Προς το περιεχόμενο

Eπιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το format δεν ειναι παιχνιδι, εχει τεραστιες συνεπειες.

:huh: Στην ανθρωποτητα γενικοτερα? Που μπορει να εχει τεραστιες συνεπειες ενα format?

Τεσπα,ουτε το κλοκαρισμα ειναι παιχνιδι αλλα το προσπαθησες.Χωρις παρεξηγηση,δεν στην λεω αλλα εχω φαει ακυρο παρα πολλες φορες απο λαθος κλοκαρισμα,εχω μετακινησει jumper και εχω βγαλει μπαταρια αλλες τοσες.Ποτε δεν επαθε ο υπολογιστης κατι παρομοιο.Μαλλον κατι εχει παιχτει με το λειτουργικο ή τον σκληρο δισκο.Καταλαβαινω οτι ειναι φασαρια ενα format αλλα αμα δεν σου δουλευει επαναφορα,repair και τα συναφη δεν νομιζω οτι εχεις αλλη επιλογη.

Γιατι οταν παω να κανω repair απ το dvd των 7 μου βγαζει αυτο το error msg? Ασχετως τι λεει, 64 σε 64 παω να βαλω.

85517183.png

Μηπως πατησες εκει που εχει 2 επιλογες,custom install (κατι τετοιο τελος παντων) και upgrade?Την επιλογη repair την εχει απο κατω.

Δημοσ.

Αυτη η βλακεια με τα πιστοποιητικα που "εχουν ληξει" ή που "προς το παρον δεν ισχυουν" μπορεις να νου πεις τι ειναι?

Διαβασα τις σχετικες πληροφοριες, χωρις clue.

Δημοσ.

Πραγματι... λυθηκε τελικα το προβλημα με τα πιστοποιητικα, δεν το ειχα παρει χαμπαρι αλλα βρισκομουν στο 2002 :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...