deadp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.mediamarkt.gr/static/pdf/GR_MM_Thessaloniki_303011.pdf Ξεχωρίζει η 32άρα LG (πάνω που έψαχνα μια για τη θεία μου).... 299 καλά δεν είναι;
xristoslet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Σε 3-4 προϊόντα που είδα και στο skroutz δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη προσφορά... Η LG δεν είναι full hd, έχει 2 ΗDMI και 30000:1 αντίθεση τιμή http://www.skroutz.gr/s/262713/LG-32LD320-32%22.html προσωπικά ούτε τα 300€ δεν θα έδινα...
tool1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Βασικα αν η θεια σου δεν εχει απαιτησεις full hd, για οικονομικη 32αρα καλη ειναι.
egmjap Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 με +30€ παίρνεις full hd : Link και με +44€ : Link βέβαια αν για τις απαιτήσεις της θείας αρκεί και μια hd ready και κυρίαρχο ρόλο παίζει το οικονομικό υπάρχει και αυτή: Link
million_voices Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αν η θεια του βλεπει κυριως tv τοτε η hd ready ειναι καλυτερη (λιγοτερο scaling καλυτερη εικονα)
kanari Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αν η θεια του βλεπει κυριως tv τοτε η hd ready ειναι καλυτερη (λιγοτερο scaling καλυτερη εικονα) +1000
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αν η θεια του βλεπει κυριως tv τοτε η hd ready ειναι καλυτερη (λιγοτερο scaling καλυτερη εικονα) Καλα αυτο δεν ειναι απολυτο. Ειναι ενας κανονας που ισχυε σχεδον απολυτα πριν 5 χρονια αλλα τα τελευταια χρονια με την προοδο των scalers κλπ την κανει με ελαφρα πηδηματακια. Ειναι θεμα μοντελων. Εχω τηλεοραση fullHD που παιζει ακομα καλυτερα τα τηλεοπτικα απο την HDready. Ιδια μαρκα-τεχνολογια και οι δυο. Διπλη τιμη η μια απο την αλλη βεβαια. Ξερεις ποιες εχω! Υπαρχουν πολλες fullHD που παιζουν καλυτερα απο HDready το τηλεοπτικο. Το βασικο ειναι οτι προοριζεται για θεια, μεγαλης ηλικιας σχετικα φανταζομαι θεια (εκτος αν ειναι καμια πιτσιρικα) η οποια δεν θα μπορεσει να δει μικρες διαφορες. Οποτε και εγω θα ελεγα αν ειναι μονο στο θεμα αναλυσης οι διαφορες, παρε την φτηνη. Αλλωστε μιλαμε για μικρη, 32αρα (TV, οχι θεια ) οποτε το fullHD ειναι λιγο αστειο. Πρεπει να την βλεπεις απο το 1 μετρο για να "δεις" fullHD.
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 μιλαω μονο για τον scaler σε τηλεορασεις με παραπλησιες τιμες,ετη κατασκευης και τεχνολογιες απεικονισης αν συγκρινεις Kuro με μια δεν με ξερει ουτε η μανα μου budget lcd ε ναι υπαρχει χαωδης διαφορα ακομα και οταν η Kuro κανει full hd scalling σε sd υλικο
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αν συγκρινεις Kuro με μια δεν με ξερει ουτε η μανα μου budget lcd ε ναι υπαρχει χαωδης διαφορα ακομα και οταν η Kuro κανει full hd scalling σε sd υλικο Ρε μιλαμε για ιδια μαρκα ειπα και ιδια τεχνολογια-γενια! (μαλιστα η fullHD που παιζει καλυτερα ειναι στην ουσια και ενα χρονο παλιοτερη, γι αυτο και η μεγαλη διαφορα στην τιμη) Δεν θυμασαι; Τι kuro και lcdακια μου λες;
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ρε μιλαμε για ιδια μαρκα ειπα και ιδια τεχνολογια-γενια! (μαλιστα η fullHD που παιζει καλυτερα ειναι στην ουσια και ενα χρονο παλιοτερη, γι αυτο και η μεγαλη διαφορα στην τιμη) Δεν θυμασαι; Τι kuro και lcdακια μου λες; κατσε ρε τοσο διαφορα εχουν οι scalers στις 2 Panny? ποιες ειπες οτι εχεις?
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 κατσε ρε τοσο διαφορα εχουν οι scalers στις 2 Panny? ποιες ειπες οτι εχεις? Αν υποθεσουμε οτι ειναι ιδιοι (δεν ειπα οτι εχουν διαφορα, απλα οτι ειναι καλοι) η εικονα που θα παρεις στο πανελ 1080p ειναι σαφως καλυτερη απο οτι στο πανελ 768p λογω μεγαλυτερης αναλυσης και upscaling. Αν ο scaler ηταν κακος (οπως συνεβαινε παλιοτερα), τοτε οσο μικροτερη "τελικη" αναλυση τοσο λιγοτερα προβληματα.
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Neo take the blue pill παρε μια εικονα 800χ600 στο photoshop και καντην resize (bicubic) στα 1280χ720 και διπλα ακριβως την ιδια στα 1920χ1080 η δευτερη παρολο που θεωρητικα θα εχει καλυτερη αναλυση πρακτικα θα εχει χειροτερη εικονα δεν παιζει αυτο που λες,placebo πρεπει να ναι επειδη τα εσκασες χοντρα στην πρωτη panny
deadp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αφου πιασαμε τισ panny, μπορειτε να προτεινετε ενα mpeg4 αποκωδικοποιητη για να τον βαλω στην 42 pv60 μου; εννοειται κατι που δε θα φαινεται...
Thess35 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδια το συμπερασμα ποιο ειναι τελικα ;;;;; Να την αγορασουμε Η οχι ;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.