nikolas8141 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 yiannis_1 , σ 'ευχαριστω για τις συμβουλες σου.... οι γνωσεις σου για τις μπανανες και τα πηδημ@τ@ κανουν μπαμ απ'τον τροπο που γραφεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 yiannis_1 , σ 'ευχαριστω για τις συμβουλες σου.... οι γνωσεις σου για τις μπανανες και τα πηδημ@τ@ κανουν μπαμ απ'τον τροπο που γραφεις!!!! Μάλλον δεν ξέρεις τι εστί μπανάνα και γι αυτό παρεξηγηθηκες... http://www.youtube.com/watch?v=qSyA2Kw38rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Φίλε μου, μην κρίνεις τους άλλους χωρίς να ξέρεις και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα...... Τώρα αν ξέρω τι ειναι μπανάνα, ηλεκτρολογία σπουδάζω..... Επίσης αν σ'ενοχλουν τα μηνύματά μου με τον σούπερ ντουπερ Q9550, μπορείς να μην τα διαβάζεις!!!! ΥΓ Τα τελευταία μηνύματα μου μπορούν να σβηστούν αφού δεν έχουν σχέση με το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σεβασμός στο γυναικείο πληθυσμό παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σεβασμός στο γυναικείο πληθυσμό παρακαλώ Μην σκεφτείς προστυχιά εσυ και δεν πεταχτείς. Βάζεις και την Ηλέκτρα σε διάφορες πόζες πρωί πρωί που ξέρεις τι συμβαίνει στα αγοράκια τα πρωίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μην σκεφτείς προστυχιά εσυ και δεν πεταχτείς. Βάζεις και την Ηλέκτρα σε διάφορες πόζες πρωί πρωί που ξέρεις τι συμβαίνει στα αγοράκια τα πρωίνα. Που την βάζει? Ποιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Που την βάζει? Ποιά? Πάτα carmen electra στο γούγλη σου. Με προσοχή αν είσαι στη δουλειά. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Χάλια είναι το κορίτσι πφφφ... Ευτυχώς είμαι σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πρωινά νέα από τον δικό μου CPU. Σταθερός με core voltage 1.2 με 445*9, max temp με intel burn test στα 59-60. Όταν γυρίσω από δουλεια θα δοκιμάσω και με λιγότερο ρεύμα να δω αν παίζει. Με βάλατε στο τρυπάκι τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κι εσύ εμάς :Ρ Εννοείται ότι θα συνεχίσεις, είτε για να ρίξεις το Vcore, είτε για ν' ανέβεις κι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 χεχ και γώ στο τρυπάκι μπήκα απο χτές. Του δωσα λίγο ακόμα και πέρασε 10 λούπες ibt στα 475*8,5= 4037 με 72c max temps. Vcore 1,23v. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έχεις πέσει σε ζεστό κομμάτι τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ με Megahalems και 2 Slip Stream είμαι στους 51-53°C με IBT, με 450*9 και 1.152V. Καιρός ν' ανέβω στα 480*9 και πάλι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έχεις πέσει σε ζεστό κομμάτι τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ με Megahalems και 2 Slip Stream είμαι στους 51-53°C με IBT, με 450*9 και 1.152V. Καιρός ν' ανέβω στα 480*9 και πάλι :Ρ Φάνη εκεί είναι το θέμα. Αν είχα στο ψυγείο 2 scythe slipstream θα είχα αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πιθανόν όχι όσο οι δικές σου αλλά αρκετά χαμηλότερες. 2 slipstream όμως και μόνο με την ιδέα ζαλίζομαι. Αυτοί που χρησιμοποιώ στο ψυγείο είναι για push ένας Tt της big typhoon ο οποίος με τον αντάπτορα (αντιστασούλα) τρέχει max σε 1200rpm και ο pull είναι ο κλασσικός antec του κουτιού ο οποίος απο τον διακόπτη ρυθμισμένος σε low ζήτημα να τρέχει στις 1000rpm (τροφοδοτείται απευθειας σε molex οπότε δεν μπορώ να έχω εικόνα). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν συμπεριλάβουμε σε όλα αυτά το περιορισμένο χώρο και airflow στο κουτάκι (μοναδικός εισαγωγής ένας 12cm Χigmatek XLF ο οποίος και αυτός με αντίσταση τρέχει στις 1200rpm), οι θερμοκρασίες αν και υψηλές μάλλον δεν είναι και τόσο χάλια τελικά. (Έτσι λέω βασικά ). Απαραιτήτως παμε για Noiseblocker PL2 προκειμένου να έχουμε και την ησυχία μας και για arctic mx-4. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο στην προκειμένη περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αυτοί που χρησιμοποιώ στο ψυγείο είναι για push ένας Tt της big typhoon ο οποίος με τον αντάπτορα (αντιστασούλα) τρέχει max σε 1200rpm και ο pull είναι ο κλασσικός antec του κουτιού ο οποίος απο τον διακόπτη ρυθμισμένος σε low ζήτημα να τρέχει στις 1000rpm (τροφοδοτείται απευθειας σε molex οπότε δεν μπορώ να έχω εικόνα). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν συμπεριλάβουμε σε όλα αυτά το περιορισμένο χώρο και airflow στο κουτάκι (μοναδικός εισαγωγής ένας 12cm Χigmatek XLF ο οποίος και αυτός με αντίσταση τρέχει στις 1200rpm), οι θερμοκρασίες αν και υψηλές μάλλον δεν είναι και τόσο χάλια τελικά. (Έτσι λέω βασικά ). Απαραιτήτως παμε για Noiseblocker PL2 προκειμένου να έχουμε και την ησυχία μας και για arctic mx-4. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο στην προκειμένη περίπτωση. O TT της big typhoon είναι μια χαρά αλλά ο 1000άρης antec πολύ αμφιβάλω ότι δίνει κάτι. Παίζει να κόβει κιόλας. Αν εχεις διάθεση γύρνα τους ανεμιστήρες προς τα μέσα και δοκίμασε και χωρίς τον antec. Και μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν δεις -5 βαθμούς από ότι εχεις τώρα. Εγω προσωπικά θα έβγαζα τελείος εκτος κουτιού το ψυγείο, να το φυσάει απευθείας κρύος αέρας κάργα χωρίς να το κόβουν οι γρύλιες εξαερισμού. Αλλιώς με ποτηροδράπανο σφάξε τις γρύλιες να ανασάνει λίγο το ψυγείο. Γενικά αυτό είναι και το ωραίο με τα νερά ότι μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και να δεις μεγάλες διαφορές απο διάταξη σε διάταξη. Κρίμα πάντως με τέτοια ψύξη να είσαι under 70s. Ανεξαρτήτος κομματιού νομίζω ότι σηκώνει βελτίωση το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Γιάννη θα δοκιμάσω να αντιστρέψω τους ανεμιστήρες αν και έχω την ίδια ψύξη στο main με την ίδια ακριβώς διάταξη με 2 Xigmatek XLF1253, όπου ο push είναι στις 1000Rpm και ο pull στις 1200rpm με fan controller. Ο 955 στα 3,9 me ~1.43v ουδέποτε περνάει τους 53c με ibt. Βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα έκανα το ίδιο και στο κουτάκι της Antec. Τι να πώ δεν πιάνει εδώ. Πάντως να κόψω το κουτί δεν νομίζω ότι παίζει. Είμαι πολύ ψείρας και θα με χαλάσει μετά, ειδικά αν δεν γίνει καλή δουλειά. Εδώ θέλω να βγάλω την lcd οθονίτσα για να βάλω κανα 3,5άρη fan controller και ψιλοφοβάμαι την μόντα. (αν και η οθόνη είναι off εδώ και καιρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.