Προς το περιεχόμενο

clevo motherboard

gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα laptop celvo M66SRU (Turbo X)το οποιο εχει φυσικα το κλασικο πορβλημα που εχουν ολα αυτα τα λαπτοπ,χαλασμενη καρτα γραφικων! εχει υποψην του καποιος που μπορω να βρω μαι τετοια μητρικη?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ και πουθενα!φυσικα εκτος την γνωστη εταιρεια η οποια ζηταει 350ε!!!!!! μηπως καποιος εχει βρει πουθενα τετοια μητρικη?εχω βρει ενα σαιτ γερμανικο αλλα δνε καταλαβαινω αν πουλαει μητρικη η επισκευαζει!!

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα laptop celvo M66SRU (Turbo X)το οποιο εχει φυσικα το κλασικο πορβλημα που εχουν ολα αυτα τα λαπτοπ,χαλασμενη καρτα γραφικων! εχει υποψην του καποιος που μπορω να βρω μαι τετοια μητρικη?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ και πουθενα!φυσικα εκτος την γνωστη εταιρεια η οποια ζηταει 350ε!!!!!! μηπως καποιος εχει βρει πουθενα τετοια μητρικη?εχω βρει ενα σαιτ γερμανικο αλλα δνε καταλαβαινω αν πουλαει μητρικη η επισκευαζει!!

Δοκιμασες να την φουρνισεις ;

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Δημοσ.

οχι δεν την εβγαλα καθολου την μητρικη απ το λαπτοπ γιατι θεωρησα οτι δεν σωνεται!!δεν μου βγαζει την οθονη που την σπαει στα 6 κομματια απλα δεν την βλεπει το λαπτοπ χτυπαει το μπιπερ με το που το ανοιγεις! λες να το δοκιμασω να την ζεστανω?

Δημοσ.

λες να το δοκιμασω να την ζεστανω?

Όχι , λέω να την βάλεις κανονικά στον φούρνο . Γράφω άπο iPod αλλά αν βάλεις στο google "oven graphic card" θα σου βγάλει ένα κάρο αποτεσματα.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Δημοσ.

Τοσο εχουν οι motherboard. Δοκιμασε να το φτιαξεις μονος σου η να το πας σε καποιο τεχνικο αλλιως δε συμφερει.

Δημοσ.

Το sru νομίζω είναι με via και δεν είναι και πολύ δεκτικά σε reflow μεθόδους. Θα επικεντρωνόμουν στο nvidia με heatgun..... κι όσο κρατήσει.

Δημοσ.

οποτε να ζεστανω το chipset της καρτας γραφικων και να δουμε τι θα γινει?

Δημοσ.

Μόλις εφτασε στα χέρια μου ΑΛΛΟ ακόμα ένα λαπτοπ turbo-x με το ίδιο πρόβλημα!!!τα συμπεράσματα για την μάρκα και το υλικό που χρησιμοποιεί δικά σας.

Τες πα,καλή επιτυχία με το "ψήσιμο"....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...