Προς το περιεχόμενο

Eπιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακινησα τη μπαταρια της μητρικης, οποτε αυτη επανηλθε στις αρχικες ρυθμισεις της.

Ομως τωρα κατι δεν φαινεται να παει καλα, καποια προγραμματα δεν λειτουργουν σωστα, το ιδιο και στο ιντερνετ. Τα διαγνωστικα των drivers που αναφερουν οτι ειναι ενημερωμενοι... τι προβλημα μπορει να εχει δημιουργηθει με την μετακινηση της μπαταριας?

Δημοσ.

Μπήκες στο bios να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ημερομηνίας, ώρας;

Όταν λες κάτι δε πάει καλά για προσδιόρισε το; Κολλάνε; Τερματίζεται η λειτουργία τους;

Είχες κάνει o/c;

Δημοσ.

Την ωρα δεν τη διορθωσα κι ετσι τωρα με εμφανιζει 1 ωρα και 10 λεπτα μπροστα... Αλλα αυτη δεν θα ρυθμιστει απο μονη της μεσω ιντερνετ? MSN δε χρησιμοποιω. Γενικα παντως κατι δεν παει καλά, δεν ειμαι οπως πριν. Τη μπαταρια τη μετακινησα γιατι επιχειρησα να οβερκλοκαρω καποιες μνημες, με αποτελεσμα να μην μπορω να εκκινησω το συστημα:-)

Δημοσ.

ρύθμισε ώρα και ημερομηνία να είσαι σωστός από εκεί.

Και ξαναλέω, προσδιόρισε το κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι όπως πριν. Αργεί να φορτώσει προγράμματα; Κολλάνε και σου τα κλείνουν τα παράθυρα αναγκαστηκά; Τι παίζει; Τι παρατηρεις;

Δημοσ.

Πχ. παω να τρεξω το Everest και μου λεει οτι "Your registration is corrupted. Please enter your product key again" ή παω να ανοιξω μια YouTube σελιδα και λεει "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web"...

Δημοσ.

Για να σου χάλασε το registry δεν έβγαλες μόνο την μπαταρία,αλλά έφαγε σκάλωμα και ο σκληρός ή έσβησε ο Η/Υ χωρίς Τερματισμό λειτουργίας.

Επαναφορά συστήματος δοκίμασες;;

Τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις;

Μπορείς να επιχρίσεις να φτιάξεις και το κατεστραμμένο μητρώο,αλλά αν φτάσεις σε αυτό το σημείο ποιο εύκολο θα είναι το format.

Δημοσ.

Τα links αυτα ειναι για xp. Σημεια επαναφορας ειχα μονο ενα, αλλα οταν αυτο εγινε μου ειπε οτι δεν ολοκληρωθηκε επιτυχως. Ο υπολιστης δεν εσβησε χωρις τερματισμο λειτουργιας, πηγα να ανεβασω κατι μνημες και μετα δεν εκκινουσε οποτε μετακινησα τη μπαταρια. Οι "τελευταιες γνωστρς ρυθμισεις" δεν ειναι για πρωτου μπεις στα windows?

Δεν καταλαβαινω τωρα τι εχει παθει με τα πιστοποιητικα, καμμια αλλη ιδεα προς αποκατασταση?

Δημοσ.
Τα links αυτα ειναι για xp.

Τα δύο πρώτα links είναι πανομοιότυπα και στα windows vista/7 μόνο τα γραφικά ενδέχεται να αλλάζουν.

καμμια αλλη ιδεα προς αποκατασταση?

FORMAT,με κεφαλαία.

Δημοσ.

Αυτη φιλε μου ειναι η τελευταια λυση. Το format δεν ειναι παιχνιδι, εχει τεραστιες συνεπειες.

Κατι πιο σοβαρο εχεις να προτεινεις?

Τι μπορει να οδηγησε τα πιστοποιητικα να γινουν ανασφαλη, και πως επιλυεται?

Δημοσ.

Αυτη φιλε μου ειναι η τελευταια λυση. Το format δεν ειναι παιχνιδι, εχει τεραστιες συνεπειες.

Κατι πιο σοβαρο εχεις να προτεινεις?

Τι μπορει να οδηγησε τα πιστοποιητικα να γινουν ανασφαλη, και πως επιλυεται?

Εκτός από τα τρία πολύ σοβαρά που πρότεινα;

Δημοσ.

Ειναι σοβαρη λυση το format? Mηπως δε γνωριζεις τι σημαινει και σε τι φασαρια μπαινεις?...

Τα αλλα που προτεινες τα συζητησαμε ηδη.

Για repair τι λες?

Δημοσ.

Γιατι οταν παω να κανω repair απ το dvd των 7 μου βγαζει αυτο το error msg? Ασχετως τι λεει, 64 σε 64 παω να βαλω.

85517183.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...