phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όντως, σε εκείνη την προσπάθεια αναφέρεται. Και δεν έγινε τίποτα για την ιστορία.
ekkli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για ποια ήττα μιλάς; φυσικά και αναφέρομαι σε αυτή την ήττα . για όποιον θέλει να μάθει τι παίχτηκε τότε και θέλει να διαβάσει το φουλ στόρυ και δεν έχει και τι να κάνει βραδιάτικα μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ για τη σάμσουνγκ με πείσατε ότι δεν αποτελούσε προσφορά και ζητώ συγνώμη για την εν τέλει λάθος δημοσίευση θέματος
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 .. για τη σάμσουνγκ με πείσατε ότι δεν αποτελούσε προσφορά και ζητώ συγνώμη για την εν τέλει λάθος δημοσίευση θέματος Φιλε, καμια συγνωμη μη ζητας, ολοι κανουμε "λαθη"! Αλοιμονο. Ειπαμε οτι απλα κανουμε κουβεντα για το αν ηταν πραγματικη προσφορα. Δεν υπηρχε καμια μομφη προς το θεμα-μηνυμα σου. Ελπιζω με οσα εγραψα να σου εδωσα ιδεες για τροπους ερευνας για το αν ειναι κατι προσφορα η οχι. Αυτος ηταν ο σκοπος της "αναλυσης" μου... Καλημερα!
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Johny σε βλεπω mod στις προσφορες ε,το χεις τι να λεμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Johny σε βλεπω mod στις προσφορες ε,το χεις τι να λεμε Χαχα, πλακα κανεις! Η μονη μου φαντασιωση/σκεψη "εξουσιας" στο διαδικτυο ηταν πριν κοντα 20 χρονια που ξενυχτουσαμε μια εποχη στα irc/chats, να ειμαι operator. Καμια αλλη παρομοια σκεψη μετα απο εκεινα τα νοσταλγικα χρονια των dial-up!
ekkli Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Φιλε, καμια συγνωμη μη ζητας, ολοι κανουμε "λαθη"! Αλοιμονο. Ειπαμε οτι απλα κανουμε κουβεντα για το αν ηταν πραγματικη προσφορα. Δεν υπηρχε καμια μομφη προς το θεμα-μηνυμα σου. Ελπιζω με οσα εγραψα να σου εδωσα ιδεες για τροπους ερευνας για το αν ειναι κατι προσφορα η οχι. Αυτος ηταν ο σκοπος της "αναλυσης" μου... Καλημερα! ok μαη φρεντ , ούτως ή άλλως το δήλωσα εξ αρχής ότι δεν ήξερα αν αποτελούσε προσφορά η συγκεκριμένη τιμή. και επειδή με ενδιαφέρει μια αγορά 23" αυτό το καιρό -για να χρεωθώ κι άλλο στις πιστωτικές μου, ποια καλύτερη λύση από το να το ποστάρω στο ινσόμνια και να μάθω αν ήταν αξιζε η οθόνη ή όχι ? Χαχα, πλακα κανεις! Η μονη μου φαντασιωση/σκεψη "εξουσιας" στο διαδικτυο ηταν πριν κοντα 20 χρονια που ξενυχτουσαμε μια εποχη στα irc/chats, να ειμαι operator. Καμια αλλη παρομοια σκεψη μετα απο εκεινα τα νοσταλγικα χρονια των dial-up! όχι και πριν 20, αλλά πριν 15 φτάσαμε με 3-4 φίλους να κάνουμε δικό μας δωμάτιο για να πάρουμε όλοι "σφυράκι" και όταν πέρασε μια ώρα και δεν μπήκε άνθρωπος αρχίσαμε να κικάρουμε ο ένας τον άλλο και γελάγαμε. ενώ ψάχναμε ποιος irc client ήταν ο πιο χακεράδικος -και καλά ε ? η απαρχή της κοινωνικής δικτύωσης ..
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 όχι και πριν 20, αλλά πριν 15 φτάσαμε με 3-4 φίλους να κάνουμε δικό μας δωμάτιο για να πάρουμε όλοι "σφυράκι" και όταν πέρασε μια ώρα και δεν μπήκε άνθρωπος αρχίσαμε να κικάρουμε ο ένας τον άλλο και γελάγαμε. ενώ ψάχναμε ποιος irc client ήταν ο πιο χακεράδικος -και καλά ε ? η απαρχή της κοινωνικής δικτύωσης ... Τι μου θυμησες...! Προς στιγμη νομισα οτι εισαι "εσυ" ρε, αλλα θυμηθηκα οτι οταν "καναμε" μια φορα το ιδιο ημασταν μαλλον 2 ή 3 το πολυ, σιγουρα οχι 4... Αυτη ηταν η απελπιδα προσπαθεια να γινεις op...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αν το ψαξεις λιγο σε φορουμ, εχουν βγαλει πολλα προβληματα οι Dell. Σε αυτο μαλλον αναφερεται το παιδι. ahem, ποια προβλήματα? δεν αναφέρεται σε αυτό, αλλά στο ότι δεν τους έκατσε όπως ήθελαν η ομαδική αγορά, λογικό άλλωστε με την τιμή που έχει η Dell...
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ahem, ποια προβλήματα? δεν αναφέρεται σε αυτό, αλλά στο ότι δεν τους έκατσε όπως ήθελαν η ομαδική αγορά, λογικό άλλωστε με την τιμή που έχει η Dell... Ναι ρε Χαρη, εχει ηδη αναφερθει στα ποστ #15, #16, #17, αμεσως δλδ μετα το ποστ που quoteαρες... Σου ξεφυγε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ήταν υπενθύμιση-έμφαση για απάντηση του συγκεκριμένου ερωτήματος, γιατί πέρασαν 4 μέρες από τότε που τέθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.