speedman_26 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εγώ πιστεύω μια χαρά βελτιώσεις έκαναν. μόνο το flash αν προσθέσουν θα είναι τέλειο. στα συν οτι κυκλοφορει συντομα στην ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Άντε και να κάνουν και Apple Strore στην Ελλάδα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα βρισκομαι Λονδινο αυτες τις μερες που θα βγει, θα το παρω απο το APPLE STORE στο London που ειναι τρελο μαγαζι!!!! Μοναδικη εμπειρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Άντε και να κάνουν και Apple Strore στην Ελλάδα!!! Χλωμό έως Νεκρό μην περιμένεις και μην κάνεις ονειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τα κοπελακια αντί πανε στην παρέλαση θα τρέχουν στα iStorm για να πάρουν το iPad..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υποθέτω πως με Dual-Core CPU θα έχει multitasking. Η Apple θα χρεώνει για να βάλεις flash player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ερώτηση τόσο καιρο βλέπω δεν έχουν βγάλει ένα προγράμα για word exel PowerPoint ? να καταργήσουμε Σιγά Σιγά και τα pc Sent from my iPhone using Insomnia εχουν βγει πολλα απο το iPad 1 κιολας , ειτε ως σουϊτες (documents to go , office , quickoffice κλπ) ειτε ως μεμονωμενες εφαρμογες (pages , numbers κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 μηπως εχουμε το event σε video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeknafein Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 πως και δεν το εβγαλαν 3d... δεν ζηλεψαν απο την SΛMSUNG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αλουμινενιο θα ειναι? οταν λενε ποιο λεπτο απο iphone 4 τι εννωουν ακριβως? ηδη το iphone 4 μου φαινεται πολυ λεπτο, δε μπορω να φανταστω οτι το ipad 2 θα ειναι ακομα ποιο λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larryf13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ωραία παιδιά, ας μαζέψουν οι άλλες εταιρείες τα μαραφέτια τους να ησυχάσουμε. Εκεί που έβριζα την Apple δεν περίμενα ότι κάποτε θα την υπερασπιστώ. Αλλά νομίζω πως είμαι αντικειμενικός. Τα tablets στην τωρινή τους μορφή δεν έχουν κάποια χρηστική αξία, αλλά εαν είναι να πάρεις κάποιο, τότε η μόνη λογική επιλογή είναι ένα iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitsibau Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω η καλύτερη είδηση ήταν το πόσο λεπτό θα είναι και το πόσο γρήγορα θα βγει στην αγορά και στην Ελλάδα. Κατα τα άλλα νομίζω η θέση του πρώτου δεν επιτρέπει τόσες μπιχτες στους υπόλοιπους... Τέλος, το live του insomnia ήταν εγκαίνια σήμερα; ήταν πολύ χρήσιμο πάντως... είχε βέβαια τα θεματάκια του. Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγω θελω να ρωτησω το εξης μιας κ δεν ειμαι κ πολλα χρονια χρηστης των προιοντων της apple κ δεν ξερω καλα την πολιτικη της: Υπαρχει περιπτωση απο δω κ περα να βγαινουν apps/games που να ειναι αποκλειστικα για ipad 2;Επισης υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να σταματησουν κ τα ios updates για τι ipad 1; Αν δεν ισχυει τπτ απο τα παραπανω δεν βλεπω να πουλαω το ipad1 μου μιας κ με καλυπτει απολυτα κ θα περιμενω για το ipad3 οποτε βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ολα τα λεφτα που πρεπει να πληρωσεις 40$ για να κανει αναπαραγωγη μεσω hdmi...και τα κλασσικα της Apple οχι usb οχι flash οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα