Προς το περιεχόμενο

PC-XP μονο για παλια παιχνιδια

Thess35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θελω να φτιαξω ενα "μικρο" υπολογιστη με XP απανω.

Μονο για παλια games. Υπαρχει βασικος υπολογιστης αξιας 2000Ε περιπου οποτε δεν μου χρειαζεται κατι δυνατο.

Μονο Κουτακι εννοειται οτι υπαρχει οθονη.

Εως τα 200Ε . Αν εχει καποιος να προτεινει κατι.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι αμα χανεις στο σουπερ μαριο ή στο πακ μαν θες να κοπανας οποτε γιατι να κοπαναει το σουπερ ντουπερ μηχανημα ?!?! ^_^ :P

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω γιατί να δόσεις λεφτά αφού έχεις ήδη ένα όπως λες δυνατό pc .

Φιλε Δηλαδη ειναι δυνατον να παιξω ΑΟΕ 1-2 στον i7-950 στα 4GHZ ;;;;;;

Δημοσ.

rafail μαλλον δεν προλαβες τα παλια games. Οποτε καλυτερα να προτεινεις κατι εως τα 200ε αν θες.

καρτα γραφικων μη βαλεις δεν θελω.

Δημοσ.

Θέλω να σε βοηθήσω άλλα δεν βλέπω τον λόγο να δόσεις αυτά τα 200E για ένα υπολογιστή που θα παίζει παιχνίδια πενταετίας και πάνω αφού έχεις ήδη ένα κάλο pc και μπορείς να τα παίξεις.

Δημοσ.

Θέλω να σε βοηθήσω άλλα δεν βλέπω τον λόγο να δόσεις αυτά τα 200E για ένα υπολογιστή που θα παίζει παιχνίδια πενταετίας και πάνω αφού έχεις ήδη ένα κάλο pc και μπορείς να τα παίξεις.

Εσυ θα τα δωσεις βρε ;

χαλαρωσε.. Λοιπον περιμενω βοηθεια !!!

Δημοσ.

Φιλε Δηλαδη ειναι δυνατον να παιξω ΑΟΕ 1-2 στον i7-950 στα 4GHZ ;;;;;;

Φίλε ότι παιχνίδι έβγαλε η microsoft θα μπορείς να τα παίζεις σε οποιωνδήποτε Η/Υ που θα τρέχει windows,εις τον αιώνα των αιώνων.

Δημοσ.

Φίλε ότι παιχνίδι έβγαλε η microsoft θα μπορείς να τα παίζεις σε οποιωνδήποτε Η/Υ που θα τρέχει windows,εις τον αιώνα των αιώνων.

Το γνωριζω. ΠΕιραζει που θελω να εχω 2 υπολογιστες δηλαδη ;;;;

ΔΕΝ τρεχει ομως το ΙΔΙΟ. Δοκιμασε το !!!

Δημοσ.

Εσυ θα τα δωσεις βρε ;

χαλαρωσε.. Λοιπον περιμενω βοηθεια !!!

Τι βοήθεια θες δηλαδή; Ο,τι Η/Υ και να πάρεις στα 200€( ή και παραπάνω ή και παρακάτω) θα τα τρέχει αυτά που λες.

Δημοσ.

Τι βοήθεια θες δηλαδή; Ο,τι Η/Υ και να πάρεις στα 200€( ή και παραπάνω ή και παρακάτω) θα τα τρέχει αυτά που λες.

Καποια συνθεση ;;;

Δημοσ.

Το γνωριζω. ΠΕιραζει που θελω να εχω 2 υπολογιστες δηλαδη ;;;;

ΔΕΝ τρεχει ομως το ΙΔΙΟ. Δοκιμασε το !!!

εγω παντως οταν εβαλα λιγο το aoe 2 για να θυμηθω τα παλια, παρατηρησα προβληματα στα χρωματα (λογω win7) και φυσικα οι αναλυσεις που υποστηριζει το παιχνιδι δεν εχουν καμια επαφη με την 23αρα μου και ξενερωσα ειναι η αληθεια, οποτε σε καταλαβαινω

Δημοσ.

Φίλε thess35 καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς και γιατί θες να στήσεις στην ουσία ένα "παλιό" pc για παλαιά παιχνίδια(πολλές φορές δεν παίζουν σωστά). Το δύσκολο όμως είναι να βρεις τα parts. Μόνο μεταχειρισμένα θα βρεις.Θα σου πρότεινα να βάλεις μια αγγελία.

Δημοσ.

εγω παντως οταν εβαλα λιγο το aoe 2 για να θυμηθω τα παλια, παρατηρησα προβληματα στα χρωματα (λογω win7) και φυσικα οι αναλυσεις που υποστηριζει το παιχνιδι δεν εχουν καμια επαφη με την 23αρα μου και ξενερωσα ειναι η αληθεια, οποτε σε καταλαβαινω

Επιτελους ενα παλιος !! ΕΤσι ειναι φιλαρακι. Δεν γινεται στην 5870 να παιξεις age of the empires Δηλαδη ελεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...