nagash Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 γεια σας! εδω και μια εβδομαδα-και χωρις προφανη λογο (δεν εχω ιντερνετ συνδεση στο λαπτοπ μου,εκτος κι αν κολλησα τιποτα απο ξεχασμενο στικακι..) ο υπολογιστης μου αρχισε να τρωει τρελο κολλημα.Συγκεκριμενα ανοιξα το jet audio και αρχισε να πηδαει τα τραγουδια απο το κολλημα,ενω η cpu ηταν στα τερματα,κατι που συμβαινει πρωτη φορα.Να πω οτι το λαπτοπ μου τα εχει τα χρονακια του,και η ram του ειναι πολυ μικρη,αλλα ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα σαν αυτο ως τωρα-μπορουσα να δουλευω photoshop,corel και jet audio ταυτοχρονα,ενω τωρα μονο ενα απο αυτα και παλι με πολυ ζορι.Κατι αλλο,που το ειχα αναφερει και σε ενα παλιο μου post,οπου ειχα ζητησει βοηθεια και τοτε,ειναι πως μετα απο ιο (μαλλον),ο υπολογιστης μου επιδιορθωθηκε μεν,αλλα αργει να κανει εκκινηση,ή μαλλον καλυτερα,κανει εκκινηση,ανοιγει το desktop,αλλα τα εικονιδια εμφανιζονται μετα απο κανα πενταλεπτο.Το ιδιο κανει ακομα φυσικα,συν του οτι αργει και στην εκκινηση τωρα!Εχω εγκατεστημενο το malware bytes αλλα δεν βρισκει κατι-εκανα καθαρισμο με το ccleaner αλλα και παλι τιποτα.Αυτο που βλεπω να χρησιμοποιει πιο πολυ cpu ειναι ο explorer.Δεν ξερω αν σας κατατοπισα και πολυ,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!Ευχαριστω!
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν κάνεις κανα σκανάρισμα μπας και έχεις trojan horse; Απ'όσο ξέρω κάτι τέτοιο επιβαρύνει και καθυστερεί πολύ το σύστημα φτάνοντάς το σε κρασαρίσματα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.