orck Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οχι. Να πανε να πνιγουνε που τολμανε και λενε οτι ειναι και φτηνο καταστημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Neo take the blue pill παρε μια εικονα 800χ600 στο photoshop και καντην resize (bicubic) στα 1280χ720 και διπλα ακριβως την ιδια στα 1920χ1080 η δευτερη παρολο που θεωρητικα θα εχει καλυτερη αναλυση πρακτικα θα εχει χειροτερη εικονα δεν παιζει αυτο που λες,placebo πρεπει να ναι επειδη τα εσκασες χοντρα στην πρωτη panny Ρε σου λεω placebo και matrixxx δεν κολανε! Ισα ισα που οταν πηρα την φτηνη (2 μηνες μετα απο την ακριβη) τις εβαλα διπλα διπλα με την ελπιδα να παιζει η φτηνη το ιδιο καλα τα τηλεοπτικα - θεωρητικα περιμενα να παιζουν το ιδιο. Δυστυχως ομως η 1080p τα παιζει ελαφρως εως πολυ (αναλογα ποιος συγκρινει) καλυτερα!
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οχι. Να πανε να πνιγουνε που τολμανε και λενε οτι ειναι και φτηνο καταστημα. Δηλαδη εσυ τι προτεινεις στα ιδια λεφτα ;
DeareN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Kαλα ρε δεν ντρεπονται λεω εγω να διαφημιζουν πρωτοσελιδο στα ''Γενεθλια'' τους μια τηλεοραση που την εδινε το carrefour πριν λιγο καιρο στα 399??? Ειναι δυνατον να δωσει καποιος 450 για μια τετοια τηλεοραση οταν πριν λιγο καιρο διναν στο αδελφακι εκει διπλα στο Saturn την 40αρα τη Samsung c650 στα 549? Το εχουν χασει το παιχνιδι οι Γερμανοι απο τα Χριστουγεννα και μετα,,, Θα ξεχασω εγω τις κοροιδιες τα φυλλαδια τους στις εκπτωσεις?
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ρε παιδια θα απαντησει κανεις ;; Θελω να αγορασω τηλεορεαση σημερα. Στις 32' ΠΟΙΑ να παρω. καντε κατι . Ευχαριστω
deadp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πήγαινε στα Carrefour και πάρε την Toshiba. Εμείς τουλάχιστο αυτό κάναμε... Για να με ευχαριστήσει η θεία που της την έστησα με τα κανάλια κλπ, μου πήρε και μια ντουζίνα μπίρες που είχε σε προσφορά... χικ!
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Πήγαινε στα Carrefour και πάρε την Toshiba. Εμείς τουλάχιστο αυτό κάναμε... Για να με ευχαριστήσει η θεία που της την έστησα με τα κανάλια κλπ, μου πήρε και μια ντουζίνα μπίρες που είχε σε προσφορά... χικ! ΤΟ media market εβγαλε την LG 32' στα 299. Οποτε αν παω στα 720P με συμφερει η αγορα της LG. 329E παει η Toshiba
DeareN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ειπαμε εξαρταται για τη χρηση που τη θελεις, στις 32'' δεν καταλαβαινεις ευκολα το full hd απο το 720p οποτε παρε την lg. Αν παλι για το φιλοτιμο και για την μεταπωληση αργοτερα θελεις να ειναι full hd παρε την Toshiba.
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ειπαμε εξαρταται για τη χρηση που τη θελεις, στις 32'' δεν καταλαβαινεις ευκολα το full hd απο το 720p οποτε παρε την lg. Αν παλι για το φιλοτιμο και για την μεταπωληση αργοτερα θελεις να ειναι full hd παρε την Toshiba. Για FullHD εχω οθονη. Την συγκεκριμενη την θελουμε για 2η στο δωματιο !!!
deadp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έτσι όπως το πας, δε θα έχεις TV καινούργια για το διήμερο... θα κλείσουν τα καταστήματα. Τώρα, αφού είναι για υπνο-δωμάτιο, λίγο μεγάλη δεν είναι η 32άρα;
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Έτσι όπως το πας, δε θα έχεις TV καινούργια για το διήμερο... θα κλείσουν τα καταστήματα. Τώρα, αφού είναι για υπνο-δωμάτιο, λίγο μεγάλη δεν είναι η 32άρα; Τι να κανω ;;; Δεν απανταει και καποιος σοβαρα. Ολο υπαρχει ενα ΑΛΛΑ... Δεν ειναι μεγαλη...3 μετρα αποσταση ειναι καλα οι 32. Στο σαλονι στα 4 μετρα αποσταση εχω 42. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ;;;;;
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν προλαβαινεις και την εχεις αναγκη πηγαινε Ε τι αναγκη βρε παιδι μου. ΑΠλα για να μην μαλωνουμε ποιος θα δει ΤΙ ! Αναγκη σιγουρα δεν ειναι. 299Ε δεν ειναι πολλα. Οποτε θα πεταχτω να την παρω..
DeareN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Σε κοβω να βαζεις τη γυναικα να βλεπει στο υπνοδωματιο και εσυ να αραζεις στο σαλονι στη 42αρα χαλαρα.
Thess35 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Σε κοβω να βαζεις τη γυναικα να βλεπει στο υπνοδωματιο και εσυ να αραζεις στο σαλονι στη 42αρα χαλαρα. Εννοειται !! χα χα ! Εχω media player+Xbox πανω.ΔΕΝ παιζει να κανει τιποτα στη 42αρα !! Λοιπον παιδια παω. Τα λεμε αργοτερα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.