gyiama Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 καλησπερα εχω ενα laptop celvo M66SRU (Turbo X)το οποιο εχει φυσικα το κλασικο πορβλημα που εχουν ολα αυτα τα λαπτοπ,χαλασμενη καρτα γραφικων! εχει υποψην του καποιος που μπορω να βρω μαι τετοια μητρικη?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ και πουθενα!φυσικα εκτος την γνωστη εταιρεια η οποια ζηταει 350ε!!!!!! μηπως καποιος εχει βρει πουθενα τετοια μητρικη?εχω βρει ενα σαιτ γερμανικο αλλα δνε καταλαβαινω αν πουλαει μητρικη η επισκευαζει!!
liakjim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 καλησπερα εχω ενα laptop celvo M66SRU (Turbo X)το οποιο εχει φυσικα το κλασικο πορβλημα που εχουν ολα αυτα τα λαπτοπ,χαλασμενη καρτα γραφικων! εχει υποψην του καποιος που μπορω να βρω μαι τετοια μητρικη?οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ και πουθενα!φυσικα εκτος την γνωστη εταιρεια η οποια ζηταει 350ε!!!!!! μηπως καποιος εχει βρει πουθενα τετοια μητρικη?εχω βρει ενα σαιτ γερμανικο αλλα δνε καταλαβαινω αν πουλαει μητρικη η επισκευαζει!! Δοκιμασες να την φουρνισεις ; Sent from my iPod touch using Tapatalk
gyiama Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 οχι δεν την εβγαλα καθολου την μητρικη απ το λαπτοπ γιατι θεωρησα οτι δεν σωνεται!!δεν μου βγαζει την οθονη που την σπαει στα 6 κομματια απλα δεν την βλεπει το λαπτοπ χτυπαει το μπιπερ με το που το ανοιγεις! λες να το δοκιμασω να την ζεστανω?
liakjim Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 λες να το δοκιμασω να την ζεστανω? Όχι , λέω να την βάλεις κανονικά στον φούρνο . Γράφω άπο iPod αλλά αν βάλεις στο google "oven graphic card" θα σου βγάλει ένα κάρο αποτεσματα. Sent from my iPod touch using Tapatalk
Giorgos09 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τοσο εχουν οι motherboard. Δοκιμασε να το φτιαξεις μονος σου η να το πας σε καποιο τεχνικο αλλιως δε συμφερει.
outlaw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το sru νομίζω είναι με via και δεν είναι και πολύ δεκτικά σε reflow μεθόδους. Θα επικεντρωνόμουν στο nvidia με heatgun..... κι όσο κρατήσει.
gyiama Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 οποτε να ζεστανω το chipset της καρτας γραφικων και να δουμε τι θα γινει?
panos98765 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μόλις εφτασε στα χέρια μου ΑΛΛΟ ακόμα ένα λαπτοπ turbo-x με το ίδιο πρόβλημα!!!τα συμπεράσματα για την μάρκα και το υλικό που χρησιμοποιεί δικά σας. Τες πα,καλή επιτυχία με το "ψήσιμο"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.