Προς το περιεχόμενο

παντελονια Φαρδια ?

florevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τελωνείο; Αφού Γερμανία είναι το μαγαζί.

Δεν έχω ψωνίσει ποτε από εξωτερικό και απότι κατάλαβα την πέταξα την μαλακια μου. Αφού δεν παίζει να πληρώσω τελωνείο κομπλέ! ;)

Δημοσ.

Δεν έχω ψωνίσει ποτε από εξωτερικό και απότι κατάλαβα την πέταξα την μαλακια μου. Αφού δεν παίζει να πληρώσω τελωνείο κομπλέ! ;)

:P οπου και να παρεις απο την Ευρωπη δεν πληρωνεις... αφου ειμαστε και "ευρωπαιοι"...

Δημοσ.

:P οπου και να παρεις απο την Ευρωπη δεν πληρωνεις... αφου ειμαστε και "ευρωπαιοι"...

:lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρήγγειλα από το Shakk.gr κάτι ρούχα την πέμπτη και θα τα έστελναν με courier πόρτα πόρτα (των ελτα) και περνώ στην courier να ρωτήσω αν ήρθε το δέμα μου (γιατί είχα δώσει το κινητό και μου χάλασε , οποτε δεν θα μπορούν να με βρούν . Μου ζητάει το tracking number και δεν το έχω (γιατί ούτε στο mail που μου έστειλαν υπήρχε αλλα ούτε και στο site στον λογαριασμό μου ), παίρνω τηλέφωνο στο shakk να ρωτήσω για tracking number και μου λέει "εχμμ δεν το έχω εδώ , είναι στην αποθήκη .. και δεν μπορώ να πάω να το κοιτάξω τώρα"

Τελικά τι να κάνω? στα Ελτα είπα στην τηλεφωνήτρια να της δώσω όνομα επώνυμο τηλέφωνο διεύθυνση οτιδήποτε για να βρει το δέμα μου και μου λέει δεν γίνετε θέλει το tracking number.

ΕΛΕΟΣ.

Εντωμεταξύ δεν βιάζομαι , απλά θα λείπω από το σπίτι συνεχώς και θέλω να συνεννοηθώ για την ημερα και ώρα παράδοσης.

Καμια ιδέα? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι αισθητικά ωραίο για κάποιους να κυκλοφορείς με φαρδιά παντελόνια σαν χεσμένος.

Είναι και καλά cool stylάκι? yo men κι έτσι?

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι αισθητικά ωραίο για κάποιους να κυκλοφορείς με φαρδιά παντελόνια σαν χεσμένος.

και πίστεψε με ποτέ δεν θα καταλάβεις :lol:

Δημοσ.

Οπως το λεει ποτε δεν θα καταλαβεις.. :-D εγω το εχω συνηθισει και με βολευει..

Δημοσ.

Τελικά με πήρε τηλέφωνο από το shakk και μου είπε tracking number , όλα κομπλέ. :devil: :devil:

Ο τύπος που το έχει τα σπάει χαχα

Δημοσ.

Πάντως είμαι ευχαριστημένος από ποιότητα και τιμές (αν σκεφτείς πως δεν προσέχω και πολύ και καταστρέφω εύκολα τα ρούχα μου..) :mellow:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...