Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο

riak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εδώ και λίγεσ μέρες νοικιάζω ένα σπίτι στο οπόίο ο ιδιοκτήτης έχει βάλει ασύρματο ίντερνετ.Τις πρώτες μέρες έμπαινα κανονικά στο ιντερνετ,όταν είχα καλό σήμα.Εδώ και 3 μέρες όμως μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Έχει καλό σήμα,συνδέεται κανονικά στο δίκτυο,αλλά όταν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα,μου εμφανίζει το γνωστό μήνυμα "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της σελίδας".΄Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς browsers αλλά το ίδιο.. Ένας φίλος μου είπε να γράψω στη cmd ping 192.168.1.1 για να δω αν αποστέλονται πακέτα,το έκανα κ μου έδειξε πως αποστέλονται.Τι άλλο μπορω να κάνω???Τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.

Πολύ γενικό το ερώτημα σου.

Μπορεί ο router να μην είναι συνδεμένος στο internet οπότε εσύ να συνδέεσαι κανονικά με τον router αλλά να μην συνδεεσαι στο Internet.

Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του router και να δεις από εκεί αν είναι συνδεμένος στο Internet

Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να έχεις πρόβλημα με τα dns ή κάποιο proxy στον υπολογιστή σου, αλλά ας τα δούμε σταδιακά.

Δημοσ.

για να δει αν ειναι προβλημα dns

κανει ping ip router

αν οκ τοτε κανει Ping 194.219.227.2 δηλαδη Ping σε μια ip.αν παρει απαντηση σε Ip κανει ping οποτε παμε σε dns.αν οχι τοτε βλεπει το ρουτερ αλλα ο ρουτερ δεν ειναι στο ιντερνετ

και μετα Ping www.forthnet.gr και βλεπει αν παιρνει reply.αν δεν παρει τοτε σιγουρα θεμα dns.an παρει θεμα browser μετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...