lagoudakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 παιδια τα φωτα σας,πηρα μια εξωτερικη οθονη 23αρα με αναλυση 1920χ1080 και δυστυχως μου αφηνει 3 ποντους δεξια και αριστερα μαυρη γραμμη προφανως εκανα βλακεια που πηρα τετοια αναλυση ε;μαλλον τα πεταξα τα λεφτα μου σωστα;εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις αλλα τιποτα.την εχω στην ρυθμιση mirror και ειναι ενα μαυρο χαλι γενικα σε θεμα αναλυσης και εμφανισης,αν βγαλω την ρυθμιση mirror φτιαχνει αλλα δεν βλεπω τιποτα εκτος απο το wallpaper,δηλαδη χανω το dock και τα εικονιδια που εχω στο desktop,υπαρχει καποια λυση εκτος απο το να την πεταξω στα σκουπιδια;τι ηθελα και την πηρα...
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το mirror σου δινει την αναλυση που εχεις και στο macbook αρα δινεις 1280 x 800 σε μια 1920 x 1080 οθονη... μαυρο χαλι! βαλε extended δλδ ξεκλικαρε το mirror και θασαι ενταξει το dock το τραβας (drag'n'drop) μεσα στις ρυθμισεις απο το μικρο κουτακι στο μεγαλο δλδ την ασπρη μπαρα (εδω το εχει ηδη στο μεγαλο)
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το mirror σου δινει την αναλυση που εχεις και στο macbook αρα δινεις 1280 x 800 σε μια 1920 x 1080 οθονη... μαυρο χαλι! βαλε extended δλδ ξεκλικαρε το mirror και θασαι ενταξει το dock το τραβας (drag'n'drop) μεσα στις ρυθμισεις απο το μικρο κουτακι στο μεγαλο δλδ την ασπρη μπαρα (εδω το εχει ηδη στο μεγαλο) Ε ναι! Επίσης, μπορείς και να μην έχεις την κύρια στην εξωτερική αλλά ό,τι εφαρμογή θες να την τραβάς στην εξωτερική.
lagoudakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 παιδια 1000 ευχαριστω,θα το δω αυριο που θα ειμαι στην οθονη,φυσικα και δεν με ενδιαφερει το mirror,καλο βραδυ
Κomos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 η μπορεις πιο απλα να κλεινεις το καπακι και με ενα εξωτερικο πληκτρολογιο ποντικι να κανεις την δουλεια σου σε full hd
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 η μπορεις πιο απλα να κλεινεις το καπακι και με ενα εξωτερικο πληκτρολογιο ποντικι να κανεις την δουλεια σου σε full hd Θα πρότεινα να δει τι γράφει η Apple ακριβώς για αυτή την χρήση... γιατί, εάν θυμάμαι καλά, εάν κλείσεις το μηχάνημα ενώ είσαι σε τέτοια λειτουργία τότε όταν θα κάνει boot θα ψάχνει να την βρει... Δεν θυμάμαι... μπορεί να λέω και βλακείες. Εάν μπορεί κανείς που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη λειτουργικότητα να επιβεβαιώσει ή (το πιο πιθανό) να καταρρίψει αυτά που λέω.
lagoudakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ολα οκ παιδια!!!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,εχω και το εξωτερικο πληκτρολογιο με το ποντικι(apple και τα 2)το δουλευω με κλειστο το καπακι και ολα ειναι αψογα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.