεν το εκπέμπει μέσω του ErtSat Europe απο το Hellassat 39oE.

Υπάρχει κανένα άλλο κανάλι σε Hellassat, HotBird, Astra που να έχει καλή ανάλυση και ήχο;

Δυστυχώς στον Βόλο δεν εκπέμπει η ΕΡΤ HD και γενικός το επίγειο έχει ένα epic fail.

Δημοσ.

Πλακα πλακα το τραγουδι μας σε συγκριση με τα υπολοιπα του ημιτελικου ηταν μακραν το καλυτερο.

ο αλλος βγηκε με την κιθαρα να πει μπαλαντα αν ειναι δυνατον... :mrgreen:

Δημοσ.
[#10355] You must cast your vote in each question of the poll.

Αυτό δεν είναι δίκαιο!

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι δίκαιο!

Δεν είναι στο χέρι μου να αλλάξω αυτή την επιλογή. Είναι έτσι από το σύστημα.

Επίσης να αναφέρω ότι το σύστημα δίνει μόνο 20 επιλογές και όχι 25 για το τελευταίο poll που έβαλα στη θέση 20 πέντε χώρες μαζί. :rolleyes:

Μπορείτε να ψηφίσετε παραπάνω από μία χώρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...