iRox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ψαχνω για καλα in-ear ακουστικα με πολυ καλη ποιοτητα ηχου και αρκετα σημαντικο: καλα μπασα! Θελω να μου προτεινετε καποια μοντελα (σε λογικες τιμες παντα)και που θα τα βρω για χρηση με Galaxy S και iPod Touch Ευχαριστω
ggelhsva Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Sennheiser CX-300. Έχουν το universal βήσμα των 3,5 χιλ. οπότε αν τα τηλέφωνά σου το έχουν επίσης, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σημβατότητας. Ψάξε και στο ebay γιατί μπορεί να βρεις πιο συμφέρουσες τιμές. Υ.Γ. Έχω και γω ένα θεματάκι με το μπάσο. Ακούω μέταλ.
Meraklis56 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/Sony-Earphones-Mdr-Ex33Lpw-MDREX33LPW-AE.htm Δύσκολα θα τα άλλαζα,ακόμα και με πιο ακριβά. Επειδή είμαι και εγώ είμαι απαιτητικός στο θέμα ακουστικά,ακούγοντας απο beat-άκια μέχρι death metal,τα συγκεκριμένα ακουστικά,κολλάνε σε πολύ λίγα συγκροτήματα/cd. Για παράδειγμα,έχω ακούσει παράσιτα,μόνο σε 2 άλμπουμ(morbid angel - heretic και belphegor - bondage goat zombie) Ένα άλλο θετικό τους είναι,ότι δεν χαλάνε εύκολα.Το πρώτο set που είχα πάρει με είχε κρατήσει 8 μήνες και αυτό που έχω τώρα,το χρησιμοποιώ από τον Αύγουστο. +1 από μένα.
iRox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τα 1α τα ειχα αλλα μου χαλασαν τα 2α θα τα κοιταξω αλλες επιλογες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.