Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγκαταστασης windows xp pro

kobuzakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα windows xp μια μερα αποφασισα να περασω τα 7.Το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγο καιρο εβλεπα οτι ο υπολογιστης μου δεν τα σηκωνε ΚΑΘΟΛΟΥ οποτε πηρα την αποφαση να ΞΑΝΑεγκαταστησω τα windows xp pro καθως φωρτωνει τους οδηγους μεχρει τη στιγμη που ειναι να διαλεξω σε πιο σκληρο θελω να τα εγκαταστησω εκει ειναι το θεμα, δεν μου βρισκει τον σκληρο και εχω δοκιμασει τα παντα

Θα ηταν πολυ ευγενικο εκ'μερους ασ να μου απαντησετε.

Τωρα εχω windows 7 ultimate

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι απο τα 7 δεν γινετε τιποτα.

Η εγκατασταση βρισκει μονο το flashακι σε συστημα αρχειων FAT32 Ο ΔΙΣΚΟΣ ειναι NTFS αυτα

απο τα 7 δεν γινετε τιποτα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι απο τα 7 δεν γινετε τιποτα.

Η εγκατασταση βρισκει μονο το flashακι σε συστημα αρχειων FAT32 Ο ΔΙΣΚΟΣ ειναι NTFS αυτα

απο τα 7 δεν γινετε τιποτα

Πας να κάνεις την εγκατάσταση τον windowsXP μέσα από τα windows7;;;

Αν,ναι πρέπει να έχεις δεύτερο διαμέρισμα στον σκληρό δίσκο,πρέπει δηλαδή να διαλέξεις την τροποποιημένη εγκατάσταση και να κάνεις της ανάλογες κινήσεις.

Υπόψιν ότι έτσι θα παραμείνουν και τα windows7.

Δημοσ.

Λοιπον.

Κανω επαννεκινηση και κανω boot απο το σιντακι.

(το κλασικο)δεν θελω partition καινουριο

θελω να διαγραπσο εντελως τα 7.

πιστευω να σας φωτισα.

Δημοσ.

Ωραια...

μπηκανε τα xp,μου εκαναν ενημερωση(80 ενημερωσεις)

και ετσι εκανε reboot.παει μεχρι την logo εκει που λεει ''microsoft windows xp ''

και μετα κανει reboot

και συνεχεια αυτο κανει παει μεχρι εκει και κανει reboot.

HELP

Δημοσ.

Και θες τώρα να βρούμε εμείς ποια από αυτές της 80 ενημερώσεις δημιουργεί πρόβλημα στο Η/Υ σου;

Μία λύση είναι να περάσεις από πριν της ενημερώσεις(και το ServicePack3 αν δεν το έχεις ήδη) με την βοήθεια του nLite ώστε να μην χρειάζονται ενημερώσεις μετά την εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...