LuNaTiC Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Γειααααα! Να πω το προβλημα μου μπας και μπορει καποιος να ξερει τι παιζει.... Οπως εχω ξαναγραψει εχω εναν 1800 Tbred B και τον τρεχω στα 190Χ10.5 με 1.7Vcore Εκει τελος παντων εχω βρει οτι μπορω να παιζω και να κανω οτιδηποτε χωρις το παραμικρο προβλημα Εχω δοκιμασει με πολλους τροπους να ανεβασω το μηχανημα μου πιο ψηλα αλλα μαλλον δεν τα καταφερα και λεω μαλλον γιατι σε μερικα Progs μου βγαζει errors. Τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι 3DMARK2001Se,AIDA32,BurnInTest,WCPUID,CPUz,CASHE BURST 32,PCMARK2002,PERFOMANCE TEST,Prime95,Siper Pi,Sisoft Sandra,Test Cpu ,BurnIN,Toast και MEMTEST86. Καθε φορα που δοκιμαζω ενα νεο FSB η MULTIPLIER δοκιμαζω σχεδον παραπανω απο τα μισα προγραμματα απο τα παραπανω. Το θεμα ειναι οτι σχεδον παντα μου βγαζει errors στο PRIME95. Οταν βαζω κατι πολυ τραβηγμενο το καταλαβενω απο το Siper Pi... αλλα συνηθως παιζω σε λογικα πλαισια Θελω να ρωτησω εαν το PRIME95 ειναι το πλεον καταλληλο προγραμμα για να δοκιμαζω το stability του μηχανηματος μου Το μεσημερακι δοκιμασα πχ 200Χ10 και ενω ετρεχε ολα τα Sisoft κτλ μια χαρα στο PRIME95 μου εβγαλε error στο 1ο λεπτο... Επισης και 1 FSB παραπανω να δοκιμασω απο αυτο που εχω τωρα το Prime μου βγαζει errors ακομα και αν ανεβασω την ταση .... Δλδ ενω εχω 190Χ10.5 με 1.7 αμα βαλω 191Χ10.5 ακομα και 1.75 ταση να βαλω παλι το Prime θα μου βγαλει errors Μηπως παιζει κατι αλλο? Πως θα ξερω αν οι δισκοι μου δε με κρατανε πισω? Γιατι οταν ενεργοποιω SPREAD SPECTRUM kai AGP SPECTRUM (νομιζω καπως ετσι τα λεει ) μου γυρναει το FSB στο 166? Δωστε λιγο φως παιδες ... Thanx in advance
astrolabos Δημοσ. 13 Απριλίου 2003 Δημοσ. 13 Απριλίου 2003 Define Prime95. Πρόγραμμα για Scanner είναι? Όσο για το spread Spectrum έχει να κάνει με τις ανοχές (τον "τζογο" να στο πώ λίγο λαϊκά) που επιτρέπεις να έχει η cpu σου. Καλύτερα να το έχεις enable αυτό. Καθαρά και μόνο για λόγους προστασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.