Προς το περιεχόμενο

samsung captivate-samsung fascinate ποιο απο τα 2

marvelakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κοιταγα πριν καιρο για κινητο κ ημουνα αναμεσα στο desire hd κ το galaxy s(i9000) τελικα κατεληξα στο galaxy s αλα το i9000 δεν μαρεσει σε design για κανενα λογο.ετσι βρηκα αυτα τα 2 τα οποια εχουν ειναι galaxy s το θεμα ειναι ποιο απο τα 2 να παρω κ γιατι ? ξερω οτι το fascinate εχει φλας τι αλες διαφορες εχουν?

θα μου φερει ο κολητος μου που ειναι αμερικη ξεκλειδωμενο οποιο απο τα 2 θελω στα 250-300e

Δημοσ.

κανενα

αν θες να ασχοληθεις με φλασαρισματα, κατι που ειναι must παρε το ευρωπαικο gt i900

αν παρεις αμερικανικο θα πρεπει να ψαχνεσαι σε αμερικανικα site-ασχολεισαι με αμερικανικες roms, και τα κολπακια που γινονται στο δικο μας σε αυτα τα 2 γινονται με διαφορετικους τροπους

Δημοσ.

δεν θα το πειραξω το κινητο ρε οπως ειναι με την 2.2 θα το παρω κ θα μου κανουν απο κει κ ενα unlocked να εχω κ ολα κ της υπηρεσιες που πληρωνεις στο android τζαμπα.

οποτε ποιο απο τα 2 το ενα εχει φλας κατι αλο που θα πρεπε να γνωρηζω? τι διαφορες εχουν το captivate εχει επηβλητικη εμφανηση αλα κ το αλαο το γαματο ειναι ...

Δημοσ.

αν και ειμαι σχεδον σιγουρος θα το μετανιωσεις αν αγορασεις απο αμερικα, ισως δεν μπορεις να του βαλεις καν ελληνικα, δεν ειμαι σιγουρος

δυστυχως δεν γνωριζω για τις επιμερους διαφορες, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω :-)

Δημοσ.

ναι το σκεφτομαι πως παιζει να το μετανιωσω αλα το προβλημα ειναι πως το galaxy s που παιζει στην ελλαδα εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει μου θυμιζει το iphone 3 gs, χωρεις να θελω να μειωσω το desing του ποτε δεν μ αρεσε το 3gs(πως θα πληρωσω για κατι που δεν μαρεσει κ το milestone xt 720 αν ειχε αλο design θα το σκεφτομουνα...) σε αντιθεση το galaxy s 2 σπερνει απο εμφανηση ειναι οτι ποιο ωραιο εχω δει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...