Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του iPad στην Ελλάδα έρχεται το iPad2.

Μιλάμε για το απόλυτο ξεστοκάρισμα. Ακόμα γελάω...

Πόσοι, μα πόσοι, δεν αισθάνονται ηλίθιοι αυτή τη στιγμή;

Τους έχει όλους γραμμένους το μηλαράκι. Είπατε κάτι;

Σαν τα ωζά (ναι, καλά το έγραψα) πήγανε και πήρανε το iPad και σαν τα ωζά θα πάνε να πάρουν και το iPad2.

Απ' το πορτοφόλι τους σέρνει το μηλαράκι.

Ναι, σε σας τους (Μ)ηλιοκαμένους αναφέρομαι.

Περάστικά σας.

Το περαστικά κράτα το για τον εαυτο σου..

Σαν τα ωζα ? Το IPAD 1 τα παταει ολα σε λειτουργικότητα...

Αυτος που πηρε IPAD 1 θα παρει IPAD 3, εγω που θα παρω το IPAD 2 θα παρω μετα το IPAD 4...

Αν εισαι τύπος που τα σκας καθε χρονο οποτε δεν θα σε πειράξει...

Ωζα είναι αυτοί που αγοράζουν COPYCATS σε αυξημένες τιμες και τους τάζουν δυνατότητες IPAD (μιλαω σαν παθων μιας και ειχα πάρει galaxy tab)

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω ότι τέτοια threads δε μπορούν να στηρίζονται από επιχειρήματα, ο καθένας βγάζει ο άχτι του. Θέλει ο άλλος να την "πει" που θα βρει καλύτερο μέρος?

Η ιστορία έχει δίξει ότι πάντα αυτό συνέβαινε.

Όταν βγήκε το Apple I ήταν για τα μπάζα γιατί δεν συνδεόταν σε όλες τις τηλεοράσεις.

Όταν βγήκε το ΙΙ είχε ακριβό drive και τι να έκανες εκείνη την εποχή home χωρίς drive;

Όταν βγήκε η Lisa ήταν πολύ ακριβή και δε μπορούσε να την αγοράσει η κυρά Μαρία.

Όταν βγήκε ο 128ρης Mac δεν είχε καν αριθμητικό πληκτρολόγιο!!! Ποιος θα αγόραζε Personal Computer χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο? Πως μπορεί να δουλέψει "επαγγελματικά" κάποιος σε 9" οθόνη?

Οταν έβγαλε την φωτογραφική το 94? ήταν χάλια μόνο 2-3 λήψεις.

Το newton? Ποιος χρειάζεται PDA?

Μήπως χρειαζόμαστε αντικειμενοσταφή λειτουργικά το 88? Αφού ΘΑ έχουμε Windows. Μήπως mach kernels? Μπααα είναι νωρίς ακόμα, σε 10-15 χρόνια θα έρθει το hurd.

Όταν βγήκε το iPod υπήρχαν άλλα mp3 players που δεν χρειαζόντουσαν iTunes.

Όταν βγήκε το iTunes store υπήρχαν και υπάρχουν τα "τσαμπέ", γιατί λοιπόν να αγοράσεις?

Όταν βγήκε το iPhone υπήρχε το N95 που είχε και bluetooth και μπορούσε να μεταφέρει αρχεία.

Όταν βγήκε το iPad θα ήταν μια αποτυχία γιατί ήταν ένα μεγάλο τηλέφωνο χωρίς το τηλέφωνο.

Μάλλον κάπως έτσι σκέφτονται και οι εταιρίες και δε βγάζουν προιόντα "διαφορετικά". Πάντα θα πιάσεις να βρεις κάτι που δε σου αρέσει, αλλά χάνεις όλη την ουσία.

Οι άνθρωποι όπως πάντα βέβαια χωρίζονται σε αυτούς που γνωρίζουν, γιατί "αυτοί ξέρουν" που λέει και η διαφήμιση και στα πρόβατα που περιμένουν να δουν τι θα βγάλει η Apple και η κάθε Apple και να πάνε να το αγοράσουν.

Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει!

Και υπάρχουν πολλοί από τους τελευταιους, 15.000.000 πούλησε το 2010?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα.ηλίθιοι είναι αυτοί που αγοράζουν copycats.

Και αν το καλοσκεφθειτε τα copycats κάνουν καλό στο Μήλο.το λέω με την έννοια ότι οποίος έχει αγοράσει copycat και πιάσει στα χέρια του ipad σίγουρα θα νιώσει χαζό που έδωσε τσάμπα λεφτά και θα παει να πάρει τον πύραυλο..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σαν τα ωζα ? Το IPAD 1 τα παταει ολα σε λειτουργικοτητα... Λειτουργικότητα είναι τα χίλια-μύρια bugs που έχει και τα άλλα τόσα specs που θεωρούνται δεδομένα και ΔΕΝ έχει; πχ. VGA κάμερα μπροστά; Αν μη τι άλλο, είναι κοροϊδία γιατί θα μεγαλώσουν την ανάλυση στην επόμενη (ή μεθεπόμενη) έκδοση.

Αυτος που πηρε IPAD 1 θα παρει IPAD 3, εγω που θα παρω το IPAD 2 θα παρω μετα το IPAD 4... Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν συλλογή από μήλα, άσχετα αν το προηγούμενο δεν το έχουν δαγκώσει καν.

Αν εισαι τυπος που τα σκας καθε χρονο οποτε δεν θα σε πειράξει.... Υπάρχουν και τύποι που δεν έχουν να φάνε αλλά μόλις πέσει το μηλαράκι το τρώνε, όσο κι αν κοστίζει.

Ωζα ειναι αυτοι που αγοραζουν COPYCATS σε αυξημένες τιμες... Συμφωνώ και επαυξάνω.

Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα για να αγοράσεις apple προϊόν αλλά αυτή τη στιγμή, για μένα και για μερικούς ακόμα, τα επιχειρήματα για να μην αγοράσεις είναι περισσότερα.

Υ.Γ. Αν κάποιος θίχτηκε από αυτά που γράφω, μάλλον είναι επειδή η αλήθεια πονάει.

Δημοσ.

Για να βλεπω τα προβατα στην ουρα για το νεο Android beta honeycomb....

Σαν να το εχω στα χερια μου -> Mα κολλαει, μα δεν κανει το ενα, μα δεν κανει το αλλο....

700 ευρω για beta προιοντα!!! Πολλα λεφτα για κατι που θα ξανα κουτσοδουλευει....

Το λάθος μια φορά το κάνεις και μετά πας και αγοράζεις APPLE....

Δημοσ.

Ένα μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του iPad στην Ελλάδα έρχεται το iPad2.

Μιλάμε για το απόλυτο ξεστοκάρισμα. Ακόμα γελάω...

Πόσοι, μα πόσοι, δεν αισθάνονται ηλίθιοι αυτή τη στιγμή;

Τους έχει όλους γραμμένους το μηλαράκι. Είπατε κάτι;

Σαν τα ωζά (ναι, καλά το έγραψα) πήγανε και πήρανε το iPad και σαν τα ωζά θα πάνε να πάρουν και το iPad2.

Απ' το πορτοφόλι τους σέρνει το μηλαράκι.

Ναι, σε σας τους (Μ)ηλιοκαμένους αναφέρομαι.

Περάστικά σας.

Γιατί δεν μπαίνει στο internet το ipad 1 ; Δεν έχει εξαιρετικές εφαρμογές; Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει η κάμερα; Εχω στο λαπτοπ και ζήτημα να την έχω ανοίξει 3 φορές ( η μία φορά ήταν όταν το πρωτοπήρα και έκανα χαζές γκριμάτσες ).

Το ipad 1 μη γελιέστε είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό το μόνο που είναι καλύτερο είναι το ipad2.

Οσοι το πήρανε 530 από Ελλάδα είναι λίγο κάπως αλλά όχι οτι δε θα κάνουνε και τη δουλειά τους.

Επίσης σαν άνθρωποι δεν γίνεται να τρέχουμε πίσω από την κάθε εταιρεία για να πάρουμε το καινούριο βελτιωμένο μοντελάκι. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που τρέχουν να πουλήσουν το ipad 1. Παιδιά χαλαρώστε λίγο δε χάθηκε και ο κόσμος αν δε βγάλεις 1080p εικόνα από το ipad....

Και κάτι τελευταίο προς όλους τους επίδοξους αγοραστές του ipad 2 παιδιά μη τρέξετε από την αρχή περιμέντε να γίνει πρώτα untethered jailbreak γιατί χωρίς jailbreak ρουφάει πολύ χρήμα το μηχανάκι και εδώ που τα λέμε χωρίς installous καταντάει και λίγο βαρετό...

Δημοσ.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω..είτε είσαι apple fanboy είτε όχι..γιατί να σκοτώνεσε για κάτι που πραγματικά δεν έχει αξία..?έχουμε τα pc,τα laptops,τα imba smartphones που μόνο φραπέδες δεν φτιάχνουν..το tablet τι να το κάνεις και αντιδράς κιολας ετσι οπως αντιδράς για να το υπερασπιστείς,ipad η οχι?

και κάτι ακόμα..το οτι είναι λεπτότερο απο το ipad..ε και?θα το βάλεις στην τσέπη δηλαδη?ο.Ο

Δημοσ.

Τέτοια ανταπόκριση στο μήνυμά μου δεν την περίμενα.

Ευχαριστώ βρε παιδιά. Χαίρομαι που με διαβάσατε και μπήκατε στον κόπο και απαντήσατε.

Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: έχω iPhone 3G και δεν έχω βρει ακόμα κινητό αντάξιο του για να το αντικαταστήσω. Και το τρελό πιο είναι; Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλλά δε θα πάω να δώσω 600+ ευρώ για κάθε παντόφλα που κυκλοφορεί. αν δω κάτι που με κάνει να πω "ναι ρε, αυτό αξίζει τα λεφτά του" τότε θα το πάρω.

Όσο για την apple, έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση προς τους πελάτες της. Να θυμίσω το grip of death και την απάντηση "μην το πιάνετε από εκεί"; Να θυμίσω το bug με το ξυπνητήρι και την Πρωτοχρονιά και το "από τις 2 Ιανουαρίου θα λειτουργεί κανονικά";

Εγώ τουλάχιστον έχω επιχειρήματα που δε θέλω iPad/iPhone. Εσείς που αντιδράτε, τι έχετε; Μόνο την "κάψα" σας για τα

μισωφαγωμένα μήλα.

Μην ταράζεστε όμως τόσο πολύ. Κουβέντα κάνουμε και πρέπει να ακουγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και οι "ηλίθιες" σαν τη δική μου. Καλά δεν τα λέω;

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ωζα είναι αυτοί που αγοράζουν COPYCATS σε αυξημένες τιμες και τους τάζουν δυνατότητες IPAD (μιλαω σαν παθων μιας και ειχα πάρει galaxy tab)

Μα πήρες και εσύ το galaxy tab και λες ότι δεν είσαι μαζί με τα ζα? Όποιος έπαιρνε το tab ήξερε ότι πρώτον 2.2 και δεύτερον 7" τρίτον Money γάμησε μας. Τι θες τώρα και απορρίπτεις τα πάντα ως σκάρτα επειδή εσύ είσαι θύμα και την πάτησες?

edit:

btw Όσοι τα αποδέχτηκαν τα παραπάνω είναι και οι ικανοποιημένοι χρήστες του galaxy tab

Επεξ/σία από Nightstrike
Δημοσ.

@necron

Όταν βλέπεις ότι κάποιος "γνώστης" έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση του ε όσο να΄ ναι σου γυρίζει το μάτι.

Όλοι είναι βλάκες εκτός από μένα που κατέχω την ύψηστη αλήθεια!.... κλασσικό :)

Για τα copycats που αναφέρει ο φίλος nα θυμίσω πως ήταν το android ΜΗΝΕΣ μετά το iphone και πως έγινε σήμερα?

Να θυμίσω πως ήταν το NextStep πριν 20+ χρόνια και πως είναι σήμερα τα windows?

Αλλά και στο σήμερα, ρίξτε μια ματιά στις λύσεις που προτείνουν οι άλλες εταιρίες και θα καταλάβετε ότι όλες εκεί γύρω βρίσκονται, προσπαθούν να μοιάσουν όσο γίνεται περισσότερο χωρίς δικαστικά έξοδα.

Κάποιοι προτιμούν να μην ακολουθούν, θέλω το γνήσιο digitizer των 11 σημείων με την IPS οθόνη και όχι των τεσσάρων σημείων και TN.

Θέλω να βλέπω πρώτος τα τελευταία UE3 Παιχνίδια, να τρέχω τις καλύτερες εφαρμογές και όχι να περιμένω να γίνουν, ΑΝ γίνουν port αλλού.

Η ουσία για μένα είναι οι ΚΑΛΕΣ εφαρμογές, το σωστό User expirience και το update του λειτουργικού.

Αν τα αποκτήσει ο ανταγωνισμός με την κατάλληλη τιμή και το χρειάζομαι θα πάω να το αγοράσω. Ως τότε δε θα το παίζω hater για να προκαλώ και να θεωρώ όλους τους άλλους πρόβατα.

Δημοσ.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω..είτε είσαι apple fanboy είτε όχι..γιατί να σκοτώνεσε για κάτι που πραγματικά δεν έχει αξία..?έχουμε τα pc,τα laptops,τα imba smartphones που μόνο φραπέδες δεν φτιάχνουν..το tablet τι να το κάνεις και αντιδράς κιολας ετσι οπως αντιδράς για να το υπερασπιστείς,ipad η οχι?

και κάτι ακόμα..το οτι είναι λεπτότερο απο το ipad..ε και?θα το βάλεις στην τσέπη δηλαδη?ο.Ο

δεν γινεται να αποριπτεις κενουριες ιδεες. δηλαδη κατι μελοντικα project που βλεπεις στυλ minority report που οπου και να ακουμπας ειναι τατσ σκριν και το δουλεβεις στυλ πισι ειναι αναγκαια? να βλεπς το στοκ μαρκετ στι χεστρα μου? να βλεπω τον καιρο στο τραπεζι κατω απο τα δημητριακα μου και το ψηγειο μου αντι για μαγνητακια να εχει τις φωτογραφιες των παιδιων μου και να τις πηγενοφερνω με το touch? καθε τεχνολογια ειναι δεκτη και ευπροσδεκτη. Το θεμα ειναι συγκρισης με αλλα ταμπλετς εδω

Δημοσ.

και παλι,και συγκριση να κανεις..εδω και σε καθε θεμα π βλεπω για συκγριση Ipad/iphone..μονο συγκριση δεν γινετε..βλεπω κατι ποστ που λες και ειχε ο τυπος που το γραφει την ιδέα για το ipad..αυτο ειπα,πως για κατι που δεν ειναι αναγκαιο γινετε Ο χαμος..

και δεν ειπα πως είμαι ο "γνωστης" που σου γυρισε και το μάτι..είπα κανενα βλάκα?απλα λεώ πως δεν ειναι λογικο να αντιδρα καποιος τοσο υπερβολικα..:/

Δημοσ.

Πάντως στην περίπτωση του iPad και ο διπύρηνος πολύς πέφτει.

Επειδή συνήθως οι επεξεργαστές αυτοί ρυθμίζουν την συχνότητα (ίσως και την τάση τους, δεν είμαι σίγουρος) ανάλογα με τον φόρτο, είναι πολύ καλύτερα να έχεις 2 πυρήνες σε πχ 40% φόρτο παρά 1 πυρήνα στο 80%.

Σύμφωνα με το http://en.wikipedia.org/wiki/CPU_power_dissipation, έχουμε

The power consumed by a CPU with a capacitance C, running at frequency f and voltage V is approximately

P = CV^2f.

Η καταναλώμενη ενέργεια ισούται με το γινόμενο της χωρητικότητας επί το τετράγωνο της συχνότητας επί την τάση.

Δηλαδή η κατανάλωση ανεβαίνει εκθετικά όσο ανεβαίνουν οι συχνότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...