drentas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Γρήγορη ερώτηση. Ο δικός μου ξεκινάει και περνάει IBT με 341*9,5 default δηλαδή με voltage απο CPUΖ 1,096, πιο χαμηλά από το 1,2500 VID που θέλει. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Τι πρόβλημα να υπάρχει δηλαδή? Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει τα 3.2Ghz δηλαδή με χαμηλό vcore, λογικό και καλό το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Γιατί μερικές φορές στο IBT μου βγάζει error για τις θερμοκρασίες ενώ με coreTemp RealTemp και speedFan είναι πάντα κάτω από 55? Για τις default συχνότητες ρωτάω για τον καλού κακού γιατί με το άθλημα πρώτη φορά ασχολούμαι και έχω κάποιες αμφιβολίες και ζητάω και μια γνώμη κάποιων πιο έμπειρων! Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αλλαγή πάστας με arctic ceramique. Stock ρολόγια Idle είναι στα 32-27 οι πυρήνες! Σε full load με 1,072 το core temp από CPUZ που κοιτάω 45-46.. Δεν περίμενα τέτοια πτώση να πω αλήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Με ποια ήσουν πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Με αυτή της cooler master από την hyper 212+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπορεί να είχε αρχίσει να στεγνώνει, χου νόουζ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 1 βδομάδα είναι η ψύκτρα επάνω δεν νομίζω να στέγνωσε ήδη. Στο ΙΒΤ γιατί μερικές φορές και με θερμοκρασίες κάτω των 50 μου βγάζει λάθος όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε και με Linx/OCCT/Linpack να δούμε τι παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.