drentas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα μερικές απόψεις για τις θερμοκρασίες του e8500 που έχω. Ψύκτρα είναι η hyper 212+ με τον stock ανεμιστήρα. Στο κουτί υπάρχει ένας 120mm μπροστά και ένας πίσω, στην κάρτα γραφικών έχω την accelero με έναν ακόμη 120mm επάνω της ο οποίος φυσάει τον αέρα προς την πλευρά της CPU. Σε idle καταστάσεις και με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 22-23 βαθμούς coreTemp realTemp δείχνουν 30 και 33 βαθμούς για τον κάθε πυρήνα. Σε full load με το intel burn test οι θερμοκρασίες ξεπερνάνε τους 50 βαθμούς και σταθεροποιούνται στους 52-53 περίπου. Ο επεξεργαστής είναι σε default ρεύματα και συχνότητες. Πώς σας φαίνονται οι θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μια χαρά είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εννοείται ότι είσαι ΟΚ. Αν θες να πέσεις κι άλλο, μπορείς να μειώσεις το Vcore μέχρι το σημείο που θα είσαι σταθερός, αλλά δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος να το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απατνήσεις σας! Τζάμπα η ανησυχία δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Χεχ.. δώσ' του να καταλάβει τώρα @4GHz+ :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αυτό έχω σκοπό γιατί τα έχει άνετα από δοκιμές που έκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τι revision είναι και ποια μητρική και μνήμη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εγώ ρε παιδιά έχω στον Ε8400 43c idle στους πυρήνες και αγγίζει τους 70c με Intel burn test. Μου κάνει φοβερή εντύπωση καθώς είναι στα 4Ghz με 1.23vcore και τις ίδιες θερμοκρασίες είχα με την A70 με έναν fan σε low στροφές και τώρα με την H50 με 2 fans στις ~1200 στροφές. Εντάξει το κουτί δεν έχει καλό airflow και στο σημείο που βρίσκεται δεν αερίζεται καλά, αλλά τόση διαφορά? Να μην έχω βάλει πάστα σωστά δεν παίζει... Λέτε να έχω πέσει σε ζεστό κομμάτι? Στους πόσους να ανησυχώ Φάνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θύμισέ μου, Ε0 είναι ή C0; Ό,τι και να 'ναι πάντως, λογικά αυτό είναι, ότι έχεις πέσει σε ζεστό κομμάτι δηλαδή, δε νομίζω πως δικαιολογείται διαφορετικά. Κι ο δικός μου Ε0 είναι σαφώς πιο ζεστός απ' τον C0 που είχα, κι ας απαιτεί πολύ λιγότερη τάση για την ίδια συχνότητα. Ε, εκεί γύρω στους 70°C «πρέπει» να παίζει maximum, αλλά όπως ξέρουμε, σε πραγματικές συνθήκες δε θα πάει τόσο ψηλά, όπως με το IBT. [offtopic]Μόλις είδα το νέο σου desk στο σχετικό νήμα και είδα το mousepad σου και είναι αυτό που έχω βάλει στο μάτι (:Ρ), λέει τίποτα ή τσάμπα τα ~15€;[/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θύμισέ μου, Ε0 είναι ή C0; Ό,τι και να 'ναι πάντως, λογικά αυτό είναι, ότι έχεις πέσει σε ζεστό κομμάτι δηλαδή, δε νομίζω πως δικαιολογείται διαφορετικά. Κι ο δικός μου Ε0 είναι σαφώς πιο ζεστός απ' τον C0 που είχα, κι ας απαιτεί πολύ λιγότερη τάση για την ίδια συχνότητα. Ε, εκεί γύρω στους 70°C «πρέπει» να παίζει maximum, αλλά όπως ξέρουμε, σε πραγματικές συνθήκες δε θα πάει τόσο ψηλά, όπως με το IBT. [offtopic]Μόλις είδα το νέο σου desk στο σχετικό νήμα και είδα το mousepad σου και είναι αυτό που έχω βάλει στο μάτι (:Ρ), λέει τίποτα ή τσάμπα τα ~15€;[/offtopic] Kι όμως Φάνη CO είναι ο δικός μου. Πολύ καλό το razer sphex. Εγώ το είχα πάρει απο PC1 στα ~12€ αν θυμάμαι καλά. Πάρα πολύ λεπτό και κολάει στο γραφείο. Για μένα αξίζει να το πάρεις φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Με τι VID είναι αυτός; Ο δικός μου έχει 1.1750V και είμαι στα 450*9 με 1.152V. Πού είσαι ρε drentas να κλοκάρουμε λίγο που 'χουμε σκουριάσει τόσο καιρό :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Με τι VID είναι αυτός; Ο δικός μου έχει 1.1750V και είμαι στα 450*9 με 1.152V. Ο δικός μου 1.2 VID. η μητρική μπουτάρει και με 500Fsb κανονικά απλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με ρυθμίσεις για να τον σταθεροποιήσω στα 500x8. Μου έδωσε ο caution κάποιες ρυθμίσεις για να δώ αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμα. Με χαλάνε τα temps και μένω έτσι. Θα αγοράσω κάποια στιγμή 2 noiseblocker pl2 γιατί σίγουρα και τα fans παίζουν μεγάλο ρόλο. Ησυχία και χαμηλά temps κομμάτι δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και ακριβό :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 stepping A revision Ε0 είναι ο δικός μου. Μητρική ASUS p5q3 και μνήμες 3 giga OCZ 1333 Platinum XTC με 7-7-7-20 timings. 400 fsb * 9.5 multiplier τα έχει, με ρεύματα στο auto. Θα ήθελα βέβαια μνημούλες 1600 για να είμαι ψυχολογικά ΟΚ για το 400 fsb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όπως βλέπεις τόσο εγώ, όσο κι ο lionheart75 παίζουμε με 450 και 470MHz FSB αντίστοιχα, με Vcore πολύ κοντά στο VID του επεξεργαστή. Βέβαια δεν εχουμε το Vcore στο auto, αλλά η τιμή έχει ορισθεί χειροκίνητα μέσω BIOS. Τσέκαρε το VID του Ε8500 σου με το CoreTemp και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.