Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ε βρες καμιά ψύκτρα vga 6600 - cpu 478 και ενα μικρό ήσυχο τροφοδοτικό και είσαι ready το go. Αν και κατά την γνώμη μου και η φασαρία είναι χαρακτηριστικό των υπολογιστών που είχαμε τότε οπότε χωρίς αυτήν χάνεις την αυθεντική γνήσια αίσθηση. Άσε καλύτερα μείνε οπως είσαι να μην ξενερώσεις. :P Δεν καταλαβες και εγω ειχα ΤΟΤΕ υπολογιστη αλλα "αλλου τυπου" στα Πισια "μπηκα" με Prescott,Δηλαδη οτι χειροτερο !! Υδροψυξη ειχα! Λοιπον βρεθηκε Λυση απο παληκαρι Σαλονικιο. Θα κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες και το μηχανημα θα ειναι Σπεσιαλ !! Μολις βρηκα και μια καρτα γραφικων απο τα παλια !! GeCube X1300 512MB !!! χα χα θα πεταει το μηχανημα !!
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καμια 9600 να βαλεις, η X1300 θα του πεφτει πολυ
STORM1978 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 μακαρι να μπορουσα να βοηθησω αλλα το παλιο μου μηχανημα με AMD THUNDERBIRD στα 900ΜΗΖ, IBM DESKSTAR 30 GB, CREATIVE GEFORCE TITANIUM 4 4600 Ti, 2 gb μνημη DDR 400, MSI mobo δεν θυμαμαι πια (για να θυμουνται καποιοι...) μου το εκαψε η Δημοσια Επιχειρηση Ηλεκτρισμου μετα απο 10 κοντα xρονια αδιαλειπτης λειτουργιας!!! :mad:
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καμια 9600 να βαλεις, η X1300 θα του πεφτει πολυ ??? H X1300 ειναι πιο δυνατη απο την 9600 ????
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ειναι παντως καλυτερη απο την 6600 http://www.hardwaresecrets.com/article/ATI-Radeon-X1300-Pro-Review/254/6 Οσο για το θορυβο, συγκεκριμενοποιησε τι φταιει; Μπορει να ειναι, απλως, ενας ανεμιστηρας κουτιου...
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ειναι παντως καλυτερη απο την 6600 http://www.hardwaresecrets.com/article/ATI-Radeon-X1300-Pro-Review/254/6 Οσο για το θορυβο, συγκεκριμενοποιησε τι φταιει; Μπορει να ειναι, απλως, ενας ανεμιστηρας κουτιου... Θα μαθω αυριο τι ακριβως φταιει !! Οσο για την καρτα ενταξει θα μου κανει δουλεια .
gregory22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους αλλα.. 1. Δεν μου αρεσει σαν ιδεα να ανοιγω υπολογιστη 2.000Ε και να παιζω games 10+ΕΤΩΝ !!!! 2. Δεν μου αρεσουν τα ΦΟΡΗΤΑ. 3. Πηρα απο ενα φιλο σημερα ενα PC Λοιπον P4 στα 1.7 με μια 6600 απανω αν ειδα καλα ! ( ακομα δεν το εψαξα το θεμα) Mobo φοραει μια gigabyte titan GA-8IE,μνημη στα 768mb και ενα σκληρο στα 20giga. Λοιπον ενταξει για την δουλεια που το θελω κανει ΑΛΛΑ... Το κουτι του ειναι για τον....Κανει τρελο θορυβο και αντι να παιζεις games σου ανεβαινει η πιεση !!!! θα δω τι θα κανω...δυσκολα τα πραγματα !! :rolleyes: βρε αδερφε αν ειναι ετσι δοσε το σε μενα το pc των 2000 ευρω να σου δωσω το δικο μου που ειναι των 100 ευρω.... τι ΔΝΤ και μπουρδες.....ξυλο που το θελουμε τελικα!
benign Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Και παλιο και αθορυβο ,πολλα ζητας φιλε. Αλλα αν εισαι μερακλης βρισκεις οτι θελεις.Αρκει να ξερεις που θα κοιταξεις.
manosnik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ξερω πως το θεμα λυθηκε, απλα σε περιπτωση που καποιος σκεφτεται να κανει κατι παρομοιο (μονο για παλια παιχνιδια) υπαρχουν και τα Dosbox και Scummvm.
nikos_studio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 117 eyrw και P4? Ποσο απατεώνες; Ναι γιατί πλέον μιλάμε για αντίκες...
Thess35 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 βρε αδερφε αν ειναι ετσι δοσε το σε μενα το pc των 2000 ευρω να σου δωσω το δικο μου που ειναι των 100 ευρω.... τι ΔΝΤ και μπουρδες.....ξυλο που το θελουμε τελικα! Γιατι θελουμε ξυλο ;;;; ΤΟ PC των 2.000 φιλε δεν μου το χαρισαν !! Αν δουλεψεις και εσυ 12 ωρες την ημερα θα το παρεις συντομα ! Ξερω πως το θεμα λυθηκε, απλα σε περιπτωση που καποιος σκεφτεται να κανει κατι παρομοιο (μονο για παλια παιχνιδια) υπαρχουν και τα Dosbox και Scummvm. Το θεμα μου λυθηκε ναι. Με 40Ε. Μου εδωσε ενας συναδελφος ενα P4 και με μερικες αλλαγες ειναι μια χαρα. Τωρα γιαυτο που γραφεις ΔΕΝ λεω ΟΧΙ αλλα...Να ανοιγεις Cpu των 300Ε για να παιξεις AOE και Red Alert ;;; Γουστα ειναι αυτα παντως-καθενας οπως του αρεσει !
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θεμα μου λυθηκε ναι. Με 40Ε. Μου εδωσε ενας συναδελφος ενα P4 και με μερικες αλλαγες ειναι μια χαρα. Τωρα γιαυτο που γραφεις ΔΕΝ λεω ΟΧΙ αλλα...Να ανοιγεις Cpu των 300Ε για να παιξεις AOE και Red Alert ;;; Γουστα ειναι αυτα παντως-καθενας οπως του αρεσει ! Οπως του αρεσει αλλα με τη λογικη σου θα επρεπε να εχουμε 100 pc ο καθενας. Και μη νομιζεις οτι σε συμφερει αυτο που κανεις περισσοτερο ρευμα καει ο p4 απο το cpu σου αρα καταστρεφεις και το περιβαλλον και τη τσεπι σου. Αποσβεση χρηματων ποτε θα τη κανεις; Φιλικα.
Thess35 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Οπως του αρεσει αλλα με τη λογικη σου θα επρεπε να εχουμε 100 pc ο καθενας. Και μη νομιζεις οτι σε συμφερει αυτο που κανεις περισσοτερο ρευμα καει ο p4 απο το cpu σου αρα καταστρεφεις και το περιβαλλον και τη τσεπι σου. Αποσβεση χρηματων ποτε θα τη κανεις; Φιλικα. ;;;; Το βασικο pc μου καιει 550w χαλαραααααα. O P4 ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 380 στα Full γκαζια. Οποτε ΑΚΥΡΟ αυτο που λες. Αλλα και παλι αν δεν ειχα να πληρωσω ρε φιλε την Δ.Ε.Η ΔΕΝ θα ειχα 2 υπολογιστες. Ας ειμαστε σοβαροι. ** Οσο για την αποσβεση που λες..Τα Αψυχα πραγματα ΔΕΝ κανουν αποσβεση φιλε. Την ωρα μας περναμε με αυτα τιποτα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.