rafail1994 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Σε έμενα πάντως παίζουν μια χαρά .Από ποια καταστήματα μπορείς να το πάρεις ;
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Να συμπληρώσω πως αν ενδιαφέρεσαι για ακόμα παλιότερα, σε Win9x, θα χρειαστείς και συμβατή μητρική (εκτός των άλλων) καθώς πολλές νέες δεν τα υποστηρίζουν. +1 σε μεταχειρισμένα κι από μένα
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Να συμπληρώσω πως αν ενδιαφέρεσαι για ακόμα παλιότερα, σε Win9x, θα χρειαστείς και συμβατή μητρική (εκτός των άλλων) καθώς πολλές νέες δεν τα υποστηρίζουν. +1 σε μεταχειρισμένα κι από μένα Μονο XP φιλε. Για ποιο παλια εχω τα 3 16bit "εργαλεια" μου. Μεταχειρισμενα ναι αλλα οχι με 200Ε. Εννοειται πιο φθηνα. Οι τιμες εχουν ΠΕΣΕΙ !! Σε έμενα πάντως παίζουν μια χαρά .Από ποια καταστήματα μπορείς να το πάρεις ; ΜΟΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ .Δεν αλλαζω καταστημα εδω και 10χρονια.
sistah Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παντως αγαπητε Thess35 τα παιδια στην αρχη φαινεται οτι απλα προσπαθησαν να σε αποτρεψουν να δωσεις 200ευρω και να βρουνε μια αλλη λυση. Παρολ'αυτα το ''μη μου απτου'' στυλ εδινε και επερνε και δεν ειναι καθολου ευγενικο. Δεν ξερω, εμενα μου ξινησε.. Τελος, κακως που δεν αλλαζεις καταστημα..
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παντως αγαπητε Thess35 τα παιδια στην αρχη φαινεται οτι απλα προσπαθησαν να σε αποτρεψουν να δωσεις 200ευρω και να βρουνε μια αλλη λυση. Παρολ'αυτα το ''μη μου απτου'' στυλ εδινε και επερνε και δεν ειναι καθολου ευγενικο. Δεν ξερω, εμενα μου ξινησε.. Τελος, κακως που δεν αλλαζεις καταστημα.. Μα αφου θελω να αγορασω βρε αδερφε. Τι πειραζει ;;; Συγνωμη στα παιδια αν φανηκε "καπως"
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάντως το να φτιάξουν τα χρώματα μια εντολή υπόθεση είναι,αποθηκεύεις το παρακάτω σαν .bat μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού και ξεκινάς από αυτό. Dual-boot με XP δοκίμασες;δεν σε βολεύει; > @echo off taskkill /f /IM explorer.exe empires2.exe start explorer.exe REM-------------------------------------------------------------------------------- REM @ech off = No text output of the current action REM taskkill /f /IM explorer.exe = Closes the explorer.exe REM empires2.exe = Starting the game REM start explorer.exe = ReStarts the explorer.exe after the game closes REM REM This FIX has to be placed in the game dir where you can find the original REM empires2.exe. Instead of starting the empires2.exe use the win7fix.bat. REM--------------------------------------------------------------------------------
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάντως το να φτιάξουν τα χρώματα μια εντολή υπόθεση είναι,αποθηκεύεις το παρακάτω σαν .bat μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού και ξεκινάς από αυτό. Dual-boot με XP δοκίμασες;δεν σε βολεύει; > @echo off taskkill /f /IM explorer.exe empires2.exe start explorer.exe REM-------------------------------------------------------------------------------- REM @ech off = No text output of the current action REM taskkill /f /IM explorer.exe = Closes the explorer.exe REM empires2.exe = Starting the game REM start explorer.exe = ReStarts the explorer.exe after the game closes REM REM This FIX has to be placed in the game dir where you can find the original REM empires2.exe. Instead of starting the empires2.exe use the win7fix.bat. REM-------------------------------------------------------------------------------- Ναι φιλε μου εγω μαζι σου ειμαι. Αλλα να παιζεις τετοια games σε "θηριο" πιστεψε με δεν ΛΕΕΙ μια. ** Το θεμα μου ειναι να μην τρεχει με πατεντες,θελω να εχω το γνησιο.( ξερεις να κανει 1 ωρα να φορτωσει το game !! ) *** ΠΑω για υπνο το πρωι ξυπναω 6.Οποιος εχει την υπομονη ας μου "φτιαξει" 1-2 προτασεις για OlD PC εως 200Ε και τις βλεπω αυριο το απογευματακι. Επισης οποιος ΕΧΕΙ καποιο 2hand και θελει να το δωσει (σε ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ οχι 200Ε για amd 6 ετων) ας μου στειλει Pm. ΚΑληνυχτα παιδακια.
Centurion Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν μιλάμε για παιχνίδια προ 12ετίας και βάλε τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στο πλαίσιο φίλε thess35. Έριξα μια ματιά στο πλαίσιο και ο πιο "μάπα" επεξεργαστής που έχει είναι ο AMD Athlon 64 3200+ (s939) ο οποίος είναι και overkill για αυτό που θες. Χρειάζεσαι έναν pentium 3 ή το πολύ ένα pentium 4 από τους πρώτους.Επίσης πρέπει να βρεις μητρική αρκετά παλιά που να τους υποστηρίζει.Επίσης μνήμες συμβατές και σκληρό δίσκο ide(νταξ ευκολάκι αυτό).Μη σου πω αντί για XP να βάλεις τα win 98 για ακόμη μεγαλύτερη συμβατότητα με την τότε εποχή.Γι' αυτό σου πρότεινα να ψάξεις σε μεταχειρισμένα. Για μένα είναι η μόνη λύση που θα σε ικανοποιήσει.(Θα μπορούσε να γίνει και σλόγκαν αυτό)
eftihios1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν θες κατι πολυ παλιο ψαξε για μεταχειρισμενο.. ουτε 30 ευρω νομιζω δεν θα κοστιζει ενα παλιο μηχανημα με athlon xp Με οποιαδιποτε συγχρονη συνθεση, ακομα και των 200 ευρω, δεν θα πετυχεις αυτο που θες
Tony_Montana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κοιτα κανονικά με λίγα παραπάνω θα έπρεπε να σου πουλησω τη σύστημα της υπογραφής μου , Mην ακους κανενα για τα παλια παιχνίδια. Παιξε οτι σε ευχαριστέι να γουστάρεις. Εγω δυστυχως εχασα το Atari Μου σε μια μετακομιση , και μου πηρε περσι το Πασχα ο νουνος μου αντι για λαμπαδα ενα Playstation 3 , τι να λεμε τωρα με τη πλαστικουρα και τα ψεφτικα καινουριγα παιχνίδια. Και γω κολημενος με τα παλια ειμαι και δεν αλλαζω. γιατι αν δεν εχεις παιξεις το πρώτο Diablo, δεν εχεις παιξει τιποτα. Να μην πω για REd ALert τωρα το παιχνίδι που εξαφανιζει την έννοια του χρονου. Tι να σου πουνε τα Crysis και τα Dead Space και CoD τα αδιαφορα μποστά στο Quake (σκέτο). Τωρα βέβαια για κατι μοντέρνα παιχνίδα που ειναι για να περνάει η ώρα πχ Bejeweled 3, Zuma`s Revenge, Angry Birds , Cradle of Rome 2 παρε κανα ετοιμο ,δες σε Lenovo,dell,hp απλα μην πάρεις Pentium 4 , θα σου βγάλει την ψυχή. Διαφορετικά μτχ με 200 ευρώ εισαι υπερκαλυμένος. Εχω ενα Lenovo Thinkcentre με pentium D , με onboard vga και παιζω οσα σου ειπα απροβλημάτιστα και βλέπω και Full HD 1080p x264 .mkv με software Αccelation απο CoreAVC pro Και δεν μασάει τον κ__ο του. btw σημερα δεν βγαίνω απο το σπίτι θα λιωσω στο Commandos: Behind Enemy Lines
egw_eimai_re Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παρε ενα nettop ή netbookακι μη σου πιανει και χωρο
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παρε ενα nettop ή netbookακι μη σου πιανει και χωρο Τρελός είσαι; θα παίξεις παιχνίδι στρατηγικής στης 2 ίντσες;; με touchpad που δεν χωράει ούτε ολόκληρο το δάχτυλό σου;
tsioudiver Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπάρχει και η λύση του Virtual PC αν δε θες να μπλέξεις με dual-boot ή να σώσεις αυτά τα λεφτά. Απο εκεί και πέρα ρίξε και μια ματιά στις Αγγελίες
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους αλλα.. 1. Δεν μου αρεσει σαν ιδεα να ανοιγω υπολογιστη 2.000Ε και να παιζω games 10+ΕΤΩΝ !!!! 2. Δεν μου αρεσουν τα ΦΟΡΗΤΑ. 3. Πηρα απο ενα φιλο σημερα ενα PC Λοιπον P4 στα 1.7 με μια 6600 απανω αν ειδα καλα ! ( ακομα δεν το εψαξα το θεμα) Mobo φοραει μια gigabyte titan GA-8IE,μνημη στα 768mb και ενα σκληρο στα 20giga. Λοιπον ενταξει για την δουλεια που το θελω κανει ΑΛΛΑ... Το κουτι του ειναι για τον....Κανει τρελο θορυβο και αντι να παιζεις games σου ανεβαινει η πιεση !!!! θα δω τι θα κανω...δυσκολα τα πραγματα !! :rolleyes:
yiannis_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ε βρες καμιά ψύκτρα vga 6600 - cpu 478 και ενα μικρό ήσυχο τροφοδοτικό και είσαι ready το go. Αν και κατά την γνώμη μου και η φασαρία είναι χαρακτηριστικό των υπολογιστών που είχαμε τότε οπότε χωρίς αυτήν χάνεις την αυθεντική γνήσια αίσθηση. Άσε καλύτερα μείνε οπως είσαι να μην ξενερώσεις. :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.